Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τετάρτη 10 Απριλίου 2019

ΑΛΦΑ

X.A.A. LIVE 




                                                                          σχόλια για τη συνεδρίαση online
ΑΛΦΑ: ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ...

Απόλυτα τεχνική κίνηση της μετοχής που μετά την μεγάλη πορεία από τα χαμηλά των 0,8410€  προσέγγισε το σύστημα των δυο κινητών 200 ημ , υποχώρησε με retest στην Κ στα 1,20 ευρώ και αντέδρασε εκ νέου ανοδικά.

Ο τίτλος αυτή τη φορά, διέσπασε ανοδικά και τους δυο κινητούς αλλα και την μεγάλη αντίσταση V100 στα 1,37 € κλείνοντας στα υψηλότερα επίπεδα από τις 11 Σεπτεμβρίου του 2019.

Επόμενη σημαντική αντίσταση η ζώνη G ( 1,51-1,53) και κατόπιν   η D ( 1,65-1,68) 
O ταλαντωτής RSI 14  στις 65 μον, δίνει  περιθώρια συνέχισης κίνησης , ενώ σε φάση διόρθωσης η  V100 στα 1,37 ευρώ, αποτελεί την πρώτη στήριξη.

24 σχόλια:

austin είπε...

Καλημέρα

Τι γίνεται εκεί στον Κέκροπα?? Δεν πάει καλά το πράγμα με την απόφαση?

Andreas D. είπε...

απο μ/μ:

Συντριβή σήμερα για την μετοχή της ΙΝΤΡΑΚΟΜ με χοντρά αδειάσματα που έφεραν την τιμή της στο -8% με συναλλαγές 514 χιλιάδων τεμαχίων και ανεκτέλεστο πωλήσεων 23.611 τμχ.. Δικαιώνει για άλλη μία φορά και πανηγυρικά, όλους εκείνους που δεν ασχολούνται με τα χαρτιά του ομίλου θεωρώντας εξαιρετικά επιζήμια την ενασχόληση μαζί τους, τουλάχιστον βραχυπρόθεσμα. Στο -9,62% και ο Κέκροπας με ανεκτέλεστο πωλήσεων πολλών χιλιάδων τεμαχίων, που ίσως να είναι και η αιτία της σημερινής πτώσης…

και 2 φορές τον μήνα προμοτάρει τον όμιλο..
χαχαχαχα

Χρήστος είπε...

Καλημέρα στους φίλους.
Μιχάλη ούτε παραγγελία να είχα ζητήσει τις δύο πρόσφατες αναρτήσεις σου (ΜΥΤΙΛ που έχω αρκετά και ΑΛΦΑ που ψάχνω σημείο εισόδου:))...........thanks..
Ανδρέα, μήπως έχεις ξετρυπώσει κανένα νέο για ΙΑΣΩ?
Καλημέρα και καλή συνεδρίαση!

michele είπε...

O,τι ναναι Ανδρεα χαχα. Καλημέρα σε όλους !

michele είπε...

Χρηστο τα μεγάλα πνεύματα συναντώνται χαχ

Andreas D. είπε...

http://www.dealnews.gr/roi/item/255129-OAKTREE-IA%CE%A3%CE%A9-O-%CF%83%CF%84%CF%8C%CF%87%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-60-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BF%CE%B9-2-%CE%BF%CE%BC%CE%AC%CE%B4%CE%B5%CF%82#.XK26U9SLTbR

Andreas D. είπε...

Προφιλέ και τρελελέ...!!

Andreas D. είπε...

https://www.euro2day.gr/news/market/article/1675017/3k-investment-partners-ta-amoivaia-kefalaia-kataly.html

και που να ανέβει και το ΕΛΤΟΝ...

michele είπε...

H συνηθης ενδοσυνεδριακή βυθιση εγινε μεχρι το -0,75% για να επιστρεψουμε κοντα στο ανοιγμα ημερας και λιγο καλύτερα

austin είπε...

Κάτι μου λέει ότι πλησιάζει το placement στη Ρουσλάνα ανδρέα.

ΚΡΟΝΟΣ είπε...

Για την ελπίδα που έρχεται...
https://www.youtube.com/watch?v=Yow0DZT4gcQ

Andreas D. είπε...

austin,

δεν έχω ξανα ασχοληθεί με το θέμα...
ήξερα οτι έψαχναν για 1-2 μεγάλους (αγοραστές) ακόμα...

Jack Hoston είπε...

Ρε συ δικέ μου, σήμερα από το πρωί τα πήρα στη κράνα, ξυπνώντας άνοιξα το τηλεκούτι και τυχαία έπεσα στην κουτσομπόλα την Σταμάτω με του λαλάκηδες και πάνω κεί που είχα αποδεχτεί στην σκέψη μου ότι ο Αλε6 με την παρέα του είναι α-κατάληλοι και πρέπει να φύγουν με χάλασε η Σταμάτω με τον επικείμενο γάμο του 44χρονου αγά(μητ)ου εν δυνάμει Υπουργού με την 48χρονη σταφιδιασμένη γκόμενα που άφησε ο 65χρονος επιβήτορας γόης, καλά ρε συ δικέ μου τόσα μο@@@ά έχει η Αθήνα στη άνυδρη κατέληξε ο μ@@@@@ς? Γιά φαντάσου δικέ μου να τον έχεις υπουργό και να βγαίνει κάθε μέρα στο γυαλί να καμαρώνει και να δίνει το παράδειγμα. Ρε φούστη μου κατάρα έχει αυτός ο χώρος, απο Λιάπηδες και Γεωργιάδηδες σε κικιλεκέδες θα πέφτουμε?
Άστα διάλα ρε συ δικέ μου δεν μπορώ να καταλάβω αυτό το συνονθύλευμα που τα γκάλοπ το θέλουν να παρουσιάζουν εν δυνάμει νικητή πόσο μαλακισμένοα μάνατζμεντ έχει?
Τέλος νομίζω ότι οι Αθηναίοι χρειάζονται δήμαρχο τον Ηλία τον Τσαμπουκά να βάλει μια τάξη σε όλα, γιατί την καταντήσατε μπουρδέλο.

austin είπε...

Τελικά αυτή η ΙΝΤΚΑ γιατί πέφτει? Βέβαια μάζεψε

michele είπε...

Ναι σου κακοπέφτει εσενα η Μπαλατσινου Μπαμπη. Οσο για το Κασιδα τα παπαρια μου θα παρει. Ευτυχως να λεμε

michele είπε...

Κανε τις προβλεψεις σου εδω να καταγραφούνε :))

Andreas D. είπε...

Η βουνοπλαγιά είναι δική μας???

Jim. είπε...

Babis και μ δύο γέννες! Το απ' αυτό της θ έχει γίνει σαν την λεμαργια του αλόγου που έλεγε ο συγχορεμενος ο παππούς μου! Χαχαχα

Jim. είπε...

Πάντως δεν κόβει πουθενά! Και το είχα δει το όνειρο! Κατέβηκα απ' το λεωφορείο! Και έπιασα μετά και έδωσα την Πειραιώς στο 1.28! Μετά μας φταίει ο Κικίλιας!

Jack Hoston είπε...

~ Εγώ Μιχάλη το αναφέρω γιατί το άτομο διεκδικεί κυβερνητική θέση οπότε θα έχει και δημόσια κριτική και όπως προανέφερα ο τόπος (και η ΝΔ) λόγω παρελθόντων περιπτώσεων χρειάζεται προσωπικότητες που να δίνουν φωτεινά παραδείγματα και απο την προσωπική τους ζωή στους πολίτες. Προσωπικά πιστεύω ότι οποιοσδήποτε πατέρας αν έβλεπε το παιδί του να έχει μια σταδιοδρομία ως επιστήμονας και ως πολιτικός να σερνεται πισω απο κατα 4 χρόνια μεγαλύτερή του χωρίς σπουδές ζωντοχήρα και με δύο παιδιά θα μαράζωνε. Θα μου πεις σε σύγκριση με τον αμφιλεγόμενο γάλλο ασθενή Μακρόν είναι σε καλύτερη θέση καθώς εκείνος χαίρεται που έχει κατά 24 ετών μεγαλύτερή του, εν π.π. αν επικροτείς το σκεπτικό του και δεν τον χαρακτηρίζεις εν μέρη ασθενή (καψούρη) τότες οφείλεις να δεχτείς και κάθε άλλη διαφορετικότητα
Σαν γονιός είμαι οπαδός της λογικής - ηθικής και δίκαιας σκέψης που πρέπει να διέπουν τα πρόσωπα που διεκδικούν ή κατέχουν δημόσια αξιώματα και αυτό που βλέπω με τον Κικίλια δεν μου αρέσει, όπως δεν μου αρέσει να βλέπω ΛΟΑΤ σε κάθε Δημόσιο αξίωμα. Παρεμπιπτόντως υποθέτω ότι στα 48+ πρέπει να βρίσκεται σε στάδιο εμμηνόπαυσης όποτε στον υποθετικό σου ερώτημα αν μου κακοέπεφτε θα απαντήσω ότι δεν μιας και της ρίχνω 10ετία, αλλά και δέν θα πλέρωνα!!!
~ Προβλέπω Τον Ηλία Κασιδιάρη να περνά στον 2ο γύρο!

michele είπε...

Καλό κλεισιμο στα υψηλά ημέρας στις 755,53 μον +0,31% με γυρισμα απο τα χαμηλα και τον ΔΤΡ στο +0,32% στις 630,1 μον

ΕΕΕ +2,01% δεη-αδμηε μοη ολπ-αραιγ -γριβ -οτε -πειρ στις πρωταγωνίστριες της ημέρας

ΕΚΤΕΡ απο τις μικρες στο +15,5% να χαρει ο φίλος μου ο Γιαννης

michele είπε...

Κοιταξε εγω ειμαι υπερ της κριτικης φυσικα ειδικα σε κυβερνητικους, αλλα οχι με ποια πανε. Τωρα αυτη παρα τα χρόνια της ειναι και ωραια για ολους περνανε τα χρόνια
ο Μακρον ειναι αλλη περιπτωση, που παλι εδω που τα λεμε δεν μας πεφτει λόγος

Κι εγω λεω οτι ο Κασιδας μπορει να παει β γυρο, αλλο το πολτικό κομματι, αλλο το εκλογικό αποτέλεσμα. Αυτο πανως δειχνει και την ενδεια της πολιτικης στη χώρα.
Ναι την διαφεροτικότητα προσπωικα την αποδεχομαι και τη σεβομαι, αρκει να μην επηρεάζει τα πολιτικά καθηκοντα.
Ειδες και ο Στρος Καν του ΔΝΤ τι επαθε και πως του τη στήσανε και ας ειναι στρειτ :))

michele είπε...

Jim υπομονή θα περιμένεις! Και στο κάτω-κάτω αν η αγορα μας δειξει κατι αλλο, αγοράζεις και ακριβότερα

Jack Hoston είπε...

~ Στρος Καν@@ όταν φανερώθηκε στην κοινή γνώμη ο ψυχικός του κόσμος το σύστημα τον απεταξάμην.. Το ίδιο μέλλον επιφυλάσσεται και για τον αμφιλεγόμενο Γάλλο ασθενή, γελοιοποίηση ήρθε στον Ανδρέα μετά την έλευση της Μιμής, αποκαθήλωση και φυλακή στον Άκη μετά το πάθος του για Σταμάτη, πιθανολογώ ότι ο Κικίλιας μετά την δημοσίευση του γεγονότος θα έχει φθίνουσα πολιτική πορεία, οι δε γονείς του θα απολάυσουν γάμο.. θα πληρώσει την αδυναμία ή πάθος του!
~ Ο Ηλίας Κασιδιάρης θα περάσει στον 2ο γύρο, και θα εκλεγεί Δήμαρχος Αθηνών (βλ. Sebastian Kurz ) έρχεται πανικός στο πολιτικό σύστημα καθώς Αθήνα έχει γίνει ένα ΜΠΟΡΔΕΛΟ.
~ Ο Μπακογιάννης δεν φτάνει ούτε το μισό status symbol του Ηλία Κασιδιάρη.
Να τονίσω ΔΕΝ είμαι και ούτε ψήφισα ποτέ μου ακροδεξιά κόμματα, όμως τώρα πιστεύω ότι η Αθήνα λόγω πολιτικής κατάπτωσης και της ποιότητας ζωής, αναπόφευκτα θα οδηγηθεί σ΄αυτήν την επιλογή είναι πλέον η μόνη ελπίδα για κάποια πραγματική αλλαγή
~ michele, είσαι δημοσιογράφος και δεν αφουκράσθεις τον σύνθημα που εκπέμπει κάθε γωνιά της Αθήνας? Θα στο πω και πούλα το στον Κασιδιάρη να το κάνει αφίσα
THE LAW AND CLASS EVERYTHING
ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑΞΗ ΠΑΝΤΟΥ
Να τονίσω δυνατά, δεν είμαι δεν ήμουν καιδεν ψήφισα ποτέ ακροδεξιά αλλά αυτό που έρχεται είναι αναγκαίο (κακό ή καλό θα δείξει!)