Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018

ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 



Ποσοστιαία Μείωση Εισοδημάτων Σε Χώρες Της ΕΕ (2010-2017)



                      ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

16 σχόλια:

Draghi Chernobyl είπε...

ΜΜ οι αμερικάνοι έχουν βίτσια, προτιμάνε τις MILF απο τις πιτσιρίκες...
Οπότε λίγο προσοχή στις "μανούλες" των ομίλων.

Κε ΑΡΤΑΧΙΑ μας λείψατε.

Lorac είπε...

Έγινε μια κουβέντα τις προάλλες για μικρά …

δρομε -> έμεινε να παίζει μόνος του μπάλα σε μικρό γήπεδο. Για την ώρα σημαδεύει ξυστά άουτ ή δοκάρι

εβροφ -> Ο νέος είναι ωραίος και δραστήριος Ο τρόπος λειτουργίας του έχει επιχειρηματικό ενδιαφέρον πώς θα εξελιχθεί στο μέλλον.

μλσ -> Το εμπορικό της κομμάτι έχει μέλλον αν πιάσει το ρυθμό που είχε. Κρυφή υπεραξία άλλες δραστηριότητες και συνεργασίες με πανεπιστήμια κτλ. Αυτός ο χώρος είναι σαν να αποβιβάζεται κονκισταδώρος στο χρυσό ναό του ήλιου.

παπ -> γύρισε το ματσάκι και πλέον έχει το μέλλον μπροστά του

νιους -> στο range 0,25-0,30 σύμφωνα και με ανάλυση κ. Μορφονίου και

λούλη

Μαύρος Κύκνος είπε...

Καλησπέρα. Παραμένω short στην ΜΠΕΛΑ γερά.

Μαύρος Κύκνος είπε...

Στα 18 τα short μου συμβόλαια στην ΜΠΕΛΆ με 12.65€.

Μαύρος Κύκνος είπε...

Προς τον διαδικτυακό (και μόνο) τσαμπουκαλη:

Ακομα σε περιμένω να με δείρεις. Εξαφανιζολ είσαι όμως. Οπότε συνέχισε τους διαδικτυακούς τσαμπουκάδες γιατί προβλέπω να σκίζεις την φούστα σου αν συναντηθούμε.

ArTaXiA είπε...

Δεν χρειάζεται να σε δείρω καημενούλη μου. Σε ξυλοφόρτωσε η αγορά για τα καλά.

Μαύρος Κύκνος είπε...

Χρυσε μου όταν μια θέση δεν έχει πουληθεί η οποία απώλεια θεωρείται λογιστική. Τέλος σε αντίθεση με εσένα εγώ γράφω οοοοοοολες μου τις κινήσεις.

Μαύρος Κύκνος είπε...

Είσαι πολύ τυχερός που ο Μιχάλης ήταν ιδιαίτερα ευγενης στην επικοινωνία που είχα μαζί του. Την επόμενη φορά όμως που θα με προκαλέσεις θα αφήσω τις ευγενιες. Και όχι δεν θα χειροδικησω όπως εσύ δημοσίως έχεις γράψει. Υπάρχουν άλλοι τρόποι.

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ είπε...

Σαπιλα εδω μεσα σαβουρα που κατηντησε το φορουμ....ξεφτιλα

hippy είπε...

Φίλε καλλιτέχνη σε παρακαλώ θερμά...ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΡΟΓΚΑΣ γιατί μπορεί να τον χάσουμε απ΄το μπλογκ...οι αντιδείκτες αξίζουν όσο και και οι δείκτες...

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ είπε...

Hippy ο αρταξια ειπε δεν ξαναγραφει και το τηρησε αντρικα.Εσυ ειπες δεν ξαναγραφεις και φερθηκες γυναικουλιστικα.Παλι εδω στα σ@@@@@@τα εισαι.Οταν καποιος λεει ως αντρας οτι αποχωρει το πραττει και δεν γινετε ρεζιλι.

hippy είπε...

"Ο/Η ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ είπε...
Hippy ο αρταξια ειπε δεν ξαναγραφει και το τηρησε αντρικα.Εσυ ειπες δεν ξαναγραφεις και φερθηκες γυναικουλιστικα.Παλι εδω στα σ@@@@@@τα εισαι.Οταν καποιος λεει ως αντρας οτι αποχωρει το πραττει και δεν γινετε ρεζιλι."


Αμοιβαία η εκτίμησης....νανάκια κι όνειρα γλυκά

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ είπε...

Επισης καληνυχτα.Εσυ γινεσε ρεζιλι γραφωντας εδω ενω σε εχει σκυλοβρισει το μισο φορουμ και σε εχουν κανει σκουπιδι. Η αξιοπρεπεια φαινεται απο τις λεπτομερειες.Οταν λες με στομφο οτι δεν ξαναγραφεις εδω μιας και η στηλη δεν σου προσφερει τιποτα και ξαναεισαι εδω ειναι ρεζιλικι.

michele είπε...

Μολις συνδεθηκα, επειδη υπαρχουν προσβολες στο προσωπο του Hippy απο λογαριασμο που ειναι καινουργιος σκεφτηκα να σβησω τα σχολια.
Θα εμεναν ομως οι απαντησεις του Hippy ξεκρέμαστες

Τα αφηνω επομενως αλλα δεν θα υπαρξει αλλη φορα. Αν εισαι παλιος με καινουργιο λογαριασμο, ακομα χειρότερα

hippy είπε...

Ευχαριστώ Μιχάλη...πάλιωσα στα μπλογκς...ειλικρινά δεν έχω πια κανένα πρόβλημα

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ είπε...

Εγω να δεις hippy.Οταν εισαι αντρας λες κατι και το εννοεις.Αντρας αρσενικος και προτυπο.Αν δεν φορας παντελονια ομως γινεσε ρεζιλι σε ολους.Απορω πως αισθανεσε να σε κοροιδευουν ολοι.