Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2018

ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 






                      ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

8 σχόλια:

mixalis mixalios είπε...

https://www.euro2day.gr/news/enterprises/article/1651169/aegean-sta-809-ekat-ta-kathara-kerdh-sto-enneamhno.html

michele είπε...

ΟΠΑΠ: Αύξηση EBITDA στα 244,6 εκατ. ευρώ στο 9μηνο

https://www.euro2day.gr/news/enterprises/article/1651162/opap-ayxhsh-ebitda-sta-2446-ekat-eyro-sto-9mhno.html

mixalis mixalios είπε...

Και για να μην ξεχνιόμαστε....

https://www.youtube.com/watch?v=51V9zJpMlgI

Lorac είπε...

Καλησπέρα και τώρα (σε κανα 4μηνο) που μας αφήνει η γριβάλια ποιος είναι υποψήφιος για τη θέση της??

mixalis mixalios είπε...

Κουάλ Lorac που έχω και απ' αυτή.....

mixalis mixalios είπε...

Αθάνατος Λεώ

Μάλιστα είχε αναφερθεί – πριν το deal της Eurobank με την Grivalia – ότι η Εθνική θα υποχωρήσει στα 0,80-0,75 ευρώ, η Alpha bank στα 0,90 ευρώ, η Eurobank στα 0,35 με 0,38 ευρώ και η Πειραιώς 0,50 ευρώ.
Όμως λόγω του deal με την Grivalia η Eurobank δεν θα υποχωρήσει προς τα 0,35 ευρώ που ήταν ο στόχος των short και ο νέος στόχος είναι 0,42 με 0,45 ευρώ.

Αν δω το σαπάκιον στα 0,5 ε τι να πω....

mixalis mixalios είπε...

https://www.newmoney.gr/palmos-oikonomias/bloomberg/378950-eiropaiko-sxedio-gia-elafrinsi-ton-ellinikon-kai-italikon-trapezon-apo-ta-npes

Jim. είπε...

Θέλω να διατυπώσω και εγώ την άποψη μου για την συνεχώμενη πτώση απ' τον περασμένο μαρτιο! Ας πάρουμε τις τράπεζες πρώτα γιατί νομίζω ότι το έχουμε χάσει λίγο! Εγώ πιστεύω ότι τα πράγματα μέσα εδώ δεν είναι τόσο ανεξάρτητα! Πριν λίγους μήνες είχαμε στις τράπεζες τιμές από 4 ευρώ μέχρι 0.80 λεπτά. Μιλω για τις συστημικές! Τώρα όλες πάνε στον ίδια τιμή! Κάτω απ' το ευρώ! Νομίζω ότι εκεί μέσα έτσι τις υπολογίζουν. Μια τιμή έχουν Έναν μέσο όρο! Τώρα γιατί όλο αυτό το παραμύθι τόσο καιρό? Ν πουλήσουν και καλά το στο τις μιας Μ το στορυ τις άλλης και κάπου εκεί να βγενει και κάποιο κέρδος! Υποτιμητικά έπεσαν την αγορα τόσο καιρό Μ στόχο να πάνε όλες οι συστημικές στην ίδια τιμή προς το τέλος του πτωτικοθ κύκλου!Τώρα έφτασαν όλες περίπου στην ίδια τιμή! Τ μέλι γενέσθαι?