Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018

ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 






                      ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

10 σχόλια:

michele είπε...

Motor Oil: Αυξηση 14,6% στα κέρδη εννεαμήνου
Ο κύκλος εργασιών του ομίλου αυξήθηκε στα 6,93 δισ., ενώ τα κέρδη εκμεταλλεύσεως ανήλθαν στα 400,5 εκατ. στο εννεάμηνο Το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας αποφάσισε τη διανομή προσωρινού μερίσματος 0,35 ευρώ ανά μετοχή

https://www.euro2day.gr/news/enterprises/article/1648126/motor-oil-ayxhsh-147-sta-kerdh-enneamhnoy.html

Lorac είπε...

Το μηνιαίο της διάγραμμα αρχίζει και θυμίζει μια περίοδο πριν κάτι χρόνια όμως. Δεν έχω εικόνα πόσο και αν θα την επηρεάσει το νέο διυλιστήριο στη Τουρκία (σε συνεργασία με Αζέρους μάλιστα!!), αλλά η κίνηση από 17,5 σχεδόν 2 ευρώ πάνω παρα ήταν εύκολη!!

Lorac είπε...

https://invst.ly/96kxx

Ξεχασιάρης!!

Προς κ.Hippy...τελικά η μπάνκια είτε νωρίς είτε αργά δόθηκε σε καλά νούμερα. Αύριο και με πιθανές πιέσεις, πριν από τη βραδινή ετυμηγορία MSCI ποια μένει και ποια φεύγει ίσως δούμε νούμερα μικρότερα του 0,54. Επομένως μια επιστροφή τεμαχίων κάπου στο 10-15% θα το επιχειρήσω.

Μαύρος Κύκνος είπε...

Καλησπέρα. Μόλις επέστρεψα από ταξίδι εκτός Ελλάδας. Το short στην ΜΠΕΛΑ παραμενει. Και ένα δώρο στον φίλο μου τον Όπλα:

https://www.euro2day.gr/news/economy/article/1648136/solts-h-kyvernhsh-kineitai-poly-logika-kai-sofa-gi.html

Μαύρος Κύκνος είπε...

Τελικά ο Μάιος του 2019 όλο και πιο κοντά για εκλογές.

michele είπε...

Lorac η αληθεια ειναι οτι η ΜΟΗ λόγω και τύχης λόγω της περιστασης με τις εξαγορες ΑΛΓΑ και IBG μου εδωσε αρκετά και στο short ( κυρίως) αλλα και long 1 ευρουδακι, αφησε 1 συμβολαιάκι για την επαφη :))

Τωρα έπιασα την ΒΙΟ λιγα σορτακια να δουμε τι θα κανουμε, λιγο σφιχτη ειναι αυτη βέβαια και αποφεύγω τράπεζες σε αυτα τα επίπεδα σε επίπεδο παραγωγων 😊

michele είπε...

* ALPHA

hippy είπε...

Καλησπέρα

για κάποιο ξένο fund που θέλει να επενδύσει Ελλάδα δεν είναι δα και πολλά τα χαρτιά του 25αρη που προσφέρουν εμπορευσιμότητα, μερισματική απόδοση, αξιοπιστία...πιθανολογώ λοιπόν για την ΜΟΗ νούμερα προς τα 21 στο κλείσιμο της χρονιάς...αν μας κάνει και την στατιστική κίνηση που συνηθίζει το χαρτί των τσέχων στις 31 μια χαρά (ελπίζω) θα κλείσουμε κι οι αμυντικοί παίχτες για φέτος

Φίλε κ. Lorac ευχαριστώ για την συμπαράσταση αλλά...νωρίς πουλήθηκε η άτιμη. Δεν το΄χω με τις τράπεζες (επειδή παραείμαι υποψιασμένος)

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Δεν μπορείς να μπεις στο μυαλό του Γερμανού.
Περίμενε και θα δεις.

Μαύρος Κύκνος είπε...

Όπλα μου ακόμα και ο Παπαδημητριου του ΣΚΑΙ είπε ότι το θέμα έχει κλείσει καιρό καθώς είναι το μόνο που του έμεινε του Τσιπρα για να πουλήσει προεκλογικά.