Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018

ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 



Ληξιπρόθεσμες Οφειλές Πολιτών Προς Το Κράτος (Ιαν. 2014 - Αύγ. 2018)



                      ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

1 σχόλιο:

hippy είπε...

"Ο/Η ιωαννης μαυρομματης είπε...

Για όσους την έχουν δει και εχουν διαβασει και το βιβλιο (Τραπεζα) πιστεύω ότι έχουν βγάλει το ίδιο συμπέρασμα με εμένα .
οτι δεν υπάρχει περίπτωση κανεις απο εμας να καταφερει να κερδίσει απο τις αγορές.
η προσπάθεια μας ειναι μονο για τον εγωισμο μας και τον ρομαντισμο μας.
αν καποιος κερδιζει ειναι συμπτωματικο τελικα.

29 Οκτωβρίου 2018 - 10:29 π.μ."


Καλησπέρα σας κ. Μαυροματη, καλησπέρα παιδιά

μια κι αναφερθήκατε στον μεγαλύτερο εχθρό μας, τον εγωισμό μας, θα σας πω ότι αντίθετα με ότι πιστεύετε εάν είσαι πειθαρχημένος το να κερδίσεις στις αγορές είναι σχετικά εύκολο. Στατιστικά δυο φορές το χρόνο έχουμε rebalancing του MSCI κι άλλες δυο του FTSE, μια ΔΠ και τουλάχιστον μια ΑΜΚ που μπορούμε να κυνηγήσουμε τις αδιάθετες μετοχές (εάν μας συμφέρει-όχι σαν το βαμπίρ της Αττικής). Τα μισά να μας κάτσουν με 5% έκαστο έχουμε 15% απόδοση το χρόνο...

Έλα όμως που κάποιες φορές αποζητούμε τον κίνδυνο, θέλουμε και κάτι για την αδρεναλίνη...οκ, κι αυτό παλεύεται φτάνει να είμαστε πειθαρχημένοι. Φτάνει να αποδεχτούμε πως για όλους-και για εμάς-είναι δεδομένο πως θα κάνουμε και λάθος επιλογές...μεγάλος εχθρός ο εγωισμός...που αρνείται να αποδεχθεί την λάθος επιλογή σε μια κερδοσκοπική κίνηση και μας βάζει να κάνουμε μουαγέν αντί του ορθού stop loss.

Cut the losses and lets the profits run...στατιστικά επιβεβαιωμένη επενδυτική πρακτική...δεν χρειάζεται ν΄ανακαλύψουμε εμείς την Αμερική...είναι γνωστή ήδη.