Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019

ΦΡΛΚ

X.A.A. LIVE 




                                                                          σχόλια για τη συνεδρίαση online
ΦΡΛΚ: ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ...

Ένας σχηματισμός πτωτικής σφήνας ( falling wedge) V1-V2 έχει δημιουργηθεί κατά την κίνηση από τον περασμένο Νοέμβριο της μετοχής. 
O τίτλος βρίσκεται προ των πυλών της ανοδικής διαφυγής ,η οποία εάν και εφ όσον επιτευχθεί, θα δώσει έντονη κίνηση με αυξημένο όγκο συναλλαγών και με στόχο την Ζ100 των 4,80 ευρώ. Στην πορεία κινείται ο εκμο 100 ημ που μπορεί να αποτελέσει προσωρινή αντίσταση στην κίνηση της μετοχής και ευκαιρία για αποκόμιση κερδών.

Αντίθετα στο αρνητικό σενάριο, η αδυναμία διαφυγής από τον σχηματισμό, θα επιφέρει νέα υποχώρηση του τίτλου, προς την κάτω πλευρά του V1-V2  και εφ όσον διασπαστούν και τα 3,96 πιθανά σε χαμηλότερα τοπικά χαμηλά.

19 σχόλια:

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Η πιο ενδιαφέρουσα εξέλιξη είναι ότι η χώρα δεν μπορεί να δανειστεί ούτε με 5αετες. .
Καλημέρα σε όλους. .

austin είπε...

Καλημέρα σας!

Μιχάλη δυστυχώς δεν κατάφερα να σε ακούσω χθες...θα είχε πλάκα φαντάζομαι. Κάνα λινκ για ηχογραφημένο??

Άκουσα τον καμμένο Από την άλλη και μιλάμε ότι η ντροπή δεν έχει όρια. Αρχικά θα πάει με μπαλτακο και φώναζε για ακροδεξιούς. Αφετέρου έλεγε ότι για την σύμφωνα που θα περάσει φταίει η νδ!!! Και ότι δεν παραιτήθηκε πριν γιατί και η νδ έχει δεχτεί το όνομα...

Ότι να ναι

michele είπε...

Καλημερα καλημέρα σε ολους! Ναι Austin ωραια περασαμε χαλαρα θα δω αν υπαρχει αποθηκευμενο στο mixcloud

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Παλαιοτερο σχολιο οπλαρχηγου που γελασαν αρκετοι...
Πειραιως 0.50
ΕΤΕ..0.70
Γιουρ...0.40
ΑΛΦΑ...0.80..
Πιστευω τωρα πως δεν θα εχει καποιος αντιρρηση..

Jim. είπε...

Στα τέλη του καλοκαιριού όταν είχε η Πειραιώς 2ευρω και η εθνική 1,7 μετά το ρεβερς Σπλιτ είχα γράψει εδώ ότι θ βάλουν και οι δύο τ0 μπροστά! Τρώτε είχα πάρει απάντηση ότι η εθνική θ πάει 3.7! Δ το γράφω για να επιβεβαιωθω αλλά μην κάνουμε τους μετά Χριστόν προφήτες!

Jim. είπε...

Τώρα όπου υπάρχει αγοραστής τον συνθλίβουν! Μπαίνει ταβανι η τελευταία αγορά και κάτω! Τ θέμα μέχρι πότε! Εάν δεν αλλάξουν κουμπί στο μηχανάκι δ υπαρχει κερδισμένος! Τελευταίος αγοραστής και κάτω! Τελευταίος πωλητής και άνω! Έτσι παίζεται το παιχνίδι!

Jim. είπε...

Αυτά συμβαίνουν σε ρηχές αγορές σ την δική μας! Γιατί εάν αγόραζε ένα φαν λέμε τώρα θ είχαν εκτοξευθει όλα! Αλλά που? Εντούτοι εδώ ναρκοθετουν τους επόμενους?! Τα μερίσματα και τα αναδρομικά που έδωσαν εάν είχαν διοχετεύετει εδώ μέσα θ είχαν την τριπλασια αξία!

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Το ειδες ..το επαιξες jim;
Ελπιζω ναι..

michele είπε...

Καλη και ενδιαφερουσα η ενασχοληση με τις τραπεζες, εν τω μεταξυ το Ιασω εφτασε 1,40 γάτοι μου

michele είπε...

Και μεχρι νεωτέρας για τις τράπεζες, ριχτε και καμια ματια εκει στην Ελλαδος

Andreas D. είπε...

Να τελειώνουμε Μιχάλη με το ΙΑΣΩ... βαρέθηκα...

michele είπε...

εγω οχι, βοηθαει χαρτοφυλακια και δινει ρευστοτητα μια χαρα ειναι

Lorac είπε...

Από χαμηλό σε χαμηλό ο πειραυλος…. Τώρα τόσο μικρό το ύψος πτήσης του που αν σκάει θα μας πάρουν όλους τους αποκάτω τα θραύσματα. Καλησπέρα παίκτε σοβαροί και αστείοι, φίλοι τον τσυριζοστηριζωμαντουρο

michele είπε...

Tα φασιστάκια κανουν παρεα μεταξυ τους Lorac, τη ροη χρηματος θα θελα να δω καποια μερα

Lorac είπε...

Κρίμα που μορφωμένοι και αμόρφωτοι συμπολίτες μας δεν μπορούν να δούνε τη μεγάλη πλάνη... Είχα μια συζήτηση το πρωί. Τελικά είναι θέμα νοοτροπίας όσα βλέπουμε σήμερα. Μιας νοοτροπίας βγαλμένης από την ψυχανωμαλία του εμφυλίου, που τελικά έχει διαχρονική ισχύ.

Θανασης Κ είπε...

...διαχρονικη και αναδρομικη ισχυ θα ελεγα..

Lorac είπε...

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η συμφωνία. Ενώ μπορούσαν- άνετα- να φτιάξουν μια άριστη συμφωνία για όλους, γιατί και εμείς έχουμε τεράστιο συμφέρον να στρίψει δυτικά η ΠΓΔΜ πήγαν και βάλαν το 80χρονο κομπλεξ τους σε κάθε γραμμάριο μελανιού που χρησιμοποίησαν στην προπαρασκευή.

Τεσπα το λογικό είναι να υπογραφεί σήμερα από εμάς. Αν μετά οι σκοπιανοί δεν εκπληρώσουν τις υποχρεώσεις τους = κακό του κεφαλιού τους. Γιατί δεν θα βρίσκουν πάντα το χρήσιμο σφαλιαρομαζώχτη απέναντι τους. Και η πρόβλεψη μου είναι ότι αυτά που έγιναν γέννησαν τον επόμενο ηγέτη, που δεν θα είναι καθόλου φιλικός με τέτοιες συμπεριφορές στο μέλλον.

michele είπε...

Αυτο που δεν πετυχε ο νικητης του εμφυλίου θα το πετύχει ο ηττημένος.
Να βάλει τερμα στην ίδια του ιδεολογική ηγεμονία.
Εδω ειναι το τέλος της μεταπολίτευσης.
Παμε για αλλα. Ελπιζω καλύτερα.

michele είπε...

Στο υψηλό ημερας εκλεισε ο ΓΔ πανω απο την αντίστασή μας ,τιποτα δεν εχει κριθει ακομα 632,34 μον +0,16%
Γυρισε απο τα χαμηλά ο ΔΤΡ (-3,36%) στο +0,54% με θετικό κλεισιμο στις 3 τραπεζες εκτος απο Πειρ -1,29%

Τιποτα ιδιαιτερο στο υπολοιπο ταμπλο Θετικες ΜΟΗ-ΕΥΔΑΠ-ΦΡΛΚ-ΕΛΛ-ΑΡΑΙΓ