Επέστρεψαν στα ρεκόρ Dow Jones και S&P- Σε υψηλό 15 ετών ο Nasdaq .. Φοβούνται οι αναλυτές κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων και από την Ρωσία - Moody’s: Επιβεβαίωσε το “Αα1” της Γαλλίας, αρνητικό το outlook Fitch: Επιβεβαιώνει το "ΑΑΑ" των ΗΠΑ.. Η Fed οδήγησε τη Wall σε νέα ρεκόρ - Επενδύσεις 150 εκατ. ευρώ... Ecofin: Επιβεβαιώθηκε η πολιτική συμφωνία για τις καταθέσεις...Οι μετοχές που προστίθενται στον δείκτη MSCI Greece Emerging Markets είναι οι Alpha Bank, Τρ. Πειραιώς, FF Group, ΕΛΠΕ, Jumbo, Εθνική Τράπεζα, ΔΕΗ και Τιτάν..

Δευτέρα, 9 Ιουλίου 2018

ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 


                     ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

5 σχόλια:

MODAS είπε...

"Οπως αναφέρει η Ενωση, η συνάντηση υπήρξε ιδιαίτερα παραγωγική και επί της ουσίας, ενώ αποφασίσθηκε -με αφορμή την υπόθεση της κατάθεσης από την Ενωση το αμέσως προσεχές διάστημα μηνυτήριων αναφορών κατά της Follie και παντός υπευθύνου- να υπάρξει εφεξής στενή συνεργασία της Ενώσεως με τον Εισαγγελέα του ΣΔΟΕ, ώστε να τον συνδράμει με την τεχνογνωσία της και τις προτάσεις της στο έργο της καταπολέμησης της χρηματιστηριακής απάτης με την οποία υφαρπάσσονται τα κεφάλαια των επενδυτών και δυσφημείται η Ελληνική Κεφαλαιαγορά."

Εδώ γελάνε... Καλή δύναμη στα εντατικά μαθήματα του κ. Εισαγγελέα από την Ένωση....

Alexandratos - Koulis Wonderland erxomaste είπε...

https://web-greece.gr/destinations/stoupa-messinia/

Όσο κ αν διαβάζω για το ΧΑΑ δεν λέει τιποτα.....

michele είπε...

χαχα ωραιο μεροες η Στουπα παντως :)

MODAS είπε...

Πάντως επειδή διαβάζω αριστερά και δεξιά ότι η ΦΦ δεν θα δώσει εξηγήσεις στην ΕΚ είναι κάτι που προσωπικα δεν μου προκαλεί καμία απολύτως εντύπωση. Η υπόθεση βρίσκεται ήδη τον εισαγγελέα επομένως η εταιρία δεν έχει λόγο να μιλήσει πρώτα στην ΕΚ (για κάτι στο οποίο τρέχουν ήδη έρευνες από 2 εταιρίες) και να χάσει έτσι την οποία υπερασπιστικη γραμμη εχει φτιάξει. Θα φάει το πρόστιμο και that's it.Επισης είναι φανερό ότι η ΕΚ λετουργει με διαρροές (πράγμα πρωτακουστο) άρα θα εθετε σε κίνδυνο δημοσίευσης ευαίσθητων πληροφοριών.

michele είπε...

http://www.kathimerini.gr/974003/article/oikonomia/ellhnikh-oikonomia/pagos-apo-ntragki-stis-ellhnikes-elpides-gia-enta3h-sto-qe