Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 



FOREST-- PAUL CEZANNE 



                      ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

6 σχόλια:

hippy είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
hippy είπε...

Καλησπέρα

αυτο που προβληματιζει στη Μπελα ειναι το δυσαναλογα υψηλο ταμειο που δεν δικαιολογειται απο τις επενδυσεις (αφου εχει τεραστιο θετικο cashflow) και απο τις δανειακες γραμμες που εχει (επίσης αγνωστο γιατι με τόσο ρευστό στο συρταρι). Θα επρεπε να κανει ενα μεγαλειωδες buy-back τουλαχιστον 200εκ και ετσι και να ανεβασει την τιμη και να μειωσει τα διαθεσιμα. Προφανως πλεον ολα μας φαινονται Φολλι (αλλά κατα τη γνώμη μου δεν ειναι). Ωστόσο κι ο Βακκάκης μοιαζει να είναι λιγο κολλημένος. Τωρα το θεμα με τους Κινεζους μυριζει απο μακρια απατη, που δειχνει οτι ο Ελληνας ολο σκαρφιζεται λαμογιες...και να πεις ότι είχε ανάγκη τα χρήματα ο ξεφτίλας αντιπροεδρος

Προσωπικά πάντως διαχρονικά είχα μια αυξομειούμενη (αναλόγως τιμής στο ταμπλό) θέση στο χαρτί, συνεχίζω να διακρατώ τουλάχιστον μέχρι το μέρισμα (Χριστούγεννα) πιστεύοντας πως δεν θα δει νέο τοπικό χαμηλό.

ΝίκοςΤ είπε...

φίλε Ηλία Hippy δεν εκπλήσομαι διαβάζοντας σχόλια σε εφημερίδες και blogs που αναδεικνύουν τον τέως αντιπρόεδρο της ΜΠΕΛΑ σε εθνικό ήρωα και την διευθύντρια λιανικής της ΕΤΕ άξια παρασήμου από την Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας. Μετά από τόσα χρόνια ξεφτίλας για την χώρα οι συμπατριώτες μας αξακολουθούν να επαινούν την πιθανή παρανομία,κρυπτόμενοι πίσω από το "Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα",ξεχνώντας ότι ανήκουμε στην Ευρώπη και ότι οι νόμοι πρέπει να τηρούνται και ότι οι συμφωνίες που υπογράφονται έχουν διαρκή ισχύ και όχι εφαρμπγή κατά το συμφέρον του κ. αντιπροέδρου. Χειροκροτούν την προφυλάκιση Παπαντωνίου για ξέπλυμα μαύρου χρήματος αλλά επικροτούν την μετατροπή της ΕΤΕ σε πλυντήριο.

Η περιβόητη 3η Δεκεμβρίου γιατί να αφορά Ελληνική εταιρεία;Διαβάζω να αναφέρουν οι σχολιαστές που γνωρίζουν τα πάντα δύο εισηγμένες με τέτοια βεβαιότητα που αρχίζω να ανησυχώ μήπως αποκτώ άννοια και χάνω την επαφή με την πραγματικότητα.
Καλό βράδυ φίλοι.

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Καλησπέρα κε ΗΙΡΡΥ, dully noted για τη ΜΠΕΛΑ.
Αυτό τον καιρό την αποχωρίστηκα, προσωρινά ελπίζω.

hippy είπε...

Φίλε Νίκο κι εγώ ΔΕΝ πιστεύω ότι πρόκειται για ελληνικές εταιρείες...

hippy είπε...

Θα συμφωνήσω επίσης για την τρικυμία εν κρανίω των σχολιαστών που δικαιώνουν την ιδιοτέλεια και την αχρειότητα επειδή που δεν αφορούν την τσέπη τους...γνωρίζουμε βέβαια όλοι μας ότι η ηθική χρεοκοπία προηγείται της οικονομικής σε μια κοινότητα, πόλη, χώρα.