Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Πέμπτη 25 Απριλίου 2019

ΔΤΡ

Μ.ΠΕΜΠΤΗ 
                             Χ.Α.Α LIVE 


                                      ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΟNLINE
ΔΤΡ: ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ...
Στην χθεσινή συνεδρίαση ο δείκτης μετά την βίαιη αρχική πτώση που προσέγγισε την στήριξη Κ ( 3 μονάδες πιο κάτω) επανήλθε  κλείνοντας 34 μον ψηλότερα από τα χαμηλά ημέρας.
Ο κίνδυνος δεν έχει παρέλθει για τις long θέσεις ,αλλα πάντως η γραμμή τάσης Τ1 και η Κ λειτουργούν ως σημαντικές στηρίξεις.
Αντίθετα ένα κλείσιμο πάνω από τις 662 μον , θα αναπτερώσει τις ελπίδες των long για προσέγγιση του επόμενου στόχου των 688 μον της D.
Σοβαρή διαγραμματική εξέλιξη, θα έχουμε είτε με ενδεχόμενη υπέρβαση των 688 μον και παράλληλη αύξηση του όγκου συναλλαγών, είτε -στο αρνητικό σενάριο- με καθοδική διάσπαση της γραμμής τάσης Τ1 και παροχή στήριξης από το σύστημα των δυο κινητών 200 ημ .

14 σχόλια:

Λευτερης είπε...

Καλημέρα σε όλους.
Καλή Ανάσταση και καλό πατροπαράδοτο Ελληνικό Πάσχα, με κλαρίνο, αρνί, κόκκινα αυγά και αγάπη στις ψυχές μας.
Ιδιαιτέρως στο φίλο Μιχάλη καλή Ανάσταση, καλό Πάσχα και καλή ξεκούραση.

Λευτερης είπε...

«Σήμερον κρεμάται επί ξύλου, ο εν ύδασι την γην κρεμάσας. Στέφανον εξ ακανθών περιτίθεται, ο των αγγέλων βασιλεύς. Ψευδή πορφύραν περιβάλλεται, ο περιβάλλων τον ουρανόν εν νεφέλαις.

Ράπισμα κατεδέξατο, ο εν Ιορδάνη ελευθερώσας τον Αδάμ. Ήλοις προσηλώθη, ο νυμφίος της Εκκλησίας. Λόγχη εκεντήθη, ο υιός της Παρθένου. Προσκυνούμεν σου τα Πάθη, Χριστέ. Δείξον ημίν και την ένδοξόν σου Ανάστασιν»

Λευτερης είπε...

Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα και στους Μπαρμπαλιά που χάθηκε και στον ξενιτεμένο στην Αραβία Νίκο.

Μανώλης είπε...

Michele και λοιποί συνεπενδητες ,καλημέρα.Ευχομαι καλές γιορτές με υγεια και ξεκούραση.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Καλό Πάσχα.
Με υγεία.

michele είπε...

Καλημέρα,καλημέρα και ευχες για Καλή Ανάσταση σε όλους :)

ΚΡΟΝΟΣ είπε...

Ευχομαι καλή Ανάσταση σε όλους καί ιδιετέρως στον michele.Ελπίζω σύντομα να απαλαγούμε από τόν συρφετό που μας κυβερνά καί να αναστηθή καί η πατρίδα μας.

Θανασης Κ είπε...


καλή Ανάσταση σε όλα τα επίπεδα εύχομαι στην όμορφη παρέα.. πολλά φιλιά...

michele είπε...

Ενδιαφέρουσα η κίνηση της πληγωμένης ΔΕΗ πανω απο το 1,37, να δουμε αν θα μπορέσει να την διατηρήσει

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Για πες μας μπος..
Ενδιαφερουσες οι συνεδριάσεις έτσι?
Το θέλουν θετικό το μαγαζί έτσι;

Ανώνυμος είπε...

Αυτό που έγινε με την πτώση της μετοχής της ΔΕΗ δεν το κατάλαβα ούτε και το περίμενα. Δηλαδή υπάρχαν επενδυτές που περίμεναν καλά αποτελέσματα για το 2018? Ούτε την μεγάλη άνοδο περίμενα βέβαια που είχε γίνει τις προηγούμενες εβδομάδες με τα νέα να είναι μόνο αρνητικά.

michele είπε...

Nαι ειναι οντως ενδιαφέρουσες, δεν φαινεται να το θελουν κάτω προς το παρον ,φαινεται και διαγραμματικά

austin είπε...

Πολύ περίεργο, που όταν βγάινουν εμπράκτως τα πεπραγμένα των Συριζαίων, όλοι σιωπούν (μιλάω γενικώς και όχι μόνο για τον μπλογκ, αλλά και ειδικώς για σχολιαστές τύπου DWK).

Η ΔΕΗ με νούμερα και όχι με ιδεολογήματα, δείχνεις σημάδια κατάρρευσης επί ημερών Τσίπρα (ακόμα και το σαπάκι η ΜΙΓ, έβγαλε κέρδη) αλλά θα βρουν όλοι οι υποστηρικτές ότι φταίει κάτι άλλο και όχι ο Τσίπρας.

Το διάγραμμα το χθεσινό είναι κατατοπιστικότατο, φοβερό και αναδεικνύει την σχέση πολιτικής-οικονομίας-χρηματιστηρίου.

Άντε καλό Πάσχα να έχουμε και καλή Ανάσταση!

Lorac είπε...

Όντως Austin το διάγραμμα το χθεσινό πολύ επιμορφωτικό. Δείχνει ότι όταν πάει να ξεκινήσει κάτι καλό υπάρχει δυσπιστία (οπότε μας ξε-αγχώνει ότι δεν θα χάσουμε την αγορά όταν γίνει η πολιτική αλλαγή), ενώ όταν έρχεται κάτι κακό τα γατόνια του ΧΑΑ αρχίζουν και το προεξοφλούν έγκαιρα!

Καλές γιορτές εύχομαι και Καλή Ανάσταση σε όλους