Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Πέμπτη 30 Αυγούστου 2018

ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 







                     ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

9 σχόλια:

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Για τον φίλο Μόδα. .
Βάλαμε ένα στοίχημα. .περιμένουμε να δούμε. .Μην λες κάθε μέρα τα ίδια.

Μαύρος Κύκνος είπε...

"Ο συνδυασμός αυτός οδηγεί στο συμπέρασμα ότι αφ’ ενός δεν υπήρχε επαρκής νομική βάση για την άσκηση ένδικων βοηθημάτων και αφετέρου ότι η διοίκηση και οι πιστωτές εισήλθαν σε διαπραγματεύσεις και συνεπώς μια τέτοια κίνηση θα αποτελούσε ένδειξη ότι δεν διαπραγματεύονται με καλή πίστη, υποσκάπτοντας τη θέση του εγκαλούντος/μηνυτή στο επόμενο στάδιο της συζήτησης των ασφαλιστικών μέτρων, μετά τη λήξη της προσωρινής διαταγής."

Δεν λέω τα ίδια. Βάζω απλά πραγματάκια που προκύπτουν στην πορεία και απλά μεταφέρουν τις εκλογές όλο και πιο βαθιά στο 2019.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Μόδα. .Η νύχτα βγάζει επίσκοπο. .και η αυγή Μητροπολίτη.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Και μιας και ακούω διάφορα. ..από παπάδες. .Δραγασακηδες Μοσχοβισιδες... και διάφορους άσχετους. .σχετικά με την μη περικοπή των συντάξεων. .
Κρατήστε το ποστ. ..
Α) Τον τελευταίο και μοναδικό λόγο έχει το Γιουρογκρπυπ ..που το ελέγχει η Γερμανία. .πού το φθινόπωρο έχει εκλογές στην Βαυαρία. .πού αν δεν είναι το αποτέλεσμα καλό για την Μερκελ..θα πιεσουν πολύ την Ελλάδα. .
Β) Προυπολογισμος Ιταλίας..Με την τρέλα του Σαλβινι..πάλι η Ελλάδα θα πιεστεί για να τηρήσει τα ψηφισμενα...
Γ)τράβηγμα χαλιου. .αλλά Σαμαρά...

Μαύρος Κύκνος είπε...

Όπλαρχηγε ωραία όλα αυτά, αλλά που καταλήγεις δεν γράφεις. Για να αντιληφθουμε το νόημα του post.

Μαύρος Κύκνος είπε...

Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε το αποτέλεσμα του Eurogroup της 7/9 που προηγείται της ομιλίας Τσιπρα στην ΔΕΘ......

michele είπε...

Η χρεοκοπία της Turk Telekom λόγω αδυναμίας εξυπηρέτησης δανείων ύψους 4,7 δις σε δολάρια μπορεί να είναι η κορυφή της χιονοστιβάδας που κινδυνεύει να συμπαρασύρει όλη την τουρκική οικονομία. Αξίζει να σημειωθεί ότι, το 45% του κολοσσού ομίλου τηλεπικοινωνιών της γείτονος ανήκει ακόμη στο δημόσιο.

Η εξέλιξη αυτή είναι φυσική συνέπεια της ταμειακής ασφυξίας της εταιρίας αφού εισπράττει σε τουρκική λίρα και οφείλει να πληρώνει υποχρεώσεις σε ξένο νόμισμα. Με την υποτίμηση της λίρας κατά 70% εντός του έτους ουσιαστικά ο δανεισμός μετατράπηκε σε χρηματοοικονομική θηλειά. Τον ίδιο κίνδυνο διατρέχουν άμεσα όλες οι μεγάλες τουρκικές εταιρίες.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Τουρκία: Στα χέρια των τραπεζών περνά η Turk Telekom

Κοινοπραξία πιστωτριών τραπεζών της ΟΤAS συνέστηκε εταιρεία ειδικού σκοπού (SPV) και απέκτησε τον έλεγχο της τηλεπικοινωνιακής εταιρείας. Η OTAS κατείχε ποσοστό 55% στην Turk Telekom.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Η είδηση της χρεοκοπίας μίας τόσο μεγάλης και ιστορικής εταιρείας προκάλεσε πανικό σε μία μεγάλη λίστα εταιρειών, οι οποίες ακολουθούν την ίδια τακτική με την Turk Telekom, καθώς εισπράττουν σε τουρκική λίρα και αποπληρώνουν σε δολάρια ή ευρώ τα δάνειά τους.

Την ίδια στιγμή, η τουρκική λίρα έχει υποτιμηθεί σε ποσοστό 70%. Σήμερα μόνο η υποτίμηση της τουρκικής λίρας άγγιξε το 4,5%.