Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τετάρτη 29 Αυγούστου 2018

ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 







                     ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

8 σχόλια:

Dell είπε...

Η πολιτική της Τρόικας στην Ελλάδα: Να κλέβεις τον Ελληνικό λαό και να δίνεις τα χρήματα στις ιδιωτικές τράπεζες, στην ΕΚΤ, στο ΔΝΤ και στα Κράτη που κυριαρχούν στην ευρωζώνη.

Dell είπε...

Ανασχηματισμός: Too much fuss about nothing.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Μαύρος Κύκνος είπε...

Ευτυχώς που υπάρχει ο ΠΘ και γελάμε λίγο. Ο γελωτοποιος του blog.

michele είπε...

Ο/Η μπαρμπαλιας είπε...
και φυσικα ΔΕΝ εγινες κατανοητος...
"η αν το θελεις αλλιως,πρωτη φορα γραφουν Η λενε κατι και δεν βγαινει;...
δεν πειραζει καλη καρδια

29 Αυγούστου 2018 - 5:32 μ.μ.

Μπαρμπα εγραψα οτι εχω προβλημα δεοντολογίας. Το εχω αναφερει ξανα αλλα ισως δεν ο θυμασαι. Θα σου το υπενθυμισω τηλεφωνικα :)

Lorac είπε...

Ωραίος ο ΑΡΚΑΣ!! Καλησπέρα σας. Παρασκευή με αλλαγές msci και από βδομάδα με αλλαγές ftse?? Οπότε ο ένας θα πουλάει ο άλλος θα αγοράζει. Κάπου θα χωθούμε και εμείς!

Μιχάλη κανονικά θα έπρεπε να αυτό-απαγορεύεις έκθεση σε κοκαλόχαρτα!!

Μανώλης είπε...

Καλησπέρα σας.Για... μερική τουλάχιστον αποκατάσταση της αλήθειας και για να μην αδικήσουμε τον Michele,που αν και επαγγελματίας, δεν αρνείται τη βοήθεια σε "αδαείς μαριδαίους".Σε δική μου ερώτηση προ διμήνου περίπου, για την κακή συμπεριφορά της μητρικής, που παρότι θα κάνει σύμπτυξη μετοχών και θα δώσει και δώρο 1μτχ/7μτχ αυτή κατρακυλά,και με την επισήμανση να μην μου απαντήσει, αν δεσμεύεται ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΚΑ,ο Michele, έκανε αναφορά- προτροπή αγοράς στη ΘΥΓΑΤΕΡΑ χωρίς περαιτέρω σχολιασμό.Εγώ αυτό κατάλαβα.Michele δεν γνωριζόμαστε, αλλά εκτιμώ την βοήθειά που προσφέρεις.Συγγνώμη για την κατάχρηση χώρου και χρόνου.Καλό σας βράδυ.

michele είπε...

Μπα Lorac δεν συγχέω τα..θέματα :)

Καλά κατάλαβες και καλά θυμάσαι Μανώλη