Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τρίτη 2 Απριλίου 2019

ΕΥΡΩΒ

X.A.A. LIVE 




                                                                          σχόλια για τη συνεδρίαση online

EYΡΩΒ: ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ...

Δυνατή κίνηση αποκατάστασης του τίτλου από τα χαμηλά των 0,44€ πάνω στην θετικής απόκλισης γραμμής τάσης N1.


Η εβδομάδα ξεκίνησε με κίνηση πάνω από την πολύ σημαντική Κ50 με τιμές Αυγούστου του 2018 με στόχο την ζώνη της Ε100 [ 0,76-0,78€].


Αυτή η ζώνη είναι πολύ αξιόλογη, καθώς ενδεχόμενη υπέρβασή της θα στρώσει το δρόμο προς την Κ των 0,92€ , δεδομένου οτι θα υπάρξει και κλείσιμο ανοιχτών θέσεων από μεγαλύτερα χαρτοφυλάκια.


Οι Ε100 και η Ε50 θα λειτουργήσουν ως στηρίξεις σε πιθανή διόρθωση αποθέρμανσης σε περίπτωση που επικυρωμένα θα έχουν υπερβληθεί.


Σημαντικό ρόλο σε στην διορθωτική φάση της μετοχής θα παιξει η γραμμή τάσης Ν1 καθώς εβδομαδιαίο κλείσιμο κάτω από αυτήν, ίσως επαναφέρει τις πιέσεις των πωλητών ,με στόχο τα 0,666€ της Ε1.

14 σχόλια:

michele είπε...

Καλημέρα, καλημερα σε ολους

austin είπε...

Μου φαίνεται ότι οι επενδυτές έχουν μείνει εκτός αγοράς και όπως κοιτάγαν παγωμένοι την ακραία πτώση τα τελευταία χρόνια, έτσι τώρα λοιπόν, κοιτάμε και αναρωτιόμαστε... να μπει κανείς ή να μην μπει?

Καλημέρα

michele είπε...

Δεν εχεις αδικο αγαπητε, αλλα τα σηματα διδονται. Εχουμε ξαναπει οτι μετραει πολυ το φιλτραρισμα των ειδησεων ειδικα στους πυθμενες ( αλλα και στις κορυφες)
γι αυτο το λογο δινουμε σημασια στα σήματα, στους όγκους, στην πολιτικη

michele είπε...

Υψηλά ημερας πανω απο τη ζωνη 743-745, τζιρος χαμηλότερος απο χθες FTSE και ΔΤΡ υστερουν ολιγον απο τους στόχους. Ξεκινησε το ΣΕΝΤΡ
πιανει σε λιγο τα 0,57€ η ΙΝΤΚΑ με την παλια τιμη :))

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Καμπανάκι Στουρναρα για τα αναδρομικά...
είχα αναφερθεί προ μερικών εβδομάδω σχετικά. .
Το ερώτημα είναι πώς τού επιτρέπουν

michele είπε...

Τι εννοεις του επιτρέπουν ;

michele είπε...

Ασκηση πανικου καθως ο τζιρος δεν τραβαγε για παραπανω,ενδιαφερον

austin είπε...

Ταβάνιασε όμως ο Σεντρικ...κάτι ξεχασμένα έχω και εγώ δεν ξέρω από πότε, και δεν πρόλαβα να τα δώσω να τελειώνω. Βέβαια, θα μου πεις, τόσο καιρό και τόσα λίγα που είναι, καλύτερα να μην κάνω τίποτα και να τα κρατήσω μέχρι να έρθει ο νέος πολυεής ανοδικός κύκλος-φούκα, και να πάει στα 50 λεπτά και να βγάλουμε και τίποτις

χαχα

michele είπε...

Ναι ειναι δυσκολη η ζωνη του 0,1790. Αλλα προσφερε και ασφαλεια, εχω αρκετο πραγμα εγω παρκαρισμενο

εδω τωρα ο ΔΤΡ γυρισε το μαγαζι

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Πως επιτρεπουν στον τσιπρα να τιναξει στον αερα οτι εγινε τοσα χρονια...
Μιχαλη.. .

austin είπε...

Τι εννοείς οπλα? Τι τινάζει σοτν αέρα?

michele είπε...

Δεν βλέπω να του "επιτρέπεται" τιποτα περαν αυτων που αυτος χάλασε ετσι κι αλλιως με την αρωγη της λαϊκής ψηφου. Απο κει και περαν λειτουργησε σε πλειστα οσα θέματα ως "χρησιμος ηλιθιος" σ αυτα που ηθελαν οι ξένοι και τωρα θα παρει το πόδι ..
Οταν εχεις χωρα με αναπτυξη και λειτουργια των θεσμων πληρωνεις αυτα που πρεπει ,δεν σου φαινεται και αυξανεις και την καταναλωση.
Το θεμα ειναι οτι οταν εχεις υπερφορολογησει κυριως τη μεσαια ταξη, το προβλημα ειναι μεγαλο και θελει αμεση επίλυση.
Κατ αρχας με το να διωξεις τους κατασαπλιάδες.Και κατοπιν με σοβαρη δουλεια.

michele είπε...

Λεει ο φιλος μου ο καθηγητης Προκοπάκης:

"OKTA

Έτσι λέγεται το διυλιστήριο πετρελαίου της νυν Βόρειας Μακεδονίας - λίγο έξω από τα Σκόπια. Τροφοδοτείται με αργό πετρέλαιο από τη Θεσσαλονίκη με αγωγό 210 χλμ και δυναμικότητας 2.5 εκατ τόνων. Είναι το μοναδικό στη χώρα. Η εταιρεία έχει και καμιά τριανταριά πρατήρια.

Γιατί τα λέμε; Επειδή μας έχουν φλομώσει στην παπάντζα "τώρα με τη συμφωνία των Πτεσπών θα γίνουν μπίζνες". Τα ΕΛΔΑ τότε, νυν ΕΛΠΕ, αγόρασαν το διυλιστήριο και την εταιρεία το 1999. Αμέσως ξεκίνησε η κατασκευή του αγωγού ο οποίος ολοκληρώθηκε το 2002. Στον αγωγό είχε δικαιώματα και ο Μαριδάκης, JetOil.

Το μέγεθος της επένδυσης είναι τέτοιο που είναι αμφίβολο εάν όλες οι άλλες ελληνικές επενδύσεις μαζι τα επόμενα δέκα χρόνια (τριάντα από την επένδυση) θα τη φτάσουν.

Τίποτε δεν εμπόδισε μια τέτοια επένδυση - και δεκάδες άλλες. Το κλείσιμο του ματιού λέει "μαζί θα εκμεταλλευτούμε κοινοτικά λεφτά". Να ρε, όπως με τον αγωγό, με λεφτά της EBRD έγινε.

Ουδέποτε εμποδίσθηκε το επιχειρείν (εκτός από λίγο καιρό στην αρχή του εμπάργκο του Αντρέα), ουδέποτε εμποδίσθηκε η ανάπτυξη κοινών πρότζεκτ με κοινοτικά λεφτά.

Τι πουλάει σήμερα ο Τσίπρας, είπαμε;"

Παπαντζες στους ιθαγενεις Γιώργο μου πουλάει

michele είπε...

Θετικος ο ΓΔ με +0,33% πανω απο τις 743 μον χαμηλότερα απο το υψηλο των 747,76 μον καθως ο ΔΤΡ γυρισε με αποκομιση κερδων απο τα υψηλά του +1,70% στο -0,56% στις 391,85 μον
ΕΥΡΩΒ + ΕΤΕ θετικες απο τις τράπεζες

ΓΕΚΤΕΡΝΑ +5,15% ΜΙΓ - ΕΕΕ-ΜΥΤΙΛ- ΒΙΟ -ΕΥΔΑΠ-ΙΝΤΚΑ -ΓΡΙΒ πρωταγωνιστησαν απο τις μη τραπεζικες

56 εκ ο καθαρος τζιρος αισθητα μειωμενος απο χθες αλλα αυξημενος σε σχεση με τον μεσο τζιρο του τριμηνου