Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2018

ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 






                      ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

7 σχόλια:

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ είπε...

https://m.naftemporiki.gr/story/1420733

mixalis mixalios είπε...

730 μονάδες...να τ' αφήσω? Για δες καιρό που διάλεξε άνοδο το ΧΑΑ να κάνει!

michele είπε...

Εχει ενα ωαιο περίεργο διαγραμμα ο DOW με inverse island στις 24700

austin είπε...

Αυτά βεβαίως βεβαίως είναι τα παθήματα των αγορών από τους πολιτικούς.

Βλέπε Τσίπρας, Βλέπε κάμερον με το μπρεξιτ, βλέπει Τραμπ. Που όπως η ακραία άνοδος που οφειλόταν στην εκλογή, έτσι και η ακραία μεταβλητότητα τώρα, που την μία βγαίνει και λέει ότι τα βρήκαμε με την Κίνα και την άλλη ότι δεν τα βρήκαμε.

Τι μου θυμίζει...Α ναι, τότε που έβγαιναν οι διάφοροι πολιτικοί το 15 και έλεγαν ότι τα βρήκαμε και πάμε καλά και την επόιμενη έλεηγαν για ρήξη.

Βρε χρηματιστήριο παίζουν και οι πολιτικοί??

austin είπε...

Το θέμα με τη δικογραφία της λαθρεμπορίας χρυσού, που βασίστηκε σε μάρτυρα, αντί για έγγραφο που απαιτεί ο νόμος, θέτει μείζονα θέματα νομιμότητας τόσο για τις αστυνομικές όσο και για τις δικαστικές αρχές που χειρίστηκαν το θέμα ενώ θίγονται θέματα που αφορούν το κράτος δικαίου, την εμπιστοσύνη των πολιτών στις διωκτικές αρχές και το σοβαρότερο.

Απο καθημερινή.

Όταν είχαν μάθει με ψευδομάρτυρες για να γίνει δουλειά, και γενικά τους νόμους τους έχουν κάνουν πατσαβούρια, ξεφτιλίζουν τα πάντα.

Ότι ακουμπάνε το καταστρέφουν. Μιλάμε για απίστευτα πράγματα

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ είπε...

https://m.youtube.com/watch?v=HOXx7u97zIc

michele είπε...

Oταν μια ομάδα τρωωει 3 γκολ στο 65 ανοιγεται να βαλει κανα γκολ και αν εχει αχρηστους επιθετικους τρωεει στην κόντρα τεταρτο και πέμπτο.

Πολλα απο αυτα που γινονται τα αναλυω ενιοτε στη σελιδα μου στο fb και ετσι προσπαθω να μην πρήζω εσας εδω