Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τρίτη 28 Αυγούστου 2018

ΔΕΗ

X.A.A. LIVE 



                                                                             σχόλια για τη συνεδρίαση online
ΔΕΗ: ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ...

Η καθοδική διάσπαση της D100 ( 1,75€) οδήγησε στην συνέχεια της πτωτικής κίνησης εντός του καναλιού Μ1-Μ2 ( από το Μικέλε 😃) και πάτησε στην κάτω πλευρά, για να αντιδράσει από το χαμηλό ( 1,5560€) .

Η αντίδραση πλησιάζει σε μια πολύ σημαντική ζώνη :
1) D100 
2) Aνω πλευρα του καναλιού Μ1
3)  ο εκμο 30 ημ ( 1,767 ).

Ανοδική διάσπαση αυτής της ζώνης θα δώσει μορφή στο θετικό σενάριο,αύξηση του όγκου συναλλαγών και κατ ελαχιστον κίνηση προς την D των 1,93 ευρώ.

Η ζώνη G-GA oπως επισημαίνεται και στο γράφημα [ 2,03-2,08] παραμένει το σημείο αναφοράς της περιόδου καθώς ορίζει την μεταβολή της πτωτικής τάσης.

Αρνηση υπέρβασής της ,θα επιφέρει νέα ταλαιπωρία για τους κατόχους, καθώς θα αναπτυχθεί για μια ακόμα φορά πίεση των πωλητών με αποτέλεσμα την εκ νέου δοκιμή των  τοπικών χαμηλών.

16 σχόλια:

Geopard είπε...

Καλημέρα σε όλους ,michele ευχαριστούμε για το διάγραμμα. Χτες οργίασαν στην ΔΕΗ με εκείνο το τούβλο με τα 250 χιλιάδες κομμάτια που δεν του τα έδωσαν για αρκετές ώρες, τι μπορεί να σημαίνει αυτό ποιος ξέρει ? οι έμπειροι μπορεί να το εξηγήσουν ή να έχουν άποψη.

Μαύρος Κύκνος είπε...

Όταν βλέπεις τόσα τεμάχια (είτε αγοραστών είτε πωλητών) είναι κράχτης για αντίστροφη κατεύθυνση του τίτλου από αυτή που δείχνει το ταμπλό.

Μαύρος Κύκνος είπε...

Θεούλης. Τους έχει χορέψει στο ταψί ΟΛΟΥΣ.

https://crisismonitor.gr/2018/08/28/o-tramp-nikise-i-nafta-pethane-symfonia-ipa-me-mexiko-epetai-o-kanadas/

michele είπε...

Καλημέρα, καλημέρα σε όλους :)

μπαρμπαλιας είπε...

σημεια των καιρων...
φωτιες με δεκαδες νεκρους και καμμενες περιουσιες,
διακοπες νερου -ρευματος που σημαινει υποδομες στο χαλι τους το μαυρο.
εγληματικοτητα στα υψη,
ο κυβερνητης του Τ-2 νεκρος σε εκπαιδευτικο α/φ παμπαλαιο σημερα....

οι μονοι που κυκλοφορουν ανετοι κιωραιοι
οι νεαροι ρουμπικώνες

Μαύρος Κύκνος είπε...

Αφιερωμένο Νο2 στους "αριστερούληδες" του blog:


Λεωνίδας Κύρκος

Από τη στιγμή που μπήκα μέσα στο αριστερό κίνημα ήμουνα δοσμένος σε αυτό. Δεν ήμουνα με την κριτική διάθεση που απέκτησα εκ των υστέρων, γι' αυτό και τα όσα συζητάμε για νέους κ.τ.λ. τα ακούω βερεσέ. Ενας νέος αν δεν έχει εμπειρίες, δεν τις έχει ζήσει, δεν τις έχει βιώσει για να μπορεί να κάνει τον κριτικό έλεγχο, εύκολα παραδίδεται στους εντυπωσιασμούς. Ηρθε μια στιγμή που μπορούσα να δω πολλά πράγματα από τη συμπεριφορά του Ζαχαριάδη, δεν τα είδα. Και νιώθω μια ευθύνη. Δεν ασκούσα, βέβαια, τότε καμιά απολύτως επιρροή. Ημουν ένα στελεχάκι της βάσης, που δεν μετείχε στις πολιτικές διεργασίες, που δεν είχε την πληροφόρηση, αλλά δεν είχε και το κουράγιο να δει κατάματα τους ανθρώπους, οι οποίοι στα μάτια του παρουσιάζονταν γιγάντιοι. Και είδα ότι όλοι αυτοί, ας μην τους πω όλους, ήταν περιτρίμματα. Με πιάνει τρόμος άμα σκεφτώ ότι π.χ. αν νικούσε τότε η επανάστασή μας θα είχαμε πρωθυπουργό τον Μάρκο, έναν γελοίο άνθρωπο -τον είδα από κοντά και κατάλαβα τι γελοίος άνθρωπος ήταν- θα είχαμε υπουργό Οικονομικών τον Μπαρτζώτα, θα είχαμε υπουργό της Παιδείας π.χ. τον Στρίγγο, θα είχαμε υπουργό των Εσωτερικών τον άλλον, τον ανεκδιήγητο άνθρωπο που ήρθε από την Κρήτη, τον Βλαντά, ο οποίος ήταν για την εποχή εκείνη ένας ήρωας για τη νεολαία, γραμματέας της νεολαίας κ.τ.λ.

Ανθρωποι γελοίοι, χωρίς καμιά παιδεία για να παίξουν έναν ουσιαστικό ρόλο, σαν αυτόν που φιλοδοξούσαν να παίξουν. Κι όμως εκείνη την εποχή, σας επαναλαμβάνω, τους έβλεπα τους ανθρώπους αυτούς σαν γίγαντες.


Andreas D. είπε...

http://www.euro2day.gr/news/market/article/1632637/me-ayxhmenh-varythta-h-ellada-sto-deikth-ftse.html

michele είπε...

Eπειδη δεν δουλευει το λινκ :

ην προσοχή των index trucked funds ενδέχεται να προκαλέσει η Ελλάδα, μετά την αύξηση της βαρύτητάς της στους δείκτες του FTSE από 21 Σεπτεμβρίου.

Ειδικότερα, στις 21 Σεπτεμβρίου η αγορά της Πολωνίας θα μεταφερθεί στο γκρουπ των αναπτυγμένων αγορών, από τις αναπτυσσόμενες που βρίσκεται σήμερα έχοντας στάθμιση 19,25%.

Έτσι, η Ελλάδα, η στάθμιση της οποία σήμερα είναι στο 6,08%, θα βελτιώσει τη βαρύτητά της στον δείκτη FTSE Emerging Europe All Cap, ενώ θα υπάρξουν και προσθήκες νέων ελληνικών τίτλων.

Η αλλαγή αυτή θα λάβει χώρα στο κλείσιμο των αγορών στις 21 Σεπτεμβρίου και επίσημα στις 24 Σεπτεμβρίου. Κάθε φορά που γίνεται τέτοια αναδιάρθρωση και μια χώρα μετακινείται από τις αναδυόμενες στις ανεπτυγμένες, αυτομάτως μεταβάλλει τα ειδικά βάρη των υπολοίπων αγορών.

http://www.capital.gr/agores/3312527/sto-rantar-ton-index-funds-i-ellada-apo-21-septembriou

michele είπε...

Α δουλεψε τελικα! δεν πειραζει, βαλαμε και τα δυο :)

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Δηλαδή τα φαντς..θα αγοράζουν φουλ. ..
Θυμάμαι που λέγαμε να κάνει r/s..Η Πειραιώς για να επιτρέπει το καταστατικό να την αγοράζουν τα ξένα φαντς..
Βρε αν δεν φύγει ο τσιπρας. .προκοπή δεν θα δούμε.

Andreas D. είπε...

Καλύτερες ανα αξία:

Ρουσλάνα = 13,04%
Πειρ = 10,25%

michele είπε...

Να δουμε και το Q2 των ΕΛΠΕ καλο το λένε

michele είπε...

Συνεδρίαση αδειασματος βιαστικων θα την χαρακτηριζα μεχρι στιγμης τουλαχιστον

Andreas D. είπε...

https://www.ypodomes.com/index.php/alles-ypodomes/editorial/item/48475-gia-to-2019-metaferetai-i-anastasi-tou-kataskevastikoy-kladou

michele είπε...

Επιμενοντας στο σχόλιό μου 3.27 είδα ενα καλό κλείσιμο, αφου γυριζαμε γύρω από το μηδέν στην μεγαλυτερη διαρκεια της συνεδρίασης

Καθαρός τζίρος πάνω απο 30 εκ, με τον ΔΤΡ στις 766,16 μον
ΛΑΜΔΑ -ΕΛΧΑ ΕΥΡΩΒ πρωταγωνίστησαν
καλος ο ΜΥΤΙΛ και ο ομιλος ΙΝΤΚΑ


ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.