Επέστρεψαν στα ρεκόρ Dow Jones και S&P- Σε υψηλό 15 ετών ο Nasdaq .. Φοβούνται οι αναλυτές κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων και από την Ρωσία - Moody’s: Επιβεβαίωσε το “Αα1” της Γαλλίας, αρνητικό το outlook Fitch: Επιβεβαιώνει το "ΑΑΑ" των ΗΠΑ.. Η Fed οδήγησε τη Wall σε νέα ρεκόρ - Επενδύσεις 150 εκατ. ευρώ... Ecofin: Επιβεβαιώθηκε η πολιτική συμφωνία για τις καταθέσεις...Οι μετοχές που προστίθενται στον δείκτη MSCI Greece Emerging Markets είναι οι Alpha Bank, Τρ. Πειραιώς, FF Group, ΕΛΠΕ, Jumbo, Εθνική Τράπεζα, ΔΕΗ και Τιτάν..

Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2019

ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 


ΑΘΗΝΑ  2019 


                                                                            ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

8 σχόλια:

mixalis mixalios είπε...

Αν αυτό είναι το νέο αίμα του ΣΥΡΙΖΑ τι να πει και το παλιό (βλέπε Ζωή)

michele είπε...

Ολα τα λουλουδια ανθίζουν :))

ΚΡΟΝΟΣ είπε...

Τα περισσότερα θανατηφόρα ανθοφόρα φυτά είναι κόκκινα.

michele είπε...

Για γέλια και για κλάματα αυτα που συμβαίνουν με τα προς αναθεώρηση αρθρα του Συντάγματος. Δεν ειναι ο χωρος για ..Συνταγματικό δίκαιο, αλλα απλώς επιβεβαιωνεται για μια ακόμα φορα το ποιόν του τσίρκου
Αν χρειασθει θα πουμε και καποιες λεπτομερειες.

Jim. είπε...

Το όνειρο ήταν ξεκάθαρο! Κατέβηκα από το πούλμαν καιτο έχασα! Έψαχνα ένα πάμφτωχοι ξαδερφάκι και έχασα την εκδρομή!Έτσι πάω τώρα! Με το ενστικτο! Καλή η τεχνική ανάλυση αλλά η ζωή είναι ένα όνειρο που κάτι φορές βλέπουν κάποιοι και λίγο από αυτό που δεν έχει αποτυπωθεί στον καμβά της ορατής πραγματικότητας! Μην κατεβαίνετε από το πούλμαν! Έχουμε μπροστά μας μια πολύ ωραία εκδρομή!!!

michele είπε...

Ενθουσιώδη σε βλέπω Jim :)

austin είπε...

Οργίασαν πάλι σημερα τα γνωστά ΜΜΕ για την καταδίκη μου και τη "μετα θανατον δικαίωση του δημοσιογράφου Βασιλη Μπεσκενη" υπευθύνου του Γραφειου τύπου του Αδωνη Γεωργιαδη οταν ηταν Υπ υγείας .
Μην βιάζεστε .Δεν ασχολήθηκα επισταμένα με την αγωγή που μου εκανε λογω του τραγικού γεγονότος του θανάτου του(οπως σταμάτησα να ασχολούμαι και με εναν εκδότη οταν εμαθα πως έπασχε απο κακοήθεια) .
Απο τη στιγμη ομως που κάποιοι το συνεχίζουν θα το κάνω στο εφετείο !
Εκει που μας χρώσταγαν δεν θα μας παρουν και το βόδι......
Μονο αυτο ως απαντηση ,τα αλλα εκει που πρεπει ....

Τάδε έφη πολακης.

Έτσι νιώθεις μια ευφορία βλέποντας κάθε μέρα και μια καινούργια έκπληξη!

michele είπε...

Ελα τώρα ρε Austin με τον Βόθρο, λες και δεν ειναι γνωστός.