Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019

ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 




                                                                            ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

6 σχόλια:

hippy είπε...

Κανείς, κανείς, ΚΑΝΕΙΣ πρωθυπουργός δεν είναι απατεώνας της πολιτικής Μιχάλη...ασήμαντοι παρατρεχάμενοι, γλύφτες, σφουγγολωκάριοι που μαγαρίζουν γύρω του ναι...πολάκηδες, πολύδωρες, λιάπηδες και λοιποί.

"Μηδένα προ του τέλους μακάριζε"...ο Κυριάκος θα ζυγιστεί στο τέλος και μακάρι να μην είναι ελλιποβαρής...προς το παρόν-κατά τη γνώμη μου-έχει διολισθήσει στην αντιπολίτευση μέσω συνθημάτων αντί εμπεριστατωμένων θέσεων...άποψη μου βεβαίως...τόσο ισχυρή όσο και η δική σου.

michele είπε...

Εδω βρισκεται και η διαφωνια μας Hippy.Oτι δεν μπορει να συγκριθει ο Ανδρεας, ο Σημιτης ,ο Κωστακης,ο ΓΑΠ με ολα τα θετικα τους και τα αρνητικα τους με αυτον εδω.
Η πολιτικη ιστορια μετα απο χρόνια, οταν θα ειναι πιο ψυχραιμη η κατασταση και οχι εν θερμω, θα καταγράψει.
Δεν μπορεί να συγκρίνουμε την ενδεχόμενη μπούκα στο Νομισματοκοπειο, την πιθανή ρήξη με την ΕΕ και τις δηλώσεις οτι ο Στρατος θα διαφυλάξει την ασφάλεια της χώρας( τοτε με το δημοψηφισμα) ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ προηγουμενο πολιτικο της μεταπολιτευσης.

Το δε μεγαλύτερο "εγκλημα" ειναι ακριβώς αυτό. Οτι στην ιδια πρόταση μπαίνει ο γελοιος Λιαπης που πηγε να γλυτωσει τα τελη κυκλοφοριας
με τον ΒΟΘΡΟ Πολακη ( και ουτε καν αναφερω τα πεπραγμενα του).

Αυτη ειναι η ειδοποιός διαφορά της κριτικής μας. Δεν αμβλύνονται οι εντυπωσεις με την προσπαθεια "εξομειωσης" με τους προηγουμενους.

Σεντονια θα έγραφα γι αυτό το θέμα.

michele είπε...

Και οσο για τις εμπεριστατωμενες θέσεις, επειδη εισαι της μελετης προσπαθησε λιγο παραπανω αν εχεις χρόνο. Διαφορετικα θα σου στειλω αρχεια για πολλα θέματα.

ο dwk είπε...

Παρατηρώ τελευταία, εμφιλοχώρηση αμφιβολίας στις μέχρι πριν λίγο εκλογικές «βεβαιότητες»
Το ότι αποδίδονται σε «αλλοδαπές» παρεμβάσεις, «νοθείες» ή σε …«εξωγήινες» δυνάμεις (εκεί ψηλά στον …Υμηττό, που λέει ΚΑΙ το τραγούδι), κατανοητό
Όσο πλησιάζουν οι εκλογές, οι «δημοσκοπήσεις» θα προσγειώνονται στην πραγματικότητα, για να μην (ξανά) γίνουν ρεζίλι οι «κατασκευαστές»
Η ουσία:
-Από την μια έχουμε την καλύτερη κυβέρνηση των τελευταίων ετών. Των έργων, των λύσεων, των επιχειρημάτων
-Από την άλλη το «λαϊκίστικο ακροδεξιό-νεοφιλελέ μόρφωμα*». Της απραξίας, της καταστροφολογίας και της βωμολοχίας
…………………………
*όταν προ διετίας πρωτο-χρησιμοποίησα αυτόν τον πολιτικό χαρακτηρισμό, αναρωτήθηκα αν ήμουν υπερβολικός. Πλέον τον θεωρώ επιεικέστατο

michele είπε...

Δεν μιλαω με ανωμαλους ειναι γνωστο αυτο :) Πως αντεχεις να ξεφτιλίζεσαι ειναι αλλο θεμα. Βεβαια καποιοι νομιζουν οτι τρολλαρεις κιολας, ειναι οι περισσότερο επιεικείς προφανως. Οnly love !

ο dwk είπε...

Κολλητική η αδωνίτιδα-μπογδανίτιδα βλέπω – να το προσέξεις
-any way !
Να έχεις ένα όμορφο βράδυ με όνειρα γλυκά και ασκανδάλιστα