Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018

ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 



ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣ 😆



                      ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

5 σχόλια:

mixalis mixalios είπε...

Για το ισόγειο κουβέντα

paolostar είπε...

Σημαντικη ανοδος για το ομολογο του μυτηλιναιου σημερα....εφθασε μεχρι 103,4.Δεν ξερω αν ειναι η πληρωμη του τοκομεριδιου που πλησιαζρι ή κατι άλλο ...
Καλησπέρα σε ολους.

Lorac είπε...

Ο/Η paolostar είπε...
Σημαντικη ανοδος για το ομολογο του μυτηλιναιου σημερα....

Είναι αυτή η εταιρία που έκανε εισαγωγή αερίου από Τουρκία? Από την μποτάς δηλαδή από αέριο που παράγεται συν πλην 50 χλμ από την παγωμένη και αφιλόξενη υπερσιβηρία?

https://energypress.gr/news/aystiri-amerikaniki-proeidopoiisi-gia-nord-stream-kai-turkish-stream

Jim. είπε...

Στην άνοδο επιτρέπεται και κάνα μπινελικι! Στην πτώση θελει Μ το σεις! Αυτές οι δύο τελευταιες εβδομάδες του χρόνου μου θυμιζουν τι είχα κάνει το 99! Είχα ρίξει ότι λεφτά είχα μια εβδομάδα πριν τα Χριστούγεννα σε ιντερτεκ,αλουμίνιο Αττικής, ριλκεν, κ ξυλεμπορια! Είχα κλειδωθει στο +8 για δύο εβδομάδες! Ήταν οι πιο ευτυχισμένες χρηματιστ.μ ρε τες!! Γιατί συν της αλλης δ ηξερα που θ σταματουσε! Άγνοια κινδυνου!!

Jim. είπε...

Μόλις αλλαξε η χρονια άρχισε η πτώση! Θυμαμαι λοιπόν στην εκπομπή του Πάνου Παναγιωτόπουλου γ το χρηματιστηριο είχε καλέσει πολιτικούς χρηματιστές και στο πάνω διάζωμα καθοτανε ένας Εμπειρικος άνθρωπος της αγοράς! Εκεί που όλοι έλεγαν ότι κάπου εδώ τελειώνει η πτωση πετάγεται και λέει ο ανθρωπάκος! Τ λέτε ρε στον κόσμο! Μακάρι να σταθουμε εδω! Έχει πτώση που δεν φανταζεστε ακόμα! Μ έκανε εντύπωση και το θυμάμαι ακόμα!