Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2018

ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 







                     ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΣΟΚΑΡΑ...


Ο αρχηγός της παπάντζας λοιπόν, βγάζει προεκλογική αφισα( εκλογές 2 Ιουνίου 1985) την κάτωθι και ενώ το 1983 έχει προηγηθεί επί Υπουργίας Αρσένη υποτίμηση της δραχμής κατά 15 % περίπου. 
Ο πίνακας που ακολουθεί δείχνει ότι η τιμή του λαδιού είχε διπλασιαστεί ..
Στις 15 Οκτωβρίου του 1985 ( 3,5 μήνες μετά τις εκλογές) επί υπουργίας Σημίτη τρώμε μια δεύτερη υποτίμηση επίσης περί το 15% με πρόσχημα και πάλι, την αντιμετώπιση των προβλημάτων του ισοζυγίου.

Γαλουχήσαμε κόσμο, όχι αστεία..

8 σχόλια:

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Ο μεγαλύτερος γκάνγκστερ πού πέρασε από την Ελλάδα Α.Π.
να μην ξεχνάμε όμως ότι τότε γίνανε περιουσίες μεγάλες. .ικανές να γιατρέψουν 8 χρόνια μνημονίων. .
Αυτό το γνωρίζουν καλά οι μνημονιακες κυβερνήσεις. .και χτυπάνε αλύπητα τους έχοντες. .
Το τέλος γνωστό. .Οι φτωχοί φτωχότεροι και οι πλούσιοι πλουσιότεροι. .
Οι παράπλευρες απώλειες επιβεβαιώνουν τον κανόνα. Για να το πω πιο απλά. .αυτός πού είχε ένα δύο σπιτάκια. .τα έχασε. ..αυτός που είχε πέντε έξι. .τα έκανε τέσσερα. .και αυτός που είχε πολλά περισσότερα τα αυγάτισε..

Μαύρος Κύκνος είπε...

Ο Επαμεινώνδας Χάνδρος τα τελευταία 6 χρόνια έχει τη θέση του Διευθυντή Εσωτερικού Ελέγχου και Κανονιστικής συμμόρφωσης της Wind Hellas.

Η εμπειρία του τα τελευταία 20 χρόνια προέρχεται από θέσεις εσωτερικού ελέγχου και λειτουργιών αλλά και από διαφορετικούς κλάδους της οικονομίας έχοντας εργαστεί στην Εθνική Τράπεζα, Coca Cola –HBC, PwC, Μ.Ι. Μαϊλλης, Νίκας και Carrefour. Έχει συμμετάσχει, σε πάνω από 10 χώρες, σε έργα χρηματοοικονομικών και λειτουργικών αναδιαρθρώσεων, ελέγχους δέουσας επιμέλειας (due diligence), ελέγχους λειτουργικούς και διερεύνησης απάτης. Έχει σχεδιάσει και υλοποιήσει την εγκατάσταση ελεγκτικών εργαλείων και έχει συμμετάσχει σε διάφορες διαδικασίες συγχωνεύσεων.

Έχει πτυχίο στη Λογιστική & Χρηματοοικονομικά από το American College of Greece και μεταπτυχιακό σε Internal Audit & Management από το CASS. Κατέχει πιστοποιήσεις CIA & CRMA (IIA-US), CFE (ACFE) , και CCEP-I (SCCE).

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Αυτό που σχολιάζεται ποικιλοτρόπως-εδώ και μέρες- είναι: Ποιοι θέλουν να ρίξουν τον αρχηγό; Τον απειλούν και με φωτογραφίες; Τότε -επί Δήμητρας Λιάνη- ένας πρωτόγνωρος συνωστισμός, γύρω από τις φωτογραφίες της γυμνής Δήμητρας, είχαν δημιουργήσει πανδαιμόνιο, για το ποιος θα πάρει το «προιόν». Σήμερα, μετά από τόσα χρόνια, λέγεται από στενοκομματικούς της Κουμουνδούρου ότι ο αρχηγός δεν θα πέσει από τις συντάξεις, θα πέσει από τα ζαχαρώματα.

Μαύρος Κύκνος είπε...

Όπλαρχηγε χρειάζεσαι και άλλες διακοπές.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Μου τελείωσαν τα κουπόνια και ήρθα πίσω. .έκλεισαν και τα λουτρά.
Γειά σού Μόδα παιχταρά.
Μαζί θα βγάλουμε και αυτόν τον χειμώνα.

Μαύρος Κύκνος είπε...

Χαχαχαχαχα

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Αντε να σου πω και για την ΦΦ..πόσα έχει ταμείο? 210? 220?και πόσο είχε η τιμή στο ταμπλό? 20? 17?..με τα διπλά ταμειακά διαθέσιμα. .Τώρα με τα μισά. .Αντε και με λιγότερα μαγαζιά. .πόσο θα έχει? 5? Μπα. ..10?Για πες?

ΝίκοςΤ είπε...

Φίλε ΟΠΛΑΡΧΗΓΕ δεν είναι γραμμική συνάρτηση μιας μεταβλητής η τιμή μιας μετοχής.Αν ήταν θα ήμασταν όλοι σε μαγικά νησιά με τις σωστές παρέες.