Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Δευτέρα 4 Μαρτίου 2019

ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 


ΠΩΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝ-ΕΛΛΗΝΕΣ  ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ !



                                                                            ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

2 σχόλια:

austin είπε...

Περίεργές εποχές ζούμε...

Κάποια (ίσως) δεδομένα.

1) σίγουρα υπάρχει η έννοια του φυσιολογικού. Μεγάλη κουβέντα μεν, αλλά φυσιολογικό θα μπορούσε να χαρακτηριστεί κάτι που συνάδει να τους κανονισμούς της φύσης.
2) λόγω του μυαλού μας, το φυσιολογικό μπορεί να πάρει πολύ μεγάλες εκτάσεις.
3) σίγουρα εξ ορισμού υπάρχει γένος αρσενικό και θηλυκό (αλλά και ουδέτερο) "ο" άνδρας, "η" γυναίκα "το" αντικείμενο.
4) Για να μπορέσουμε να λέμε αυτά που λέμε πρέπει είδος μας να αναπαράγεται. Η αναπαραγωγή χρειάζεται σπέρμα (παράγωγο του αρσενικου, του πέους ρε παιδί μου) και ωαριο (παράγωγο του θηλυκού, κάπου εκεί εσωτερικά από τις ωοθήκες). Τον κώλο μας να χτυπάμε κάτω, τουλάχιστον μέχρι τώρα αν δεν φουσκώσει η κοιλιά του θηλυκού αναπαραγωγή δεν γίνεται.
5) εξ ορισμού, το θηλυκό λέγεται μητερα, έχει βυζι, θηλάζει, εκπληκτικές ικανότητες αυξομείωσης του σώματος της για να μπορεί να ωριμάσει το έμβρυο κ.α πολλά.
6) το αρσενικό λέγεται πατερας και η προσφορά του ποικίλει ανάλογα την ιδιοσυγκρασία του, αφού πέραν του σπέρματος η σύνδεση με το παιδί είναι περισσότερο γονιδιακή και ενεργειακή.
7) η φύση όλη δουλεύει σε αντιθέσεις. Αυτό δεν σημαίνει ότι αποβάλλει πάντα ομώνυμα.
8) ο καθένας έχει δικαίωμα να κάνει οοοοτι θέλει στην προσωπική του ζωή από την στιγμή που δεν παραβιάζει την ελευθερία του συνανθρώπου του


Αυτό το γονέας 1 και γονέας 2 τι σόι μαλάκια είναι??? Δλδ το κέρδος ποιο σκατα είναι?? Πολύ ρε παιδί μου δηθεν "ανοιχτομυαλια" που χάνεται πλέον η μπάλα...

michele είπε...

Εγινε μεγάλος ντόρος γι αυτό Austin και αρκετή πλάκα. Ομως είναι μονο μια γραφειοκρατική διαδικασία σε περίπτωση που υπαρχουν ομόφυλοι γονείς είτε άνδρες, είτε γυναίκες.