Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Δευτέρα 22 Απριλίου 2019

ΠΛΑΘ

M.ΔΕΥΤΕΡΑ 

  ΠΛΑΘ: ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ...

Κίνηση τετραετίας , από τον Ιανουάριο του 2015 που η γραμμή τάσης C όρισε την ανοδική πορεία της μετοχής.
Ο τίτλος μετά τα υψηλά ( Σεπτέμβριος 2017-Ιανουάριος 2018 ) στην περιοχή των 3 ευρώ,δημιούργησε διπλή κορυφή που λύθηκε καθοδικά,  διέσπασε πτωτικά την γραμμή τάσης χωρίς όμως να προσεγγίσει τον στόχο της  στην περιοχή των 1,60 ευρώ.
Η ανοδική αντίδραση από την V10 στα 1,78€ ,δεν επιβεβαίωσε την ακύρωση του σχηματισμού αντιστροφής με αποτέλεσμα την εκ νέου πτωτική διάσπαση της γραμμής τάσης C  και την προσέγγιση του συστήματος των δυο κμο 200 ημ που βρίσκονται σε σύγκλιση .
Καθοδική τους διάσπαση θα σηματοδοτήσει περαιτέρω πίεση από τους πωλητές με πρώτο στόχο τα 1,78 της V10  και κατόπιν την S στα 1,55€ τιμή που θα καλύψει και τον στόχο της διπλής κορυφής.
Άρνηση της μετοχής διάσπασης της V10 και ανοδική αντίδραση απο αυτήν, θα πρέπει να έχει κατ ελάχιστον στόχο τα 2,30 και ΜΟΝΟ πάνω από την Χ θα επανέλθει το αισιόδοξο σενάριο για την μετοχή.

* Τα αποτελέσματα δεν άφησαν ικανοποίηση στους επενδυτές, γεγονός που μας έκανε να αξιολογήσουμε  την τεχνική εικόνα του τίτλου που πάντως παραμένει στο στόχαστρο σοβαρών χαρτοφυλακίων.

https://www.capital.gr/epixeiriseis/3354981/plastika-thrakis-auxisi-tou-kuklou-ergasion-to-2018-sta-27-5-ekat-ta-ebitda

6 σχόλια:

austin είπε...

Καλημέρα.

Αν και μπορεί αν το έχετε δει οι περισσότεροι βάζω και το λινκ για τα ΠΛΑΘ που βρήκα επίσης ενδιαφέρον

https://www.mononews.gr/latest/to-vaterlo-tou-kosta-chaliori-sta-plastika-thrakis-ke-pio-ine-to-deal-pou-stelni-ekkofantiko-minima

michele είπε...

Καλησπέρα, καλή Μεγάλη Εβδομάδα σε όλους ! Πραγματι τα ειδα και το ανέφερα Αustin και μετα την παραίνεση φίλου επενδυτη,την ανεβασα και διαγραμματικά

michele είπε...

Να πούμε και ενα μπράβο στον ΠΑΟΚ που κατέκτησε το πρωταθλημα, παιζοντας ωραίο ποδοσφαιρο και εχοντας την καλύτερη και πιο σταθερη ομάδα. Περιμένω περισσοτερα και στην Ευρωπη καθως φέτος δεν τα πήγε καλά

michele είπε...

Και εδω το ΙΑΣΩ https://www.euro2day.gr/news/enterprises/article/1677388/kerdh-116-ekat-gia-to-iaso-to-2018-.html

Lorac είπε...

Μιας και πιάσαμε τα Πλαστικά (=εξάρτηση από πετρέλαιο) Θράκης, να αλλάξω λίγο κουβέντα με μια εικόνα brent που αρχίζει - ενοχλητικά- να μοιάζει με την εικόνα πριν από το σκάσιμο της φούσκας των subrimes. Φυσικά ακόμα και αν ισχύει αυτή η σχέση, έχουμε ακόμα μπόλικο καιρό μπροστά μας. Πάντως οι ΗΠΑ που πλέον έχουν ενεργειακή αυτάρκεια και υπο το πρίσμα της ωρίμανσης δύο-τριών μεγάλων ενεργειακών έργων φέτος, έχουν συμφέρον να μείνει -σχετικά- υψηλά η τιμή.


https://invst.ly/alj27

mixalis mixalios είπε...

Φοβερές προσωπικότητες στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ....η ΕΡΤ σε ζωντανή και πάνω απολα αποκλειστικη μεταδοση