Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018

ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 






                     ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

42 σχόλια:

michele είπε...

Μην σπαταλάτε χρόνο σε επεξηγήσεις. Οι άνθρωποι ακούν μόνο ό,τι θέλουν να ακούσουν
- Paulo Coelho

Ανάρτηση αφιερωμένη στο φίλο Hippy που στην ίδια πρωινή ανάρτηση,που μετέφερα πληροφορία που 55 λεπτα αργότερα έγινε άρθρο στην ηλεκτρονική Καθημερινή, είχε το θράσος να μου πει ότι μιλάω χωρίς στοιχεία.

Το οτι ειναι φίλος και ο σεβασμός μου δεν αλλάζει φυσικά.

Μαύρος Κύκνος είπε...

Σουηδία. 250.000 καμένα στρέμματα. ΜΗΔΕΝ ΝΕΚΡΟΊ. Σε μια ΑΠΑΙΔΕΥΤΗ από πυρκαγιές χώρα. Γιατί εκεί υπάρχει ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΌ ΚΡΆΤΟΣ. Γκάβλεμποργκ 285.000 κάτοικοι, Ιεμτλανδς 129.000 κάτοικοι και Νταλάρνα επίσης 285.000 κάτοικοι. Σύνολο 700.000 κάτοικοι σχεδόν και οι τρεις περιοχές εκκενωθηκαν έγκαιρα.

hippy είπε...

Μεταφέρω το σχόλιο απ΄το τελευταίο θέμα (για τον θρασύ Μιχαλη)


Όλες αυτές τις προσφυγές έχεις στοιχεία πως τις έκαναν αριστεροί???? Και ήσαν όλες αναίτιες κι επιζήμιες????? Έπρεπε δηλαδή ν'αφήσουν τον διαπλεκόμενο Βωβό να κάνει τον ελαιώνα Νέα Σμύρνη? Που αγόρασε την περιοχή απ΄την ΕΤΜΑ και λοιπούς απληροφόρητους με συντελεστή δόμησης 0,6 και του τον έκαναν οι δεξιοί (Ντόρα, Νικήτας και λοιποί) 1,60???? Για να μην χάσουν λεφτά οι άσχετοι τεμπέληδες κερδοσκόποι της συμφοράς που δεν νογάνε να διαβάσουν μια λογιστική κατάσταση αλλά το παίζουν παιχταράδες κι εγκλωβίστηκαν στο σαπάκι (όπως και στην ΜΙΓ προσεχώς)

Και ναι...για το Ελληνικό, Costa Navarino, Αταλάντη και λοιπές επενδύσεις φταίνε αυτοί που κυβερνούσαν τότε...γιατί εάν ήθελαν να προχωρήσουν τα έργα θα έκαναν μια Δικαιοσύνη* που να δουλεύει και οι αποφάσεις βγαίνουν σε 12μηνο max...αλλά δεν θέλουν...προτιμούν τις μίζες και τα γρηγορόσημα των βολεμένων.

ΑΣΧΕΤΟ

Η πρόταση Χίππη για το απόστημα της δικαιοσύνης (η μεγαλύτερη τροχοπέδη της χώρας) έχει ως εξής:

Μεταφορά όλων των αστικών υποθέσεων έως 5000 ευρώ από το Ειρηνοδικείο στους δήμους*. Οι ειρηνοδίκες που ξεμπλοκάρονται αναλαμβάνουν το έργο των πρωτοδικών μέρος των οποίων προάγεται και ενισχύει τα τριμελή κλπ

*Όλοι σχεδόν οι δήμοι έχουν νομική υπηρεσία με δικηγόρους...ενισχύεται το τμήμα αναλόγως των αναγκών και κάνουν τρίμηνα-εξάμηνα σεμινάρια για τα νέα τους καθήκοντα...ταυτόχρονα βρίσκουν αντικείμενο-σαν γραμματείς-ένα σωρό απόφοιτοι λυκείου ή ακόμα και πτυχιούχοι υπάλληλοι που είχαν το κονέ προσλήφθηκαν στην καθαριότητα και μεταφέρθηκαν για να σαπίσουν στα γραφεία.

hippy είπε...

Για τον Πολλακη της δεξιάς που δοξάζει τη Σουηδία αλλά ξεχνά τι έγινε το 2007 χαμένα λόγια...δεν αξίζει

"Τα πράγματα δεν τα βλέπουμε όπως είναι...τα βλέπουμε όπως είμαστε" (άγνωστος)

Μαύρος Κύκνος είπε...

By the way Τσιπρας και Δουρου πανε από γραφείο σε γραφείο και συσκεπτονται (με τον εαυτό τους που λέει και ο Φλαμπουρδαρης). Να τσακιστουν να κατέβουν στις περιοχές που έχουν πληγει ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΝΕ. Και είναι η 2η μέρα σήμερα...Είμαι σε βέβαιος ότι τέλη Αυγούστου οι ίδιοξθα πανηγυριζουν για την......"Έξοδο" από το μνημόνιο...

ΥΓ
Μόνο με την απάντηση που μου έδωσες λέει ακόμα περισσότερα για το ποιος πραγματικά είσαι τελικά. Κρίμα γιατί σε είχα για σοβαρό.

ArTaXiA είπε...

Φίλοι μου καλοί, παίκτε και λοιποί θαμώνες "που μας διαβάζουν καιρό αλλά δεν γράφουν".

Για εμένα οι ομάδες προσώπων και τα fora είναι τόποι ανταλλαγής απόψεων. Απόψεων που προσθέτουν ουσία και γνώση στα μέλη των. Δυστυχώς, τούτο εδώ το forum έχει προ πολλού πάψει να εκπληρώνει αυτή τη βασική προϋπόθεση, καταλήγοντας από πεδίο "Ελεύθερης Γνώμης" σε τόπος αλληλουπόστήριξης μιας συγκεκριμένης πολιτικής θέσης, ή οποία ούτε με εκφράζει, ούτε θεωρώ πως έχει οιοδήποτε κοινό με τις προσωπικές μου ιδέες και τις θέσεις μου. Επίσης, τούτη η ομάδα δεν έχει να μου προσφέρει καμιά γνώση ή πληροφορία πάνω σε χρηματιστηρικά θέματα, καθώς πέραν του εκλεκτού οικοδεσπότη, οι υπόλοιποι περισσότερο αποζητούν τη δική μου άποψη, παρά προσφέρουν τη δική τους.

Ως εκ τούτου, θεωρώ πως οι δρόμοι μας οφείλουν να χωρίσουν, καθώς η καθημερινή αντιπαράθεση και παρλαπίπα με κουράζει.

Όσοι θέλουν να τα λέμε που και που, η ομάδα μου στο FB είναι ανοικτή, αρκεί να μην είστε τίποτα περίεργοι με ψευδώνυμα "Άχθος Αρούρης" και φωτό τον Jocker, γιατί πάντοτε διατηρώ τις επιφυλάξεις μου απέναντι στους μυστήριους. Κατά τα λοιπά, εκτιμώ βαθύτατα τον οικοδεσπότη και όλους όσους κατά καιρούς έχουμε πει και δυο κουβέντες παραπάνω, ωστόσο, ο πνευματικός και ιδεολογικός βούρκος είναι μια κατάσταση που δεν μου αρμόζει.

Ευτυχείτε!

hippy είπε...

Εγώ πάλι σε έχω για ανιστόρητο βρε ΜΟΔΑ...που σκυλεύει (για ποιού το όφελος???) στην τραγωδία της χώρας του...ΞΥΠΝΑ...όλοι οι πολιτικοί είναι γαιδούρια...όχι μόνο ο Τσίπρας και η Δούρου...63 νεκροί στη Ζαχάρω το 2007...κι ο Πολύδωρας (ο γνωστός, μιας ημέρας πρόεδρος, που πρόλαβε να διορίσει τις κόρες του) κι άλλοι ασήμαντοι μιλούσαν για στρατηγό άνεμο, ότι τάχα το πράσινο (ΠΑΣΟΚ) καίει το πράσινο, τούρκους πράκτορες κλπ...για να μην αναφέρω όλους τους γύφτους που πήραν το 3χίλιαρο της ενίσχυσης (αρκετοί διπλά από διαφορετικούς δήμους)


(Οκ, το CNN τα γράφει, ψέμματα θα΄ναι)

24 Αυγούστου 2007, Παλαιοχώρι Ζαχάρω
Η φωτιά στη Ζαχάρω αποτελεί ίσως την πιο καταστροφική φωτιά των τελευταίων χρόνων. 63 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, περιουσίες κάηκαν ολοσχερώς και ένα από τα πιο όμορφα δάση της Ελλάδας καταστράφηκε.

Συνολικά κάηκαν 400.000 στρέμματα

https://www.cnn.gr/news/ellada/story/139976/fotia-attiki-zaxaro-oi-pio-katastrofikes-pyrkagies-stin-ellada-apo-to-2000

hippy είπε...

Ειλικρινά μεσα στο μυαλό μου είσαι Art...

Χίππη, το κουβαδάκι σου και σ΄άλλη παραλία.

Μαύρος Κύκνος είπε...

Η αριστερά ήρθε στα πράγματα γιατί έφερνε το νέο, το αφθαρτο ρε παιδί μου, Είχε λοιπόν 3.5 ολόκληρα χρόνια να αλλάξει πολλά. Έφερε την χώρα σε ακόμα χειρότερη θέση και ΦΥΣΙΚΆ οι αριστεροι πλέον πιπιλανε την καραμέλα των προηγούμενων κυβερνησεων.

Κύριοι χάσατε ως αριστερά την ευκαιρία σας να αλλάξετε την χώρα. Μην τα ρίχνετε λοιπόν στους προηγούμενους που στην τελική καταψηφιστηκαν 2 φορές για τα δικά τους πεπραγμενα

michele είπε...

Ο Βωβος ειχε συγκεκριμενο πλανο ( και βεβαια μαζι με την Δημοτικη Αρχη) και σαφως 131 Συριζαιοι εκαναν την προσφυγη ,εκδικαστηκε και η μονη διαφορα ηταν οτι εριξε στο μισο το προς ανέγερση Mall εκει απο 60000 τμ στα 30000.
Το να λες hippy ( οτι θα εκανε Νεα Σμυρνη τον Ελαιωνα ,καταδεικνυει και τις αριστερες εμμονες, ο,τι ακριβως παλεψα και θα συνεχισω να ΠΑΛΕΥΩ)

Η διπλη αναπλαση που θα εφτιαχνε και την περιοχη της Λ.Αλεξανδρας με γκρεμισμα και αυτου του άθλιου γηπέδου του 1925 δεν εγινε ποτέ.

Ολα τα projects που θα πήγαιναν την χωρα μπροστά καθυστερούν και εδω εχεις δικιο για τις ευθυνες των πολιτικών για τη δικαιοσυνη ,καθυστέρησαν απο οικολογικές-αριστερές οργανώσεις και δημαρχους Αργυρουπολης και άλλους στο Ελληνικο.

Ολες οι προσπάθειες εκσυγχρονισμου και ιδιωτικοποιησεων εχουν μπλοκαρει απο αριστεροπασοκους εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων εκ μερους του ΠΑΣΟΚ που ηθελαν την πρόοδο ( Μπενος-Πεπονης-Γιαννιτσης πχ)

Μαύρος Κύκνος είπε...

Μάλλον καλό θα κάνει στο blog παρα κακό η απουσία ορισμένων. Ειδικά αν οι ίδιοι θεωρούν εαυτούς γκουρού....

michele είπε...

Τωρα οσον αφορα αυτο που λεει ο Art εαν δεν καλυπτεται μπορει να μην συμμετεχει ποσως με ενδιαφερει. Εγω τις ιδεες μου και τα πιστευω μου ως φιλελευθερος κεντροδεξιος θα τις λεω παντα και θα ερχομαι κι εκει στη σελιδα σου να τα χωνω αν χρειαστει.

Αλλωστε οταν αλλαξει η κατασταση και επανελθει η κανονικοτητα και στο χρηματιστηριο οπως εχω πει θα λειτουργει το INSIDERS με αποκλειστικες αναφορες στα χρηματιστηριακα και συγκεκριμενους ανθρωπους που θα λαβουν προσκληση

Απο εδω παντως σαν ελευθερο βημα, θα συνεχισω και στα χρηματιστηριακα αλλα και στα πολιτικα να λεω την γνωμη μου, καθως εχω και φιλους μυρωδιαδες απο πολιτική και καπως πρεπει να τους προειδοποιω.

Οπως προειδοποιησα για τους κατσαπλιαδες που ηρθαν. Δεν θελω να επεκταθω σε θεματα σχεσης της σημερινης κυβερνησης με τη δικαιοσυνη, με την παιδεια, με την υγεια, με το σχεδιασμο γεινκοτερα, με την εξωτερικη πολιτικη.

Παρα τα οποια προβληματα των προηγουμενων κυβερνησεων πιο ΑΘΛΙΟΙ απ αυτους ουτε υπηρξαν ουτε θα υπαρξουν.

michele είπε...

Και οσο ο Hippy και οχι ο καθε αγραμματος στο καφενειο, λεει οτι
ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ με αυτον τον ισοπεδωτικο τρόπο τοσο
περισσοτερο θα κράζω
γιατι ηταν αναποφευκτο ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΤΤΩΜΑΤΑ των προηγουμενων να μαζευτουν σε ΜΙΑ κυβερνηση τη σημερινη αλλα δεν βλεπατε ουτε μπροστα απ τη μυτη σας.
Οποιος λοιπον δεν αντεχει σε σοβαρη αντιπαραθεση πολιτικη, τον πουλο.
Αγαπη μονο.

michele είπε...

Και ακομα να μαθω το...προϊον Αrt :))

Θανασης Κ είπε...

.... εγω που συμφωνω κ διαφωνω με ολους ταυτοχρονα τι πρεπει να κανω.... που μετα απο μια εθνικη τραγωδια αντι να σκεφτομαστε περισσοτερο και να μιλαμε ελαχιστα, κανουμε ακριβως το αντιθετο... αντι η Πολιτικη να μας ενωνει....μας στελνει στο διαολο... Μιχαλη - Art - Hippy ειστε εξυπνοι και εμπειροι και νομιζω οτι ολοι πρεπει να κανετε ενα βημα πισω για πεσει η πιεση...

Bugs_Bunny είπε...

Artaxia, ποια είναι η σελίδα σου στο fb?
Πιστεύω δεν εννοείς το MOHA.

michele είπε...

Φιλε Θαναση, δυσκολο να ενωσει η πολιτικη.Για να γινει αυτο, πρεπει να βρεθει κοινη κατευθυνση προς τα που πρεπει να πηγαινει μια χωρα

Οσον αφορα την εκκληση σου, εγω προσωπικως δεν ειπα σε κανενα να φυγει, τους θελω ολους εδω ,ειδικα τους αντιφρονουντες για να τα χωνω
αλλα ο καθενας κανει τις επιλογες του
Αλλωστε και οι δυο γνωριζουν πολυ καλα, την εκτιμηση μου στο προσωπο τους, το ειπα οτι αυτο δεν αλλαζει :))

michele είπε...

Χα οχι BUGS δεν ειναι το MOHA

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Ο άσχετος τεμπέλης κερδοσκοπος αγόρασε 1.500.000 τεμάχια Αττικής από 0.04-0.025 και πούλησε 0.07-0.09...Ξαναπήρε πριν το r/s.. Και ξαναπουλησε με μηδέν κέρδος πριν την ημέρα του r/s...
Μάθε μπαλίτσα κύριε εκπαιδευτικέ.
Επίσης αγόρασε Μιγ στο 0.12-0.10...μέσος όρος 0.11 και όταν πουλήσει θα ενημερώσει.
Εσύ συνέχισε να μας κάνεις τον ξερολα και να ας κάνεις βαθυστόχαστες αναλύσεις για το μέρισμα της ΤΤΕ.
Όταν βγάλετε τις παρωπίδες ίσως να καταλάβετε τι λέει ο Μιχάλης πού είναι απιαστος στην πολιτική ανάλυση.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Μιχάλη μην κάνεις πίσω.
Θα ξεβρακωνουμε τούς επενδυτές μπολσεβισκους.. (εδώ γελάμε )
Είχαμε 3 αποχωρήσεις σήμερα.
Σαρβαϊβορ γίναμε.

michele είπε...

Δεν ειναι θεμα αποχωρησεων ή οχι. Οποιος θελει γραφει ο,τι θελει εκτος των τρολ. Αρκει να θυμαται, να στοιχειοθετει, να μην ειναι εμμονικος ιδεολογικα για να γινεται καλυτερη αντιπαραθεση

οποιος βαριεται ή δεν του αρεσει, δεν συμμετέχει. Ελευθερα ο καθενας.
Δεδομενου οτι η αγορα ειναι σε πληρη απαξια εδω και μηνες

αναγκαστικα συζηταμε και πολιτικα, περιμενοντας να φυγει η αθλιοτερη κυβερνηση ολων των εποχων. Τονιζω των ολων των εποχων.

michele είπε...

Δηλ παρ οτι δεν ειναι πολιτικά σοβαρό αυτό που λέω,ανεξαρτητα και απο την οικονομικη επίδοση αυτης της κυβερνησης δεν ξεχναμε οτι επι θητειας εγιναν:

1) Η μεγαλύτερη θαλάσσια οικολογική καταστροφή -Σουνιο
2) Η φονικότερη πλημμύρα - Μανδρα
3) Η φονικότερη πυρκαγια - Μάτι

Ειμαστε για ...λιτανειες

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Μας διαβάζουν εκατοντάδες. .που δεν συμμετέχουν. .
Προχωράμε.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Και περιορισμοί κεφαλαίων πού ακόμα ισχύουν.

michele είπε...

Καλα άμα αρχίσουμε από τέτοια δεν θα σταματάμε

Lorac είπε...

Αλλού οι φωτιές και άλλοι πήραν φωτιά και γράφουν χωρίς ψυχραιμία. Κακός σύμβουλος η ταραχή και τα νεύρα. Προτείνω λοιπόν πριν έχουμε διασπαστικά φαινόμενα και από ελεύθερη γνώμη το κάνουμε κούκι, να πάρουν όλοι τις απαραίτητες ανάσες και αύριο μέρα είναι.

Άδικη η επίθεση στον κ.Hippy δεν είναι τσιρυζαίος και το έχει δηλώσει πολλές φορές. Πολλές φορές πρέπει να ακούμε πολλές γνώμες για να συνθέσουμε τελικά την αλήθεια μας.

κ.ArTaXiA μας γράφεται ότι "τούτη η ομάδα δεν έχει να μου προσφέρει καμιά γνώση ή πληροφορία πάνω σε χρηματιστηρικά θέματα, καθώς πέραν του εκλεκτού οικοδεσπότη, οι υπόλοιποι περισσότερο αποζητούν τη δική μου άποψη, παρά προσφέρουν τη δική τους."
Πολύ Αδικο για ορισμένους. Δεν θυμάμαι ποτέ να σας ζήτησα οτιδήποτε και σας έχω δώσει πολλές φορές -με τον ιδιαίτερο τρόπο μου- δεδομένα που σίγουρα αγνοείτε (γενικά μιλώ και όχι ειδικά για εσάς). Το ίδιο θυμάμαι και πολλούς άλλους καλούς στοχαστές των οικονομικών του μπλογκ να κάνουν. Τώρα αν ψάχνατε μια "λογική" αφορμή για να γίνεται digital (FB) τότε δικαίωμα σας.


Καλό βράδυ. Ας ελπίσουμε η επόμενη καταστροφή να είναι πιο διαχειρίσιμη.

michele είπε...

Συμφωνία Τραμπ-Γιούνκερ για αποφυγή εμπορικού πολέμου μεταξύ ΗΠΑ και Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Η ΕΕ θα μειώσει τους βιομηχανικούς δασμούς και θα διευκολύνει την εισαγωγή αμερικανικού φυσικού αερίου και οι ΗΠΑ δεν θα επιβάλλουν δασμούς στα ευρωπαϊκά αυτοκίνητα.
Πληροφορίες από CNBC και Bloomberg.
Κοινή συνέντευξη Τύπου στις 11μμ.

michele είπε...

Lorac δεν τον ειπαμε και συριζαιο τον ανθρωπο τον Hippy. Αυτο ειναι βρισια. Εγω απλα εξανισταμαι οταν μου λενε οτι λεω κατι χωρις στοιχεια, οταν -ακομα- υπερασπιζουν την κυβερνητικη προπαγανδα " οι αλλοι καλυτεροι ησαν; "

ΝΑΙ καλυτεροι ησαν. Και μεις εδω η παρεα των 100 να κυβερνουσαμε, βαλτα κάτω, καλυτεροι θα ημασταν απο αυτο το τσίρκο.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Πολυ σωστά Lorac..
Εγω μια φορά ρωτησα κάτι( και καλά) και μου απάντησε.. οι πληροφορίες πληρώνονται...καταλάβαμε..
Ο κύριος 150% ήθελε συνδρομή.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Πολύ καλή εξέλιξη. .

Βασίλης Πασπαλιάρης είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
michele είπε...

Βρισκω πολυ ωραια την τοποθετηση σου Βασιλη και συμφωνω με πολλα. Διακρινω ιδιαιτερα την φραση:

"Εμείς το έχουμε αποδείξει ότι έχουμε μεγαλώσει σε ένα περιβάλον που προάγει τα ρουσφέτια όσοι δεν έχουν ένα θάθελαν τουλάχιστον να είναι σε επαφή με έεενα για να γλείφουν μπας και αποκομίσουν κάτι."

Μιλωντας για μένα λοιπόν, επειδή αρκετές φορές απέφυγα παρ οτι είχα την ευκαιρία, αυτην την εμπλοκή/διαπλοκη που λες έχοντας φίλους πολιτικά πρόσωπα γι αυτο εχω την υπερηφάνεια αλλα και την επιμονή να αναφέρω τις ιδέες μου, να αντιπαρατιθεμαι για αυτές ,να τσακώνομαι γι αυτες.

Την κατεύθυνση λοιπόν που θεωρώ προσωπικά, αυτήν υπερασπιζομαι και όποιον θεωρώ ότι ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ πιο κοντα οχι μονο θεωρητικά αλλα και πρακτικά απο τις υπάρχουσες πολιτικές δυνάμεις.

Αλλωστε όταν επι δυο μερες δημιουργούσα αυτό το blog και τελικά αποφασίστηκε αυτο το όνομα, αυτή ήταν και η προθεση μου. Ελευθερα τη γνωμη σου. Αλλα με απάντηση :))

Βασίλης Πασπαλιάρης είπε...

χαχα παραείμαι εγωιστής

michele είπε...

χα γιατι το εσβησες ρε συ; παντως μια φραση σου την εσωσα χαχ

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Με απόφαση τσιπρα πριν λίγο
..εμπάργκο στον σκαϊ
κανένας βουλευτής. .Η στέλεχος του σύριζα δεν θα ξανά εμφανιστεί στα μέσα τού σκαϊ. .
Μας αντιγράφουν. .

Bugs_Bunny είπε...

michele εφόσον λεει ότι είναι ανοικτή, μπορείς να την ποστάρεις?

michele είπε...

Βugs καλυτερα ειναι να το κανει μονος του αν θελει :) αν δωσει το οκ ευχαρίστως

Βασίλης Πασπαλιάρης είπε...

Μια που απαντήθηκε δεν έπρεπε να το εσβήσω οπότες έχεις το οκ
Ψάνω αλλά δε βρίσκω πως να το επαναφέρω.

Τσπα κοινότοπο ήταν έτσι και αλλιώς

καλά νάμαστε να μη βρεθούμε σε κανα δύσκολο μέρος.

michele είπε...

Δεν πειραζει Bill δεν επαναφέρεται, καλά να ειμαστε :))

mixalis mixalios είπε...

Αμ λίγο σας άφησα και τα κάνατε μαντάρα.....Τες πα, νομίζω ότι τα πράγματα είναι πιο απλά από όσο τα παρουσιάζουμε. Προφανώς δεν είναι όλοι ίδιοι, προφανώς ο κάθε ένας φέρει την ευθύνη που του αναλογεί για όλα αυτά που συμβαίνουν στη χώρα αλλά περιμένω έναν πουστη να παραιτηθεί έστω για λόγους "στεναχώριας". Στην Ιαπωνία θα είχαν κάνει 10 χαρακίρι! Ο Πολύδωρας ήταν ανίκανος όπως και άλλοι σε αντίστοιχες θέσεις αλλά εμείς ψηφίσαμε την ΠΦΑ για να αλλάξουν όλα ή κάποια από αυτά! Φοβάμαι όμως ότι τα μόνα που άλλαξαν (για τα οποία συμφωνώ) αφορούσαν τους gay και την κάνναβη! Πράγματα που έπρεπε να γίνουν και ίσως να μην εκανε ποτέ η ΝΔ. Αλλά 3,5 χρόνια πήγανε χαμένα και μας γύρισαν πίσω σε πολλά επίπεδα που τα οφέλη από τέτοιες νομοθετικές πρωτοβουλίες χάνονται! Τέλος πάντων ότι και να γράφτηκε σήμερα από κάποιους φίλους μάλλον γράφτηκε εν βρασμω και υπό το βάρος των γεγονότων! Όλοι νομίζω είστε χρήσιμοι ο καθένας με τον τρόπο του. Ειρήνη υμιν

Ανώνυμος είπε...

Πολύ αγένεια στα σχολια δυστυχώς. Αντι μια τέτοια καταστροφή να φερει τους ανθρώπους πιο κοντα..

Φνηνα τη γλύτωσα παρεπιπτόντως. Στην αργυρη ακτη ειμουν.. στην ταβερνα.. δεν το πιστεύω αυτο αυτο που έγινε. Να καουν ολα μεσα στον αστικο ιστο μέχρι τη θάλασσα.

michele είπε...

Ευτυχως που σωθηκες Δημήτρη, παρ οτι γυρω σου τελικα ηρθε ο ολεθρος. Να εισαι πάντα τόσο τυχερός.
Επειδη καποιοι μπορει να μην το διαβασαν,επαναφερω το χτεσινο σχολιο μου που αφορα την καταστροφικη πυρκαγια.

" ΑΓΚΑΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ... ΚΑΙΓΟΜΑΣΤΕ;

Μέσα από την κραυγή της σιωπής μου, που τελικά δεν μπόρεσα να κρατήσω, αναρωτιέμαι:
Μα μπορούμε να είμαστε μόνο συγκινητικά αλληλέγγυοι, μπορούμε να προσπαθούμε μόνο να αντιμετωπίσουμε;
Τι μας εμποδίζει να σχεδιάσουμε, να προλαμβάνουμε, να εφαρμόζουμε, να αναλαμβάνουμε ευθύνες;
Τί εμποδίζει ένας διπλός αυτοκινητόδρομος πλάτους 21 μέτρων με δεκάδες πυροσβεστικούς κρουνούς κατά μήκος, να μην μπορεί να λειτουργήσει ως αντιπυρική ζώνη;
τι εμποδίζει τον πρωθυπουργό να βρίσκεται στους τόπους καταστροφής ώστε να δίνει ένα αίσθημα συμπαράστασης στους πληγέντες πολίτες; Οι κλούβες που έχουν αποκλείσει την Ηρώδου Αττικού;
Τι μας εμποδίζει να μην χρησιμοποιουμε την ΛΕΑ για να κερδίσουμε 15 λεπτά;
Τι μας εμποδίζει να μην καθόμαστε στα σκαλιά των εξεδρών στα γήπεδα;
Τι μας εμποδίζει να μην πετάμε τα τσιγάρα από το παράθυρο του αυτοκινήτου;
τι μας εμποδίζει να αναλαμβάνουμε ένα πόστο ευθύνης και να τηρούμε τις υποχρεώσεις μας κατά γράμμα;
Τι μας εμποδίζει να καθαρίζουμε τα φρεάτια για να προλάβουμε τα πρωτοβρόχια;
Τι μας εμποδίζει να εξοβελίσουμε Πολάκηδες και Αμβρόσιους από το δημόσιο βίο;
Τι μας εμποδίζει να αγκαλιαστούμε για να πανηγυρίσουμε, που αν και μια μεγάλη φυσική καταστροφή σαρώνει τα πάντα, σώσαμε έστω 1, 2 , 5 ,10 ζωές όσες μπορέσαμε ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ; "