Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τρίτη 16 Απριλίου 2019

CENER

X.A.A. LIVE 




                                                                          σχόλια για τη συνεδρίαση online

CENER: ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ...
Απο τον Δεκέμβριο του 2018 η μετοχή εξήλθε του μεγάλου πτωτικού καναλιού ( με βιασύνη) και κινήθηκε εντός του V1-V2 πλαγιοανοδικού καναλιού που οδηγεί την κίνηση.
Σημαντικό θα είναι ένα εβδομαδιαίο κλείσιμο πάνω από την Χ50 των 1,31 € που θα δώσει σχετικά εύκολα τα 1,37 ευρώ της Ε1 που είναι τα ετήσια ( 52 εβδ ) υψηλά.
Η διάσπαση της E1 θα προσδώσει καινούργια ορμή στον τίτλο ( συνηγορεί και ο εβδ RSI14 που βρίσκεται στις 55 μον) με στόχο τα υψηλά του Ιανουαρίου του 2018 στα 1,60 ευρώ.
Σε περίπτωση διόρθωσης της μετοχής η L στα 1,21 € αποτελεί ισχυρή στήριξη επίπεδο απ το οποίο διέρχεται και ο ακμο 50 εβδομάδων. 

17 σχόλια:

Λευτερης είπε...

Πάντα στον ανήφορο υπάρχει η ξεκούραση, τώρα πόσο θα είναι αυτή, ανάλογα τον ανήφορο.
Καλημέρα σε όλους.

michele είπε...

Καλημέρα, καλημέρα σε όλους :) Αποθερμανση

Jim. είπε...

Ήρθε η ωρα των σορτακιδων Ν κάνουν Πάσχα και αυτοί!

michele είπε...

Το γέλιο χθες βραδυ απο τα καινουργια μαργαριτάρια του αμόρφωτου που κανει τον πρωθυπουργο ( "ειμαστε διατρητοι"- δαμοκλειος σπαθη )
ηρθε να σταματησει βίαια το σοκ και η θλιψη απο την καταστροφη αυτου του παγκόσμιου πολιτιστικου μνημείου που ειχα την τυχη να γνωρισω απο κοντα 40 χρονια πριν της Notre Dame

O φερων οργανισμος μαλλον σώθηκε, το υπόλοιπο θα ξαναφτιαχτει..

Λευτερης είπε...

Ύστατη προθεσμία μέχρι 30/6 για πώληση των λιγνιτικών δίνει η Κομισιόν - Απειλή κυρώσεων αν παραβιαστεί ο χρόνος

http://www.bankingnews.gr/index.php?id=420247

SCALPER είπε...

«Είμαστε ανοιχτοί σε κάθε έλεγχο, είμαστε διάτρητοι» είπε ο Πρωθυπουργός. Κρίμα που δεν είχε μετάφραση στη νοηματική όταν το έλεγε Πηγή: Protagon.gr

austin είπε...

Μα αυτό είναι το μεγαλείο αυτού του ανθρώπου (ή η βλακεία του λαού, ανάλογα την οπτική καθενός).

Ότι λέει συνεχώς μαλακίες, αλλά έχει πειθώ λες και είναι κανάς σοφός!

Και η διαφορά προς ώρας είναι κάτω από 7% για τις εθνικές εκλογές. Πιο συγκεκριμένα 5-7% λένε οι εκτιμήσεις.

Αυτό σημαίνει πολλά!

καλημέρα

michele είπε...

Δεν ειναι αυτη η διαφορα συμφωνα με τον μεσο όρο των ερευνων, ειναι μεγαλύτερη.
Τωρα το γεγονος οτι καναμε αυτο το γιδι πρωθυπουργο, ειναι ( και παρτο με διασταλτικη ερμηνεια) το οτι αντικατοπτριζει τον μεσο ελληνα, ειναι ένας απ αυτούς.
Αλλα ακόμα και ο μέσος ελληνας, ξέρει να δουλέψει, να προσπαθήσει,να τρέξει την οικογένεια του.
Αυτη είναι η αναντιστοιχια, που θα αποκατασταθει.

austin είπε...

Εγώ βλέπω ότι αναντιστοιχία "αποκατίσταται" (για να μιλάμε λίγο σαν τον ΠΘ, μπας και κάνουμε και τίποτα λεφτά), μόνο για κάθε λογής πετσίτιδες και καιροσκόπους που ποντάρουν στην δική μας υποκουλτούρα.

Δυστυχώς τα λόγια του γέρου Μητσοτάκη και του νέου Μητσοτάκη δεν αρέσουν. Και μάλιστα με διαφορά κοντά 30 ετών, έχουν τις ίδιες ομοιότητες.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Νομίζω Πώς δεν είναι θέμα μόρφωσης..
Την βρόμικη δουλειά μόνον αυτός μπορούσε να την κάνει. .και την έκανε. .
Κοινωνική αντίδραση μηδέν. .

michele είπε...

Kαποιοι τον εφεραν ΟΠΛΑ. Η αμορφωσια ειναι κατι γενικότερο, δεν ειναι ειδικο. Μπορει καποιος που ειναι του λυκειου να ειναι πιο μορφωμενος απο εναν του Πανεπιστημιου.
Εδω βεβαια συνανταμε και πολιτικη αμορφωσια. Το οτι τον οδηγησαν εκει που ηθελαν, δηλ να κανει τη βρωμικη δουλεια δειχνει και το επίπεδό του καθως και την προσωπικότητά του

mixalis mixalios είπε...

Δεν αφήνετε τον διάτρητο να δούμε τι θα κάνουμε με τη ΣΕΝΤΡΑ....Καλησπερες!

michele είπε...

Kαλησπέρα συντροφε! απο 3 Απριλιου που τη βαλαμε καλα πήγε ε; χαχα

mixalis mixalios είπε...

Εξαιρετικα θα έλεγα.... μέχρι τέλος μήνα πρέπει να ανακοινωσει αποτελέσματα αλλά και το πώς πάει η περίπτωση να εισπράξει επιπλέον χρήματα από την πώληση της δραστηριότητας που είχε πριν. Το θέμα είναι αν πρέπει να περιμένουμε μέχρι τότε ή να μειώσουμε θέση στα σημεία που έχεις αναφέρει....ελπίζω να δω κανά καλό ονειρο το βράδυ!

michele είπε...

Ναι εχεις δικιο, ισως μας πει και αν θα εισπραξει το τιμημα που εννοεις της συμβασης και κανα νεο για την καινουργια δραστηριοτητα

Lorac είπε...

Καλησπέρα σας! Δύσκολή ημέρα σήμερα για τον Ευρωπαϊκό πολιτισμό. Ή και αδιάφορη για μεγάλη μερίδα της ΕΛΛ κοινωνίας, που πιστεύει ότι ανήκουμε στην ανατολή. Μη πω και ότι μερικοί θα χαίρονται κιόλας.

Άνοδος και κολύμπι χωρίς ανάσα δεν γίνεται.

michele είπε...

Tετοια γεγονοτα Lorac, αποκαλύπτουν και το συναισθηματισμο, τον ιστορικο σεβασμο αλλα και την σκατοψυχια των ανθρώπων. Εις πεισμα των τελευταίων αναδεικνυεται οτι ο πολιτισμος της ψυχης, ειναι η ψυχη του πολιτισμου.