Επέστρεψαν στα ρεκόρ Dow Jones και S&P- Σε υψηλό 15 ετών ο Nasdaq .. Φοβούνται οι αναλυτές κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων και από την Ρωσία - Moody’s: Επιβεβαίωσε το “Αα1” της Γαλλίας, αρνητικό το outlook Fitch: Επιβεβαιώνει το "ΑΑΑ" των ΗΠΑ.. Η Fed οδήγησε τη Wall σε νέα ρεκόρ - Επενδύσεις 150 εκατ. ευρώ... Ecofin: Επιβεβαιώθηκε η πολιτική συμφωνία για τις καταθέσεις...Οι μετοχές που προστίθενται στον δείκτη MSCI Greece Emerging Markets είναι οι Alpha Bank, Τρ. Πειραιώς, FF Group, ΕΛΠΕ, Jumbo, Εθνική Τράπεζα, ΔΕΗ και Τιτάν..

Τρίτη, 7 Αυγούστου 2018

ΕΥΔΑΠ

X.A.A. LIVE 


                                                                             σχόλια για τη συνεδρίαση online
ΕΥΔΑΠ: ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ...

Απο τα τέλη Μαρτίου η μετοχή κινείται σε πλαγιοκαθοδικό κανάλι Α1-Α2.
Η χθεσινή μίνι αντίδραση με μικρό όγκο στις  τέσσερις τελευταίες πτωτικές συνεδριάσεις  για να έχει κάποια αξία, θα πρέπει να συνεχιστεί πάνω από τα 5,58 ευρώ.
Η V  στα 5,72 και το πλέγμα των αντιστάσεων :
1) Ε1 στα 5,84€
2) η κατερχόμενη Α1 του καναλιού 
3) ο εκμο 200 ημ στα 5,87€.

είναι τα αξιόλογα σημεία σε περίπτωση υπέρβασης των 5,58 ευρώ.

Σε αντίθετη περίπτωση ή και άρνηση υπέρβασης της V o τίτλος θα συνεχίσει την καθοδική του πορεία προς τα χαμηλά των 5,41 με αυξημένες πιθανότητες καθοδικής διάσπασής του και κίνηση σε χαμηλότερα επίπεδα εντός του καναλιού. 

12 σχόλια:

MODAS είπε...

Καλημέρα. Σαν να φαίνεται κάτι να κουνιέται. Ίσως ο φετινός Αύγουστος να έχει θετικές χρηματιστηριακές εκπλήξεις. Μια από αυτές μπορεί να είναι η ΔΕΗ. Την Πειραιώς την βλέπω σε πρώτη φάση στα 3.5€ όπου και θα ήθελα να δώσω τα μισά. Τα υπόλοιπα λίγο πάνω από 4€.

MODAS είπε...

Μετά από ένα διάστημα απραξία κινήσεις παρατηρώ και στο Ελβετικό ομόλογο της ΦΦ.

MODAS είπε...

Σελίδα 14 μέχρι και 20 έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρον:

https://www.nbg.gr/greek/the-group/press-office/e-spot/reports/Documents/Entrepreneurship_Exports_2018Q2.pdf

μπαρμπαλιας είπε...

Μιδας,
με τη ΦΦολα που φαγαμε δε βλεπω να καθαριζουμε.
πολυ το τραβανε

michele είπε...

Πολυ ενδιαφέρουσα έκθεση για την ελληνικη επιχειρηματικότητα, εριξα μια ματιά

Καλημέρα σε όλους και καλες βουτιές!

MODAS είπε...

Μπαρμπαλιά οι έλεγχοι που έπρεπε να γίνουν δεν μπορούν να ολοκληρωθούν σε 1 εβδομάδα ούτε σε 1 μήνα. Αν θέλουν να μην υπάρχουν σκιές στην μετέπειτα πορεία.

MODAS είπε...

Μπαρμπαλιά αν και εσύ πιστεύεις ότι έχεις πλέον στα χέρια σου betanet, πολύ ευχαρίστως να στα αγοράσω στο 1€ ανά μετοχή. Ως γνωστόν η betanet κοστίζει μόνο το χαρτί που τότε τυπώθηκε άρα η προσφορά μου είναι εξαιρετική.

Bugs_Bunny είπε...

πιστεύετε ότι υπάρχει καμία περίπτωση να γίνει η ΓΣ στις 10/9 και δυο μέρες μετά να υπάρχει δικαστήριο για την συζήτηση της αίτησης προστασίας;

Εγώ νομίζω θα αναβληθεί πάλι.

MODAS είπε...

Η αίτηση υπαγωγής στο 106α δύναται να αναιρεθεί ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΦ.

Manolis είπε...

modas με φφ ποιές είναι οι εκτιμήσεις σου
πολλά αρνητικά γεγονότα ,πρόστιμα κτλ
θα ξαναμπεί στο ταμπλό?

MODAS είπε...

Είμαι βέβαιος.

Jim99 είπε...

Κρατουσαν την αγορα νεκρη για δυο μηνες για να μας αποκοιμησουν και τελικα κοιμηθηκαν οι ιδιοι. Τ αποτελεσμα τραγικο! Συστημα συριζα αυτο! Στοχευμενες πωλησεις ας λιωνει η αγορα δ πειραζει και τι εγινε! Παμε γ πανω τωρα να αλλαξει η ατζεντα! Τ να το κανεις ομως μετα απ αυτο που ειδαμε!