Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018

ΕΤΕ

X.A.A. LIVE 


                                                                             σχόλια για τη συνεδρίαση online

ΕΤΕ: ΩΡΙΑΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ...

Σε εξηντάλεπτο διάγραμμα , μετά την καθοδική διάσπαση των προηγούμενων χαμηλών ( 1,3480) με gap down,έχει δημιουργηθεί ένας μεγάλος τοπικός πυθμένας τύπου cup& handle.

Στις τελευταίες συνεδριάσεις στην Ε1 ( 1,21€) δημιουργήθηκε διπλή κορυφή , η οποία ενεργοποιείται με καθοδική διάσπαση της  Ζ  στα 1,11€ με στόχο τα 1,01 ευρώ στα όρια της γραμμής V50 μιας αξιόλογης στήριξης, πριν τα απόλυτα χαμηλά.
Στο θετικό σενάριο, για να ακυρωθεί η διπλή κορυφή, απαιτείται επικυρωμένη υπέρβαση της Ε1 στα 1,21 ευρώ, που θα αυξήσει το αγοραστικό ενδιαφέρον και θα απομακρύνει τις πιέσεις των πωλητών ,με επόμενο στόχο τα 1,3480 €.

14 σχόλια:

michele είπε...

Καλημέρα, καλή εβδομάδα σε όλους :)

Λευτερης είπε...

Καλημέρα και καλή εβδομάδα.
Καλημέρα Μιχάλη.

Λευτερης είπε...

Χωρίς το δικαίωμα στο προσωρινό μέρισμα διαπραγματευόνται σήμερα Motor Oil ύψους 0,35 ευρώ και ΕΛΠΕ ύψους 0,25 με ημερομηνία πληρωμής στις 17 Δεκεμβρίου. BankingNews.gr



Jim. είπε...

Καλή μέρα και καλή εβδομάδα στην παρέα!Τ μέρα η προηγούμενη Δευτέρα ε?

michele είπε...

Kαλως τον Λευτέρη. Η απώλεια των 649,5 μον ειναι γεγονός, επομένως οσο ειμαστε κατω απο εκει κοιταμε "νοτια"
Ενδοσυνεριακα, το 643,3 αντιστασούλα

michele είπε...

Ενδιαφέρουσα είδηση οτι τον Ανώτατο Δικαστήριο της ΕΕ αποφάσισε
οτι το Ηνωμένο Βασίλειο θα μπορουσε μονομερώς να ακυρώσει το αρθρο 50

hippy είπε...

"Ο michele είπε...
Ενδιαφέρουσα είδηση οτι τον Ανώτατο Δικαστήριο της ΕΕ αποφάσισε οτι το Ηνωμένο Βασίλειο θα μπορουσε μονομερώς να ακυρώσει το αρθρο 50"


Καλημέρα

με την νίκη του Brexit η στερλίνα κινήθηκε έντονα πτωτικά και τελικά ισορρόπησε περίπου 20% χαμηλότερα επίπεδο που βρίσκεται και σήμερα...με δεδομένο ότι υπάρχουν δυνατές εταιρείες με διαπραγματευση στο Λονδίνο(πετρελαικές, φαρμακευτικές, κοινής ωφέλειας κ.α.) που δίνουν μεγάλα μερίσματα (6-7-8%) που μάλιστα δεν φορολογούναι στο νησί μου φαίνεται χαμηλού ρίσκου κερδοσκοπία μετατροπή ευρώ σε στερλίνες και τοποθέτηση εκεί (για όποιον έχει χρήμα σε ξένες πλατφόρμες βέβαια).

ArTaXiA είπε...

Αχ Hippy λόγιε. Για κάθε ζυγισμένη και σκεπτόμενη προτεινόμενη κίνηση, πάντα θα υπάρχει κάποιος "δωρεανσεμιναριάκιας" που θα προτείνει Ethereum, "επειδή είναι τώρα φθηνό" "και έχει ωραίο διάγραμμα" και αν τυχόν του επισημαίνεις πόσο απατηλός είναι και ο ίδιος και οι χορηγοί του και οι προτάσεις του, θα σου προσάψει πως τα λες επειδή είσαι κακεντρεχής "και θέλεις να κερδίσεις την προσοχή".

"Μην ρίχνετε εμπρος εις τους χοίρους τα μαργαριτάρια σας, μη τυχόν τα καταπατήσουν με τα πόδια τους και έπειτα στραφούν και σας ξεσχίσουν" λέγει ο Ματθαίος.

Bonjour σε όλους τους φίλους.

michele είπε...

Δεν θα υπαρχει ένας, θα υπάρχουν πολλοι. Καθώς το...εύκολο ειναι προτιμητέο απο τους εν δυνάμεις "επενδυτές", η σκεψη και η μελέτη ειναι το δυσκολο.
Επιβεβαιωνεται επομενως η ρηση : "Ειναι δύσκολο, το εύκολο κέρδος" :)

michele είπε...

Eνδοσυνεδριακη αδυναμια υπερβασης και του 640-641 πολυ χαμηλος τζιρος Πιεση στην ΑΛΦΑ και στον ΜΥΤΙΛ το τελευταιο διάστημα

hippy είπε...

Μου αρέσει ο ΜΥΤΙΛ ακόμα και σ΄αυτές τις τιμές (7,50-7,80) και διακριτικά ψωνίζω (μακάρι να΄χα πολύ χρήμα να ψώνιζα κι άγαρμπα χα χα) ...πιθανολογώ πως όταν ηρεμήσουν τα πράγματα με τις δουλειές της ΜΕΤΚΑ στην Αφρική όλο και κάποια φήμη θα βγει να τον αβαντάρει (πχ για είσοδο σε μεγάλους δείκτες)

michele είπε...

Θα ειναι παντως πιστευω μεσα σ αυτες που θα υπεραποδόσουν το επομενο -φσυιολογικο-διαστημα. Ως φυσιολογικο, εννοω με αλλη κυβερνηση, θα το καταλαβατε φανταζομαι :)

mixalis mixalios είπε...

Ε Ναι....

michele είπε...

Πολυ χαμηλός ο τζίρος, καποιο μαζεμα στον ΔΤΡ απο τα χαμηλά του ( 457,49) και κλεισιμο στις 465,42 κυριως λογω ΑΛΦΑ που ηταν η καλυτερη στο κλεισιμο

ΕΥΔΑΠ -ΕΥΑΠΣ και ΤΕΝΕΡΓ μονο θετικες απο τις μεγαλες