Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018

ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 






                      ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

3 σχόλια:

michele είπε...

Για όλα αυτά, φταίνε οι μεταρρυθμίσεις που λέει κι ο φίλος μου ο Cornelsen :))

austin είπε...

Μεγάλο ακίνητο άνευ εκμετάλλευση για 10 έτη, έτυχε ενδιαφέροντος για να γίνει ενοικιαζόμενα δωμάτια σε ημιτουριστική περιοχή. Η άδεια αυτού ήταν για καταστήματα και παρόλο που θέλει ο ενδιαφερόμενος να κάνει "εστιατόριο" και δωμάτια που θα κερδίσει και το κράτος από αυτό η κατάσταση έχει έρθει σε τέλμα.

Με λίγα λόγια, σε μία χώρα με διαρκώς μειούμενο ενδιαφέρον για επενδύσεις, βρέθηκε κάποιος άνθρωπος να ρίξει και μισό εκ. για δωμάτια και τρώει πόρτα. Και δεν θέλει να κάνει airbnb αλλά ενοικιαζόμενα δωμάτια.

Και ακόμα μένουμε στην μπανανία!

Κάτι άλλο, για τους παλαιότερους. Έχει ξαναυπάρξει τέτοιο σκηνικό σε κυβέρνηση που να πέφτουν βαρύτατες κατηγορίες από μέλη της και να μην κουνιέται φύλλο?

Τι σκατά ΖΩΑ ΕΙΜΑΣΤΕ????

Την καλησπέρα μου.

master είπε...

Εχει γινει καλή δουλειά τόσα χρόνια στον τομέα της αποχαυνωσης. Θυμάσαι Austin τον τρόπο διαμαρτυρίας που προέτρεπαν καποιοι? Ησύχως, προπαντός ησύχως. Εκαναν καλη δουλειά τα τσιράκια αυτά, που βγαίνει τώρα και σε κάνει εσένα να αγαναχτείς.
Πριν 30 χρόνια όταν οι πατεράδες οι δικοι μας κατεβαιναν κάτω ετρεμε η γη. Τώρα πάνε για τσάμικα στο Σύνταγμα.....κλπ. Θα την χάσουν όπως πάνε αυτή τη χώρα οι κοιμισμένοι μεσα απ΄τα χέρια τους αν δεν αντιδράσουν δυναμικά ώστε να αναγκασουν αυτους που πρέπει να τους πάρουν στα σοβαρά.