Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019

ΔΤΡ

X.A.A. LIVE 


                                                                            σχόλια για τη συνεδρίαση online
ΔΤΡ: 60ΛΕΠΤΟ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ...

Η προσπάθεια ανοδικής διαφυγής από το πλαγιοανοδικό πράσινο κανάλι δεν στέφθηκε με επιτυχία καθώς ο στόχος της προσέγγισης της αντιστασης Β1 στις 480 μον, δεν επετεύχθη.
Αντίθετα η καθοδική διάσπαση της σημαντικής V200 επανέφερε τους πωλητές με αποτέλεσμα την καθοδική διαφυγή απ το κανάλι και την προσέγγιση της πρώτης μεγάλης στήριξης Κ στις 431 μον.
Προκειμένου να μην υλοποιηθεί το αρνητικό σενάριο απαιτείται ΑΜΕΣΗ τεχνική αντίδραση προς τις 448 μον της Β σημείο όπου συγκλίνει και ο εκμο 20 περιόδων.
Διαφορετικά, επόμενες στηρίξεις σε βραχυπρόθεσμο επίπεδο η ζώνη G1-G2 [418-425 μον] οι οποίες αν χαθούν θα προκαλέσουν περαιτέρω ταλαιπωρία στους κατόχους τραπεζικών τίτλων αφου η προσέγγιση των τοπικών χαμηλών θα είναι και ορατή και πιθανή.

26 σχόλια:

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Ζουμε την γελοιοποιηση της πολιτικης...
Ζωη σε λογου μας...
100 χρονια μνημονια δεν φτανουν
Ολοι κατωτεροι των περιστασεων...
Απο τον προεδρο της δημοκρατιας..
Τον επαναστατη τσε...τον σουβλακοφαγο της Ραφηνας...
Εως τον Μητσοτακη που δεν παραιτει αμεσα τους βουλευτες του...
Καλημερα σας..

Andreas D. είπε...

http://bankingnews.gr/index.php?id=403466

hippy είπε...

Καλημέρα

χθες με αφορμή το σχόλιο του Austin "Από αριστερά και πασοκ, σε κάθε καημένο και κάθε αποκαμμενο δεξιό...εμετός"
είχα γράψει μια άποψη στο πρόχειρο αλλά τελικά δεν την ποστάρησα για να μην προκαλέσω το δεξιό αίσθημα του μπλογκ...το ποστάρω σήμερα καθώς περιέργως (?) είναι περίπου στο ίδιο μήκος κύματος με του οπλαρχηγού

Από Χαϊκαλη σε Παπαχριστοπουλο, αυτές οι δυο εικόνες θα λέγαμε περιληπτικά πως είναι πολιτική σκηνή μας τα τελευταία 10 χρόνια...και καλά ο Τσιπρας κάνει σταθερά αυτό που τον συμφέρει...δηλαδή αποδομεί ομάδες και αναρριχάται σαν πολιτικός κισσός...το να βλέπω όμως πρώην δεξιούς τύπου Κουντουρα, Παπακωστα, Καμμενου κλπ και γιατί οχι και Προκόπη να δίνουν το πάτημα, νομίζω αποδομει τη Δεξιά πιο πολύ από τον Αλεξη ....κι αν βάλουμε στο κάδρο και το χοντρο Βούδα της Ραφήνας γέμισε το πλάνο.

Γράφει ο στρατευμένος δημοσιοκάφρος του Liberal.." Η προ συνεννοημένη και προσυμφωνημένη αποχώρηση του Πάνου Καμμένου και το πολιτικό παίγνιο με τον Αλέξη Τσίπρα αποδεικνύουν πως στο Μέγαρο Μαξίμου γνωρίζουν τη δυσαρμονία μεταξύ λαϊκής βούλησης και κυβέρνησης και για το λόγο αυτό επιδιώκουν να αποφύγουν την προσφυγή στις κάλπες"

Λίγο πιο κάτω σε άλλο άρθρο σε άλλο μήκος κύματος δηλώνει ο αντιπρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Σγουρίδης "Όσοι δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης και παραμένουν στη θέση τους έχουν κάνει το χειρότερο αδίκημα, κάνοντας λόγο για πολιτικά ανταλλάγματα στους κ.κ. Έλενα Κουντουρά και Βασίλη Κόκκαλη"...ναι ρε Παναγιώτη όπως πλήρωναν και το Χαικάλη για να ψηφίσει τον κ. Δήμα.

Σκατά, ολούθε σκατά κι αν τα βλέπουμε μόνο στη μία όχθη είμαστε καμμένοι από χέρι.


ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Καλημέρα Χιπη..
Η οργή μου είναι μεγάλη. ..
Σκατά παντού. ..
Η χώρα πρέπει να φύγει μπροστά. ..
Δέκα χρόνια μνημονιων και δύο πριν του σουβλακοφαγου. ..έπρεπε να ήταν υπέρ αρκετά να τρέχουμε με ρυθμούς άνω τού 4%..
Η νέα κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι ναρκοθετιμενη και θα φανεί μετά τον πρώτο χρόνο ανοχής. .
Δυστυχώς ετούτος ο τόπος ούτε και χάνεται. .αλλά ούτε και φτιανεται. .
Μια ζωή τα ίδια. .ΓΑΜΑΤΑ. .

austin είπε...

Καλημερα!

Χιπι καλά θα κάνεις να βάζεις τα σχόλια σου όπως και ο καθένας μας και ας πυροδοτεις το "οποίο αίσθημα" . Από μια διαφωνία βγαίνουν πάντα σωστά πράγματα. Αρκεί ο καθένας από τους συνομιλητές και ακροατές να μπορεί να δεχτεί έστω και ψήγματα των λεγόμενων.

Εχεις πολλά δικιά. Προσωπικά η μόνη μου θετική άποψη για την ΝΔ έγκειται στον γερό μητσοτακη, τον οποίο τον θεωρώ και τον πιο αδικημένο πθ-πολιτικο. Και επειδή γνωρίζω ότι μαθήματα πολιτικής ο γέρος έκανε στον Κυριάκο και στον αδωνι (ω ναι! Στον αδωνι, απλά από την φύση του ο αδωνις είναι πιο φωνακλας και υπερβολικός) για αυτό και φαίνομαι πιο "θετικος στην σημερινη νδ".

Παρόλα αυτά έχεις δικιο για τα υπόλοιπα και για του καραμανληδες του νεότερους και για λιαπηδες και πολύδωρες και παυλοπουλους.

Το θέμα είναι παιδιά του μπλογκ τι κάνουμε εμείς. Σωτηρία από τότε πολιτικούς δεν θα έρθει.

Απλα ίσως ο Μητσοτάκης καταφέρει να δημιουργήσει τισ ήρεμες συνθήκες για να " συντονιστεί ο λαός".

austin είπε...

Και σε όλα αυτά δεν κουνιέται φυλλο...

Την ώρα που επί σαμαρα για παράδειγμα όταν μιλαγε με μπαλτακους γινόταν χαμός.

Τώρα; που δημόσια λένε για βαλίτσες από τον σορού;;; γιατί ουδεις ενδιαφερεται;

hippy είπε...

Κοίτα austin...δεν είμαστε ΚΚΕ, ας μην κολλάμε σε αγκυλώσεις...αυτό που θέλεις στην δουλειά σου είναι αύξηση της ζήτησης...η κατάργηση του υποκατώτατου (αν είναι δυνατόν να υπάρχει αυτό το αίσχος) και η αύξηση του κατώτατου μισθού σίγουρα θα βοηθήσουν...η μείωση των εισφορών επίσης...θα μου πεις ότι το κάνουν προεκλογικά για τα ψηφαλάκια...έτσι είναι αλλά ε και? το αποτέλεσμα μετράει...σαν κίνηση είναι σωστή κι έχουμε και την ικανοποίηση ότι αφού πρωτύτερα τα σκάτωσε τώρα και κάνει τα δέοντα και ΔΕΝ τον ψηφίζουμε χε χε

hippy είπε...

Δεν ξεχνάμε (μια και τον ανέφερες) ότι ο Σαμαράς για μικροκομματικές επιδιώξεις "πρόδωσε" το μέντορα του κι έριξε την παράταξη...δεν δικαιούται δια να ομιλεί.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Austin πάντα στις εκλογές βγαίνει αυτός πού θέλουν τα αφεντικά. ..Πάντα.

michele είπε...

Kαλημέρα στους πολιτικολογούντες φιλους :) Hippy παντα να γραφεις ο,τι σκεφτεσαι ,αν υπαρξει αντιλογος πιστευω οτι θα ειναι κόσμιος
εγω μπορει να ...ξεφυγω, αλλα παντως οχι σε δικές σου απόψεις

Υπάρχει μια διαφορά από τότε με Χαϊκάλη και Λαζόπουλο και τωρα και ειναι ευκρινής. Η διαφορά είναι η αντιμετώπιση "αποστασιών" απο τις αντιπολιτεύσεις
δεν ξεχνάμε. Και βέβαια η πολιτική ειναι γεμάτη τυχαρπαστους οριζόντια και κάθετα.
Απλα δεν έχω δει, μεγαλυτερα λιμοτάγαρα απο αυτους εδω.

michele είπε...

Οσον αφορα την αυξηση του κατωτατου μισθού.Το 2013 ειχε κατατεθει νομος σε στενα δημοσιονομικα πλαισια για την αυξηση. Τοτε καταψηφίστηκε απο τον Συριζα καθως εταζε 751 ( ολοι το θυμούνται φανταζομαι)

Τωρα βεβαια απο ξεσκισαν την οικονομία και καλα, καταθετουν τον ίδιο νομο, σου λεει κάποιοι σανοφαγοι θα πιστέψουν πως ειναι μαγκια δικια μας :))

ΝίκοςΤ είπε...

Πείτε με ονειροπαρμένο ή δώστε μου αυστηρότερους χαρακτηρισμούς. Θέλω ακόμη να ελπίζω ότι η μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων δεν διανοείται την πιθανότητα νέων χαμένων πατρίδων και δεν θα κάνει συμψηφισμούς με αυξήσεις κατώτατων μισθών και με εκλογικά επιδόματα. Και μιας και μιλάμε χρόνια εδώ και γνωριζόμαστε αρκετά ίσως ενδιαφέρει η πληροφορία ότι ουδέποτε έχω ψηφίσει δεξιά και ψηφίζω ανελλιπώς από την εποχή της δικτατορίας.Αρκετά πλέον, μή δώτε το άγιον τοίς κυσίν" (Ματθ. ζ' 6).

michele είπε...

Δυσκολο να αλλαξει τωρα η κατασταση δασκαλε, το Σαββατοκυριακο καναμε τις κουβέντες μας για το θέμα.. δωσαμε τα άγια τοις κυσιν

austin είπε...

Λιμοταγαρα.

ΤρελΟς χαρακτηρισμός.

Τώρα μόλις ο τρισγελοιος, είπε στην βουλή ότι θα έπρεπε να ντρέπεται ο Μητσοτάκης που συγκρίνει τον σπαντιδακη με τον αποστολακη.

Τον ξεφτιλίσε (παλι καλά που έστω απαντάνε επιτελους) λέγοντας του ότι δεν καταλαβαίνει καν τον συνομιλητή του, αφού του είπε ότι υπήρχε άγραφος νομος μετά την χούντα να μην μπλέκονται εν ενέργεια αξιωματικοί με υπουργικές θεσεις

michele είπε...

Eδω ειπε "κουρελου" την κυβερνηση Παπαδήμου που ειχε 251 ψηφους και κρατησε τη χώρα και αυτος κυβερναει με δανελληδες, παπακωστες και κουντουρίτσες ρε χαχαχ

hippy είπε...

Εντάξει...αν λάβουμε υπόψιν τι ψηφίζει παραδοσιακά στην πλειοψηφία το στράτευμα την λες και αυτογκολ την παρόλα του κ. Μητσοτάκη για τον ναύαρχο...

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Απο την στιγμη που ξευτιλιζει ο ιδιος την πορεια του θα λουστει και την κριτικη...οπως και η θανου...και απο την στιγμη που δεν ξερει ποτε πας σπιτι σου..πιθανοτατα δεν ειχε την πειθαρχια που αρμοζει σε εναν στρατιωτικο...
Εμενα μεγαλητερη εντυπωση μου κανει να υπερασπιζουν στρατιωτικους οι ταχα αριστεροι..
Μεγα λαθος ανθρωποι σημαιες να μπλεκουν με τα σκατα...οπως ο Μικης..ο Πυρρος..η Βουλα...ο Μικρουτσικος..και τοσοι αλλοι..Λαθος τρομερο που δεν τους αρμοζει..

austin είπε...

Προσωπικά αυτό με χαροποιεί χιπι...

Να βάζει κανείς αυτογκόλ στην εκλογική του "πελατεια" .

Γιατι το λογικό είναι να μην είναι ο ναύαρχος εν ενέργεια υπουργός αμυνας (τουλάχιστον στα δικά μου μάτια). Και γιατί δεν πρέπει να δίνουμε συνέχεια τηναχη του αυτονοητου (καλά άσε δε, αν το έκανε ο Σαμαράς αυτό με ναύαρχος η πτςραρχο, τι φασισταρια θα ακουγαμε... Αν τον κάνουν όμως δήθεν αριστεροί όλα καλά)

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Οσο για τον μεγα πολιτικο αναλυτη...Τραπεζιτη..θαλη..κομπλεξικο πυροσβεστη..που μας ελεγε οτι φευγει ο καμμενος και πευτει η κυβερνηση..του λεω οτι ειναι ασχετος εντελως..

austin είπε...

Και επειδή αγνόησα το σχόλιο του οπλα. Γνωστό είναι ότι δεν έχει βγει κυβέρνηση χωρίς την έγκριση.

Εξού και έλεγα τότε σε έναν φίλο αριστερό μάχιμο δήθεν, που τώρα όμως δεν ασχολείται και καλα και το παίζει υπεράνω, ότι τονθυμα την προπαγάνδας δεν ήταν ο τηλεθεατή του σκαι, αλλά όλοι οι διαπρυσιοι υποστηρικτές του συριζα που έβριζαν (και τονίζω το εβριζαν) όσους έλεγαν κάτι αντίθετο από τον συριζα.

Πράγμα που περίτρανα αποδείχθηκε. Το κόλπο γκροσο της μεταπολιτευσης ήταν ο τσιπρασ! Με τον ΓΑΠ δεν το περιμέναμε... Με τον σαμαρά απλά έτυχε αφού διαλύθηκε το πασοκ και ο συριζα δεν μπόρεσε τόσο γρήγορα να παρει δύναμη.

Αλλα η παραπλάνηση και η σιωπηλή αποδοχή όλων όσων δεν κατάφεραν να περάσουν οι προηγούμενοι είναι το κόλπο γκροσο... Αφού το τίμημα που πέρασαν όλα είναι δυσθεωρητο.

Εξού και πιστεύω ότι δυστυχώς δεν θα μπει φυλακή κάνεις τους, αφού πέρασαν τα πάντα και δεν θα του ρίξουν κλοτσιά οι ξένοι για τοσα που τους χαρισαν

michele είπε...

Ηippy μου στο ποδοσφαιρο είτε να κερδίσεις 5-0 είτε 5-1 δεν εχει διαφορά

mixalis mixalios είπε...

Δεν αφήνετε τους βολευτες να δούμε που θα πάρουμε ΕΤΕ?

michele είπε...

Το σημερινο 60 λεπτο του ΔΤΡ τα περιγραφει ολα Μιχαλιό..θα μου πεις υπαρχουν και χερότερα. Πάντα θα σου πω εγω :))

michele είπε...

Και πέραν από την πλάκα που μου αρέσει για να ξέρουμε τι λέμε, περί υπουργού Αποστολάκη:

Το Σύνταγμα απαγορεύει απολύτως στους εν ενεργεία αξιωματικούς των ενόπλων δυνάμεων την εκδήλωση υπέρ πολιτικού κόμματος. Όποιος ισχυριστεί ότι η ανάληψη υπουργείου σε κοινοβουλευτική κυβέρνηση δεν συνιστα εκδήλωση υπέρ κόμματος, είναι βλάκας με περικεφαλαία ή νομικός απατεώνας, απ΄αυτούς που θεωρούν ότι η ερμηνεία του νόμου είναι παιχνίδι για την υποστήριξη παράνομων πράξεων. Επομένως, η συζήτηση του πρωθυπουργού με εν ενεργεία αξιωματικό και μάλιστα τον Α ΓΕΕΘΑ για την ανάληψη πολιτικού αξιώματος (πράγμα που είναι πλήρως αποδεδειγμένο ότι έγινε, το μέτρο δε της αναισθησίας των κυβερνώντων και του ΚΥΣΕΑ και της ελαφρότητας - επιεικώς - του κ. Αποστολάκη αποδεικνύεται από την ίδια την αιτιολογία της αποδοχής της παραίτησής του) συνιστά για τον πρωθυπουργό συνήθη απ΄αυτόν περιφρόνηση του Συντάγματος, για τον κ. Αποστολάκη βαρύτατο πειθαρχικό παράπτωμα, πολιτικά δε είναι αντιδημοκρατική εκτροπή και θεσμική ανωμαλία.

mixalis mixalios είπε...

Μιλουνια οι πωλητες στην ΕΤΕ...

michele είπε...

40 περιπου εκ καθαρός τζίρος με πιεση στον ΔΤΡ που ενδοσυνεδριακά προσεγγισε τα τοπικα χαμηλά ( 402.57 μον) κλεινοντας λιγο υψηλότερα ( 411.73 μον) με απώλειες 5,06%
ΟΠΑΠ-ΜΥΤΙΛ-ΓΕΚΤΕΡΝΑ-ΕΛΠΕ-ΕΛΛΑΚΤΩΡ-ΟΛΘ-ΣΑΡ σε θετικο πρόσημο

Κατω ο ΓΔ -1,13% με αρνητικούς πρωταγωνιστές την ΕΤΕ -7,41% και την ΑΛΦΑ -6,25%