Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τετάρτη 24 Απριλίου 2019

ΔΕΗ

Μ.ΤΕΤΑΡΤΗ 
                             Χ.Α.Α LIVE 
                                      ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΟNLINE

  ΔΕΗ: ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ...

Η αδυναμία της μετοχής να συνεχίσει προς την Χ100 ( 1,8950€) παρά την ανοδική διάσπαση της F100 στα 1,78 ευρώ,  έφερε κατά την χθεσινή συνεδρίαση ένα μεγάλο καθοδικό κερί. 
Η γραμμή τάσης V διασπάστηκε με μεγάλο όγκο, ο τίτλος έκλεισε κάτω απο τον εκμο 200ημ και η στήριξη Μ ( 1,58€) απειλείται σοβαρά.
Διάσπασή της θα αυξήσει την καθοδική δυναμική, ενώ η πρώτη στήριξη είναι η C1  στα 1,4880€  και η μεγάλη στήριξη λίγο χαμηλότερα στα 1,40 Α1 μπορεί να επαναφέρει αγοραστικές δυνάμεις στον τίτλο.
Ο μακροπρόθεσμος ταλαντωτής Price oscillator ( 5-60-45e) δεν έχει δώσει ακόμα σήμα πώλησης και όπως επισημαίνεται στο γράφημα από την κάθετο L το αγοραστικό σήμα έχει δοθεί στις 24/10 στα 1,24 €.
Όπως και να έχει, ο κυκλικός πυθμένας δεν λύθηκε ανοδικά, κάτι που θα επιβεβαιωθεί με την διάσπαση και της Χ100 στα 1,8950€.

13 σχόλια:

Geopard είπε...

Καλημέρα αν και με αυτά που βλεπω στην ΔΕΗ μόνο καλή μέρα δεν είναι, προχτές είχα διαβάσει το σχόλιο για το όνομα μου σχετικά με την ΔΕΗ θεώρησα σήμερα επίκαιρο να δω αν ο σχολιαστής έχει αλλάξει γνώμη για την ΔΕΗ το Σύριζα μαγαζί που αποφασίζει ο κάθε Σταθάκης να πουλάει με τιμές κάτω του κόστος και στα @@του οι μέτοχοι σάμπως δικά του λεφτά έχουν επενδύσει , οι ζημιές μου εξακολουθούν να είναι αστρονομικές στην ΔΕΗ και η ψυχολογία μου κάτω από το πάτωμα μέρες που είναι , χτες μου έκανε στην θεωρητική γιορτή μου το χειρότερο δώρο η ΔΕΗ και σήμερα συνεχίζει. Καλή συνέχεια και Μιχάλη καλές γιορτές και καλή Ανάσταση σε όλους.

Θανασης Κ είπε...

Καλημερα κ απο μενα... κ γω χθες ξαναγορασα ΔΕΗ κ προφανως επραξα λαθος... ωστοσο εχει ηδη κανει πολλα κομματια...ισως να απορροφηθει η προσφορα μεχρι τα 1.3

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Στις 8/2/19 έγραψα εδώ στο μήνυμα 2:55
Με την ΔΕΗ θα δοθεί το σήμα ότι το παλιό κομματικό κράτος και η ρουσφετολογια τελείωσαν. .
Ένα ευρώ είναι μια καλή τιμή. .
Αυτό έγραψα. .πολλοί γέλασαν. .είναι δυνατόν το διαμάντι. .
ποιο διαμάντι. .Η ΜΙΓ καλύτερη είναι. .
έχετε αντίρρηση?

michele είπε...

Δεν μπορουμε να συγκρινουμε ..σαπακια, καθε ενα εχει την ιστορια του, η ΔΕΗ ειναι πολυτελες , καλημέρα σε όλους

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Χαχα πολυτελές. .
Εγώ πάντως έκανα τις . αγορές μου..
Όχι δεη..

ΝίκοςΤ είπε...

Από προαίσθηση ή από τύχη έδωσα στις 18/04/2019 το 25% της θέσης μου στην ΔΕΗ στα 1,80 ευρώ. Δεν τα έδινα όλα ο επενδυτής; Ομολογώ ότι σήμερα το εισπραχθέν ρευστό το επανατοποθέτησα στην εταιρεία στα 1,37 ευώπουλα.Αν δει τα 1,12 την επαναγαπώ.
Καλησπέρα σας κύριοι,καλή Ανάσταση να έχουμε.

michele είπε...

Kαλη Ανάσταση δάσκαλε, μια δυσκολη περίπτωση με σαφη τεχνικα χαρακτηριστικα, που προσεγγισε σε μια! συνεδρίαση Το 1,37 εδω ειναι σημαντικό γιατι αν δεν το υπερβει μπορει να παει ακομα πιο κατω

Απετέλεσε και την αφορμη για μια γενικοτερη αποθερμανση, η αντιδραση απο τα χαμηλα ειναι παντως ενδιαφέρουσα

Δυστυχως οταν ενα τετοιο μαγαζι το διοικουν συνδικαλιστες και ασχετοι πολιτικοί αυτα συμβαινουν

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Τελικά ΔΕΗ και Αδμηε δεν πάνε μαζί όπως νομίζαμε. .

michele είπε...

Τι σημαινει "μαζι", ειναι αλλες εταιρειες και με διαφορετικους μεγαλομετοχους

mixalis mixalios είπε...

Τέτοια νέα όπως της ΔΕΗ 1-2 χρόνια πριν θα προκαλούσε domino! Η αντίδραση της αγοράς σήμερα δείχνει ότι κάτι έχει αλλαξει

michele είπε...

Σωστη παρατηρηση Μιχαλιό, ενδεικτικη της δομης της κινησης και της προσδοκιας της αγοράς

Jim. είπε...

Δεν περιμενα από μια τέτοια κύρια να συμπεριφερθεί σαν τσουλαρα! Αλλά για όλα υπάρχει η πρώτη φορά
Τελπαντων μεγάλη ευκαιρία σήμερα!

michele είπε...

Καμμια φορα και οι κυριες πρεπει να συμπεριφέρονται ετσι Jim ;)