Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Πέμπτη 2 Αυγούστου 2018

ΓΔ

X.A.A. LIVE 


                                                                             σχόλια για τη συνεδρίαση online

ΓΔ: ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ- ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ...

περιγράψαμε το αρνητικό σενάριο αλλα και την αποφυγή του :
"Αποφυγή αυτού του σεναρίου ή σκέψεις για long τοποθετήσεις θα υπάρξουν με την ανοδική διαφυγή από το πράσινο τρίγωνο και τις 767 μον με στόχο την ζώνη των 783-787 μον, απ όπου διέρχεται και ο εκμο200 ημ που λειτούργησε σαν αντίσταση δυο φορές το τελευταίο διάστημα."

Ισχύει ως εχει , καθως ήδη ο δείκτης έπιασε την άνω γραμμή του πράσινου συμμετρικού τριγώνου. 

10 σχόλια:

ΙωσηφΑυγε είπε...

Για σας Αντζουληδες.
Μπαρμπα σε χερεταω.Θα ειμε στο λιμανι της Πρεβεζας περιπου στις 7 μμ.
7,30-8.00 μ.μ. εχω κοψει μια ραντεβουδα στο καφε Μητροπολις.
9-10 μ.μ. ειμε μαλον ελεφθερος.Να ψαξο το καφενειο του δημου να σε βρω.Δεν θελω να σου χαλασω και το προγραμμα γιατι σημερα τρεχωωωωωωωωωωωωωωωωωωω.
Φευγω για δουλιτσες και θα διαβακω την απανταχουσα σου στου κουνητο,
Γραψε μου οτι επιθιμης

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Κοίτα Ιωσήφ μην έρθει καμιά θαυμάστρια σού και φωνάζει στο καφενείο του Δήμου
.Ιωσήφ. .Ιωσήφ...και το 9-10 γίνει διανηκτερευση..

μπαρμπαλιας είπε...

απο τις 8 θα ειμαι στο καφενειο στα Δικαστηρια,ειναι πιο κοντα στο Μητροπολις 100 μ.
θα περιμενω ,μπορει να παιζω και ταβλι...

michele είπε...

Kαλο μεσημέρι σε όλους, μια απο τα ιδια εδω, δεν περασαμε πανω, πηγαμε κατω. Απλα πράγματα

michele είπε...

Απο τον φίλο οικονομικό αναλυτη Βασίλη Καραγιάννη :

H αιμοραγία της τουρκικής οικονομίας εντείνεται και σήμερα το νομισμα διακυμαινεται σε νεα ιστορικά χαμηλά έναντι του δολαρίου και καθαρα πανω απο το επίπεδο του 5 λίρες ανα δολαριο και κοντα στο 5,08. Να επισημανω τα παρακατω

1. η εξοδος κεφαλαίων ενταθηκε σήμερα επειτα απο την αποφαση της αμερικάνικης γερουσίας με συντριπτική πλειοψηφία, να μην εγκρινει την παραδωση των F 35 στην Τουρκία για 90 ημέρες και μεχρι να αποφανθεί το Υπουργείο Αμύνης για τη συμμετοχή της Τουρκίας στο προγραμμα παραγωγής του αεροσκάφους και για τις επιπτωσεις στο αμερικάνικο σύστημα αμυνας που θα προκύψουν απο την αγορα απο την Αγκυρα των ρώσικων S 400.

2. η τουρκική οικονομία για τεταρτο συνεχή μήνα βρισκεται σε φάση συρρικνωσης, οπως αυτό καταγράφεται από το Δείκτη Υπευθύνων Προμηθειών PMI που διακυμαινεται κάτω απο το επιπεδο του 50

3. διολισθηση του νομισματος είναι συνεχής τα τελευταία 10 χρόνια. Πιο συγκεκριμένα, την 1η Αυγούστου 2008 η ίδια ισοτιμία κυμαινονταν στο επιπεδο του 1,19 δηλαδή το αμερικάνικο νομισμα ανατιμηθηκε κατα 327%

4. το τουρκικό νόμισμα ιστορικά ενισχύεται/σταθεροποιείται τους καλοκαιρινούς μηνες λόγω τουρισμου.

5. η αντιδυτική ρητορική της κυβερνησης Ερντογαν ενισχυεται και βασίζεται στο βάθεμα της ισλαμοποίηση της Τουρκίας.

Όλα δειχνουν ότι στο επιπεδο της οικονομίας επικειται η εφαρμογή capital controls ενω σε πολιτικό επιπεδο ανεμενεται συναντηση των υπουργων εξωτερικών ΗΠΑ και Τουρκίας στη Σιγκαπουρη

michele είπε...

Το ότι έβαλαν υπεύθυνη του Ταμείου των Πυροπλήκτων τη διπλωματική υπάλληλο που συνελήφθη να κλέβει ρούχα (!) από πολυκατάστημα της Νέας Υόρκης όταν υπηρετούσε εκεί (στην πρεσβεία μας, όχι στο πολυκατάστημα), και ότι ζητήθηκε άρση της ασυλίας της από τις εκεί Αρχές, δεν σημαίνει αναγκαστικά ότι θα βάλει το χέρι στο βάζο με το μέλι η γυναίκα, προς Θεού.

Μετά τα δημοσιεύματα, της αφαιρέθηκε η αρμοδιότητα.

austin είπε...

Την καλησπέρα μου.

Προετοιμάζονται κάποιοι με ονόματα εκλογικων αντιπροσώπων σε περίπτωση αιφνίδιων εκλογών.

Παρόλο που λέω εδώ και καιρό ότι θα γίνουν το φθινόπωρο, κρατώ ακόμα επιφύλαξη γιατί με τον Τσίπα δεν τα βάζεις εύκολα. Πάντως ο καιρός του "εμετού" πλησιάζει προς το τέλος του.

Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα εμείς οι υπόλοιποι, ούτε να "μαλώνουμε". Αυτοί επάνω κατά κόρων είναι σάπιοι εν γένει, απλά ψάχνουμε να βρούμε ποιος είναι λιγότερο σάπιος.

Μπορεί άλλωστε να διαφωνίσει οτι ο Τσίπρας είναι ο χειρότερος όλων (σε όλους τους τομείς, ηθικούς, οικονομικούς, κτλ κτλ) μιας και τίποτα δεν έχει προσφέρει στον τόπο τούτο, πέρα από διχόνοια και βλακεία;;; Νομίζω πως όχι.

Ειλικρινά, εγώ που είμαι και πολύ κατά αυτού, θα ήθελα να τα έχει κάνει όσο πιο σωστά και καλά θα μπορούσαν με τις φωτιές και να βγάιναμε ΟΛΟΙ και να λέγαμε να, έκανε και κάτι καλό και σώθηκε ο κόσμος, ή είχαμε τις λιγότερες δυνατές απώλειες. Κάτι θε έπρεπε να το χειριστεί και καλά και σωστά και όχι απλά επικοινωνιακά

Αλλά αντ αυτού, και ειλικρινά πολύ κρίμα, ούτε αυτό δεν μπόρεσε να κάνει...και αντ αυτού έκανε αυτό το άθλιο επικοινωνιακό σόου.

Lorac είπε...

Καλά τα λέει ο κ.Βασίλης Καραγιάννης, Μιχάλη. Οι κασταμύριοι έχουν μπροστά τους σημαντικές προκλήσεις τους επόμενους μήνες. Η εκτίμηση μου είναι ότι θα βρεθούν σε δύσκολες καταστάσεις και εμείς θα πρέπει να παραμείνουμε ψύχραιμοι, όσο κλείνει η παγίδα γύρω τους. Το μόνο που με απασχολεί είναι η τάση που έχουν, όταν στριμώχνονται στη γωνία, να προσπαθούν να βρουν εξωτερικούς παράγοντες για να μειώσουν την εσωτερική πίεση.

michele είπε...

Ναι γι αυτο μετεφερα εδω το σχόλιό του Lorac ειναι και ειδικος σε καποια θεματα και γενικα συμφωνω στο σχολιό του

michele είπε...

18 εκ καθαρα σημερα ,μια απο τα ιδια στο μαγαζι μας ΔΤΡ < 847

Ο ΕΛΛΑΚΤΩΡ επαιξε καλα και λογω αναβαθμισης αλλα και τεχνικα χτες επιασε τον 200 αρη και αντέδρασε

Αντιδραση και απο την ΙΝΛΟΤ αρκετες μικρες μετοχες δεν ανοιξαν καν

Κακο το κλιμα και στα ξενα χρηματιστήρια dax -1,45% dow -0,45%