Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019

ΓΔ

X.A.A. LIVE 




                                                                          σχόλια για τη συνεδρίαση online
ΓΔ: ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ...

"Ζωγραφισμένο" κλείσιμο κατά την χθεσινή συνεδρίαση πάνω στον εκμο 9 ημ και πάνω στην γραμμή τάσης W που ορίζει την ανοδική κίνηση από την διαφυγή από το "διαμάντι".

Απώλεια της γραμμής τάσης, θα αυξήσει την καθοδική δυναμική με στόχο την Χ100 ( ειδικά με την απώλεια της Χ50 ) στη ζώνη 697-700 μον.

Αντίθετα ένα κλείσιμο πάνω από τις 720 μον θα προετοιμάσει τη συνέχεια της αντίδρασης από την τελευταία μίνι διόρθωση, με στόχο την ζώνη 735 μον -743 μον.

12 σχόλια:

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Καλημερα σε ολους...
Πως ειδατε τα αποτελεσματα;
Των τραπεζων..

austin είπε...

Καλημέρα.

Με αφορμη τα προχθεσινά σχόλια (έχουμε και δουλειές δεν μπορούμε να είμαστε και από πάνω), επειδή βρίσκομαι και εγώ σε μπόλικους κλάδους της πιάτσας, βλέπω ότι πάλι τον τελυταίο καιρό η αγορά έχει κάτσει εντελώς. Βασικά το μοτίβο είναι εξάρσεις μαζικές και σύντομες, ο επιχειρηματίας μαζεύει τα σπασμένα, και μετά πάμε πάλι σε αδράνεια.

Αν εξαιρέσουμε τον τουρισμό, τα ακίνητα (να είναι καλά οι κινέζοι που πηγαν και σήκωσαν τις τιμές και δημιούργησαν ένα σπιράλ ανόδου) και κατ επέκταση τους τομείς που έχουν άμεση σχέση με την εν δυνάμει οικοδομή, καθώς και τις πολυεθνικές που σάρωσαν στο διάβα του την λαίλαπα, τότε η υπόλοιπη αγορά βρίσκεται σε κακό χάλι.

Αν λοιπόν είναι σε κακό χάλι, γιατί πάνε και όντως όπως λέει ο Αρταξία ανοίγουν εδώ και κανά 8μηνο μαγαζιά παντού?? Μήπως γιατί τους έδωσε λεφτά ο Τσίπρας ή γιατί βλέπουν ότι η περίοδος Τσίπρα κλείνει μαζί με σοβαρές πιθανότητες να κλείνει η πολυετής ταλαιπωρία της χώρας και ο επόμενος δεν είναι ΣΙΓΟΥΡΑ καλύτερος από δαύτον?

Επίσης, προσπαθούν κάποιοι πολλές φορές σαν δικηγόρο του διαβόλου (που κατ εμέ πάντα πρέπει να υπάρχει ένας τέτοιος, για να μην είναι κολλημένη η βελόνα σε μία άποψη) να είναι "βελούνδινοι" με τον Τσίπρα και να υπάρχει και η απαραίτητη σύγκριση με τα αίσχη του παρελθόντος (δεν μιλάω μόνο για το μπλογκ, αλλά γενικά υπάρχει μία τέτοια τάση από μερίδα κόσμου).

Πέρα από την ερώτηση που πολλές φορές έκανα π.χ. για τις μολότοφ, που δείχνει πολλά πράγματα για το ποιοι είναι τούτοι που κυβερνούν, δεν ενοχλεί πολύ τους "δικηγόρους του διαβόλου" και δεν δείχνει την σήψη αυτών που δεν συγκρίνεται με άλλους, να κάνουν ελληνοποιήσεις μεταναστών (κανένα πρόβλημα ως εδώ) για να τους ψηφίσουν στις εκλογές αλλά τους έλληνες που έχουν ξενιτευτεί λόγω των μνημονίων και 'οχι μόνο, δεν τους το δίνουν??

Υπάρχουν πολύ ζωτικά και δομικά στοιχεία διαφορών των μεν και των δε που ειλικρινά απορώ πολλές φορές, γιατί κάποιος δεν τα βλέπει. Και αν τα βλέπει, δεν πρέπει να τα αγνοεί, ούτε να συγκρίνει γιατί μιλάμε πλέον για χοντράδες που εμπίπτουν μάλιστα σε άκρα συνομωσιολογία...

Andreas D. είπε...

https://www.capital.gr/xrim-anakoinoseis/3351518/kanakis-anakoinosi-upobolis-dimosias-protasis

michele είπε...

Καλημέρα, καλημέρα σε όλους :) Τα βλέπει Austin, μιλαμε για αλλο κόσμο. Αλλοι, υπορρητως ομονοουν με τις πολακεις πρακτικες, αλλοι εχουν αριστερες προσωμενες ψυχουλες, αλλοι ειναι εμπαθεις με συγκεκριμένα πρόσωπα πολιτιά και συμπαθουν αλλα κοκ

austin είπε...

Εμείς εδώ καλά τα λέμε. Και ας διαφωνούμε καλά είναι.

Το θέμα είναι ότι δεν θα φύγουν ούτε τον Μάιο και πλέον έχει γίνει κουραστικό να χάνουμε χρόνο. Άσε που έχω κλείσει διακοπές στο Καστελόριζο τον Ιούλιο και μέχρι τότε με δαύτους μπορεί να χρειαστώ και διαβατήριο! χαχα

Επ ευκαιρία, θα θελα πολύ να ήμουν στην θέση του δημοσιγράφου που άκουσε τον Τσιρώνη να λέει ότι το Καστελόριζο δεν είναι στο Αιγαίο. Εκεί θα του απαντούσα, αφου υποστηρίζεις έωλα αυτό και εγώ υποστηρίζω ότι εσύ είσαι "Τουρκόγυφτας".

Να δούμε τότε αν θα αντιδρούσε και αν θα του άρεσε...

michele είπε...

Οι ανθρωποι αυτοι Austin ειναι εμποτισμενοι και γαλουχημένοι με τον "τριτοδιεθνισμο" να το πω κομψα.Το οτι ο κοσμος τους αντιμετ πισε σαν μια φυσιολογικη εναλλαγη εξουσίας καταδεικνυει και την γενικευμένη πολιτική αγνοια περαν της χρηματοοικονομικής

austin είπε...

https://omegalive.com.cy/rwsoi-fysikoi-gyrisan-to-xrono-pisw-se-kbantiko-ypologisth

Και για να δούμε και ένα πολύ ανατρεπτικό νεο, για να μην ασχολούμαστε μόνο με κατσαπλιαδες

Andreas D. είπε...

Την Δευτέρα θα βγει δημοσκόπηση στην οποία θα προηγείται ο Σύριζα...

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

https://www.capital.gr/tax/3207541/oi-27-neoi-foroi-tou-suriza


Υπαρχουν ακομα Σανοφαγοι...

mixalis mixalios είπε...

Βγαίνει το documento δευτεριατικα?

michele είπε...

Xαχα

michele είπε...

60 εκ τζιρος σε ανοδικο χρηματιστηριο ειναι θετικο γεγονος, κρατηθηκε και αντεδρασε πανω απο την γραμμη τάσης του γραφηματός μας ο ΓΔ
ΑΚΡΙΒΩΣ στην αντισταση των 552 ο ΔΤΡ ( ειπαμε ειναι ζωγραφοι)

ΜΥΤΙΛ-ΟΠΑΠ-ΕΥΔΑΠ-ΕΛΛΑΚΤΩΡ ΑΡΑΙΓ ΓΡΙΒ οι καλυτερες δεικτοβαρεις μη τραπεζικες