Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018

ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 




                                                                            ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

5 σχόλια:

michele είπε...

Η πορεία της πείνας της φτώχειας, του αναλφαβητισμου, της παιδικής θνησιμότητας από το 1990 μέχρι σήμερα

hippy είπε...

Μιχάλη έχεις επίπεδο, οι φίλοι σου το εκτιμούμε και γι αυτό είμαστε εδώ αλλά...δεν γίνεται όταν μιλάμε για το γιο του Βούτση να είναι "αλήθεια" κι όταν μιλάμε για το γιο του Σαμαρά να είναι λαικισμός.

Για μην νομισθεί ότι υπεκφεύγω και τα δύο είναι αλήθεια (κι οι γονείς τους έχουν ευθύνη)

ΟΠΛΑ (κατά τη γνώμη μου) ώριμη θέση, συνυπογράφω

mixalis mixalios είπε...

Δάσκαλε sorry αλλά φαουλτ που λέει και ο πατέρας μου! Ο γιος του Βούτση επικροτεί τρομοκράτη καταδικασμένο 11 φορές σε ισόβια, τι ανάλογο έκανε ο ανήλικος γιος του Σαμαρά?

mixalis mixalios είπε...

Εύκολα κι ωραία η Πειραιώς ξαναγύρισε στα ιστορικά χαμηλά! Δεν της έφταιγαν οι αναδιαρθρώσεις MSCI απλά επισπευσαν τις πωλήσεις . Όσο δεν λύνει το πρόβλημα ανακεφαλοποιησης μόνο κάτω έχει και όσο κάτω πάει τόσο θα τραβάει και τις άλλες υπό τον κίνδυνο απορρόφησης της.

michele είπε...

Φιλε Ηλια γνωριζεις οτι κι εγω σε εκτιμω ιδιαιτερα για πολλους λόγους.Ομως οταν ειχες αναφερει το γιο του Σαμαρα ( οτι αντεγραψε κλπ) σου ειχα επισυναψει εδω καποιες συνεντευξεις και αποδειξεις περι του αντιθετου που ησαν της εποχης εκεινης.

Αλλα ας υποθεσουμε οτι ο γιος του Σαμαρα αντεγραψε και ο κακος πατερας εβαλε μεσον για να φυγει η αναλγητη καθηγητρια απ το σχολειο.

Εδω μιλαμε για καταδικασθεντα, οποιος πηγε φυλακη ,εξετισε ποινη για συνεργεια σε ενοπλη ληστεια. Ο οποιος μετα πηγε και υποδεχτηκε τον Κουφοντινα.

Αντιλαμβανομαστε σε τι αλμα λογικής μπαινει κανεις; Αντιλαμβανομαστε οτι ο ΙΣΑΠΟΣΤΑΚΙΣΜΟΣ είναι ο,τι χειρότερο και οδήγησαν ακομα και νουνεχείς να μας φέρουν αυτούς τους κατσαπλιαδες;

Μιλαμε για πέναλτι οχι φάουλ που λέει ο Μιχαλιός, γιατι ξερουμε τον ορθολογισμος σου και τον τροπο σκεψης σου.

Και δεν εχω πει για άλλες κόρες και γιους άλλων επιφανών Συριζαιων με ποινικό μητρώο και ναρκωτικά, μην με φτιάχνετε τώρα, δεν ειναι και σωστό να τα ρίχνουμε στην οικογενειακή ευθυνη παντα.