Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τρίτη 7 Μαΐου 2019

ΔΤΡ

X.A.A. LIVE 




                                                                          σχόλια για τη συνεδρίαση online
ΔΤΡ: ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ...

Στα όρια του διευρυνόμενου σφηνοειδούς σχηματισμού Τ-Τ1 και  πάνω στη στήριξη Κ ( 617,49 μον) έκλεισε κατά την χθεσινή συνεδρίαση ο τραπεζικός δείκτης.
Να σημειωθεί το gap down της συνεδρίασης ( 634,37-626,68) το οποίο θα μπορούσε και άμεσα να κλείσει ,αλλα η ενδεχόμενη καθοδική διαφυγή απo τον σχηματισμό και η επιβεβαιωμένη καθοδική διάσπαση της Κ θα φέρει τον δείκτη προς το σύστημα των δυο κινητών 200ημ ( 584-559 μον) αλλα κυρίως στην στήριξη  D1 των 552 μον.
Κίνηση πάνω από το gap εντός του σχηματισμού και ΜΟΝΟ τότε θα δώσει ελπίδες για επαναφορά του δείκτη στην πορεία προς την αντίσταση D των 692 μον.

25 σχόλια:

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Καλημερα σε ολους..
Η Πρωθυπουργαρα..τσε...χαβιαρι..και Βελουχιωτη Αρη...μας ειπε χθες πως τα μεσα τον πολεμανε..και ειναι στην υπηρεσια του Μητσοτακη...
Ας τα παρουμε με την σειρα..
Σκαι...
Open...
Apha...
Ant1...
Κοndra...
Star...
Ερτ 3 καναλια και ραδιοφωνα.....
Εφημεριδες...
Σαιτς....
Προσοχη μεγαλη..
Μην παραπλανηθει παλι ο κοσμος...
Καθε μερα κααι ενα σκανδαλο για την πρωτη φορα αριστερα...
Βρωμικοι παντου..
Πεσανε με τα μουτρα στην μασα...λογικο...πεινασμενοι...χρονια...καλυπτουν το χαμενο εδαφος..

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Ο σύζυγός μου το πρότεινε για να ξεκουραστεί, επειδή τον έβλεπε κουρασμένο» - «Ήταν αρκετό διάστημα μετά το Μάτι» - «Είναι λογικό ένας πρωθυπουργός να ξεκουραστεί μια εβδομάδα» - «Εγώ και ο σύζυγός μου δεν ήμασταν παρόντες» - «Ο Τσίπρας είναι ικανότατος να σώσει και έσωσε τον τόπο»

Κλαιωωωωωωωωωωωωω......
Και αλλος κουρασμενος...
Τελικά ο Μακαρίτης είχε πολλούς φιλους κουρασμένους..

austin είπε...

https://www.mononews.gr/oikonomia/thewiseman/giati-i-alpha-finance-edose-timi-sta-95-evro-gia-tin-tenerga-ke-ti-periergo-simveni-se-eurobank-ke-pireos

Καλημέρα!

austin είπε...

Και από ότι βλέπουμε η αγορά δεν διορθώνει με τίποτα.

Κλασσικό διάγραμμα για κάτω (και στατιστικά νομίζω για το ΧΑΑ) αλλά αυτό σήμερα αντιδρά δυνατά.

Θέλω να πω, άντε βγάλε άκρη.

michele είπε...

Μα ειπαμε φαινεται και στον σημερινό ΔΤΡ δεν εσπασε κατω, κρατησε.Τη συνεχεια θα τη δουμε

Καλημέρα, καλημέρα σε όλους :)

Jim. είπε...

Πολύ καλημέρα και από εμένα στην παρέα! Αυτό που βλέπω εγώ είναι ότι η αγορά είναι για πολυ επάνω! Την βίαιη πτώση της Δευτέρας μην την φοβάστε. Αρκεί την τρίτη να έχει αντίδραση! Απ' τη άνοιξη του 99 έχω να δω τέτοιους σχηματισμούς!

michele είπε...

Ενθουσιωδη σε βλέπω Jim. Πάντως οπως λεγαμε και χτες η αγορα συνεχιζει να ειναι σε ανοδικη ταση

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...


Άρθρο 4 Δώρα, σχετικές παροχές και ωφελήματα

1. Οι Βουλευτές οφείλουν να μην αποδέχονται δώρα ή παροχές ή άλλα ωφελήματα, των οποίων η φύση ή η χρηματική αξία εγείρουν ζητήματα μεροληπτικής άσκησης των κοινοβουλευτικών τους καθηκόντων. Χρηματική αξία μεγαλύτερη των διακοσίων (200) ευρώ θεωρείται, κατά τεκμήριο, και σύμφωνα με τη διεθνή πρακτική, ικανή να εγείρει ζητήματα ..

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Δεν ειναι ηθικο το ζητημα..
Ξυπνατε εκει στην πειραιως..

michele είπε...

Τι ξυπνατε μωρε, το ανεφερε αυτο Αδωνις στις 10 το πρωι χαχα .Ειναι και γνωστα αυτα σε οσους ασχολουνται με την πολιτικη.
Αλλα οπως καταλαβαινεις το ηθικο ειναι που κανει το γκελ

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Δεν τον ακουσα τον Αδωνη...
Αλλα ο Αδωνης ειναι ο μονος που θα κανει πρωθυπουργο τον Κυριακο..
Λαμπαδα να του αναβουν...
Παμε παρακατω...
Ο Μητσοτακης επρεπε να σηκωσει το γαντι..και να πει ντιμπειτ..τωρα χωρις κανενα ορο...
Δεν το εκανε..
Λαθη πολλα τακτικης..

michele είπε...

Αχ ρε ΟΠΛΑ. Το ΑΚΡΙΒΩΣ αντίθετο. Debate ζηταν παντα αυτοι που χάνουν. Τι νοημα εχει οταν προηγεισαι να πας να κανεις debate με ενα τυπο που πιανεται απ τα μαλλια του και το μονο που θα κανει θα αρχισει
να προβοκαρει;
Κανεις τις περιοδειες σου, μιλας για πολιτικη και προγραμματα, εχεις βαλει τον Αδωνι και κράζει εκει που πρεπει και αφηνεις τον αλλον
να ΕΚΤΙΘΕΤΑΙ.

Χτες ειπε στην Ξανθη για τους νεκρους του Ματιου οτι ειναι "ξαναζεσταμενο" φαγητο. Τοσο αθλιος

Το debate λοιπον σε τι χρειαζεται ειναι διατεθειμενος ενας που φευγει να μιλησει για πολιτική;

Απλα μαθηματα ειναι αυτα, δεν περιμενα απο σενα που εισαι της πιατσας να εχεις αντίθετη αποψη :))

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Βρε δεν διαφωνώ. ..
Αλλά όταν το μόνο τού επιχείρημα είναι το ντιμπειτ...καψτου το...
Για το μάτι νομίζω είπε ξανά καμένο φαγητό. .ο άθλιος. .
Σε καμένους μιλάει για ξανακαμενο. .
Μιλάμε για αλητεία. .

michele είπε...

Ε του εκανε την προταση μομφης να τα λενε τρεις μερες στη βουλη να εκτεθει ακομα περισσοτερο και να μιλησουν ολοι

Λευτερης είπε...

Χαίρετε, χαίρετε σε όλους.
Χθες το πρωί σε πηγαδάκι με υψηλότατο στέλεχος της ΝΔ, ανέφερε πως η διαφορά στης επικείμενες εκλογές θα είναι διψήφιος αριθμός.

michele είπε...

Αυτος εχει καθε λόγο Λευτερη να ειναι αισιοδοξος. Αλλα κι εγω ως μελετητης των ερευνων, τα ιδια βλέπω.

ΑΡΤ είπε...

Σάββας Θεοδωρίδης...
13/3/19...《 ...ο ΠΑΟΚ το παιρνει δικαια γιατι μας κερδισε και τις 2 φορες 》 .
5/5/19 ...《 ...φετος μας κλεψαν 10 βαθμους 》

30 αγων. Χ 3 βαθμοι = 90
Μειον 10 που τον κλεψαν = 80

Παλι 2ος εισαι κυρ Σαββα μου...

michele είπε...

Eγινε η μεγαλη βουτίτσα μεχρι τις 14.45 και τις 755,8 μον επιχειρείται μια ανακαμψη, γι αυτο ειπαμε Jim να μην είμαστε ενθουσιώδεις και βλέπουμε.
Πειθαρχία απαιτείται

michele είπε...

ΑΡΤ συγχαρητήρια για το πρωτάθλημα, εισασταν η καλύτερη ομάδα και φανηκε στο γήπεδο. Τωρα τι λεει ο κυρ Σαββας αστο καλύτερα μην θυμηθω και τα παλια :)

ArTaXiA είπε...

Μιας και το πήρατε κομπολόϊ το θέμα του πρωθυπουργού, κι ας είπε η χήρα Παναγόπουλου πως ουδεμία σχέση είχε η χρονική τοποθέτηση με το Μάτι, όπως αποπειράθηκαν να το συνδέσουν, να τοποθετηθώ λίγο.

Ακούγεται πως "αριστεροί" δεν πρέπει να συναναστρέφονται πλουσίους και δη ολιγάρχες. Θα θυμήσω πως και ο ίδιος ο Λένιν (πιο αριστερά δεν έχει), σε πλουσίους στράφηκε προκειμένου να χρηματοδοτήσει την επανάστασή του. Αργότερα βέβαια, απλώς τους λήστευε, αλλά αυτό είναι ένα άλλο θέμα.

Λέγεται πως ηθικώς, ο πρωθυπουργός όφειλε να απέσχει της προσκλήσεως. Υποθέτω, εάν χρησιμοποιούσε κρατικά κονδύλια για τις ολιγοήμερες διακοπές του, όπως τόσοι και τόσοι υπουργοί, οι ενστάσεις θα είχαν σιγήσει.

Αναρωτιέμαι, γιατί οι φωτογραφίες αυτές εμφανίζονται τρεις εβδομάδες πριν τις εκλογές. Τώρα αποφάσισε ο Πορτοσάλτε να τις πληρώσει, ή τις είχε και απλώς περίμενε την κατάλληλη στιγμή; Και εάν τις είχε, γιατί η κατάλληλη στιγμή να είναι τώρα;

Θυμήθηκα κι ένα dessous με τον Παναγόπουλο, ο οποίος αν και συμπαθέστατος, ως μεγαλομέτοχος εισηγμένης μας πήδηξε ασάλιωτους, χρεώνοντας γραφείο στη Βούλα στην παραλιακή ως έδρα της τότε ΕΠΑΤΤ, το οποίο μετά πουλήθηκε και χρήματα δεν είδαμε. Αλλά το θέμα μας δεν είναι αυτό.

Λίγο πιο κάτω από το σπίτι του Παναγόπουλου στο Καβούρι, περνώ τα καλοκαίρια μου και πολύ με ενοχλούσε που πέρα από τους κώνους που έβαζε η ασφάλεια του στο δρόμο, κλείνοντας τις ελάχιστες θέσεις στάθμευσης στην περιοχή, είχε και μια γκουμούτσα κουβούκλιο φρορού δίπλα στην είσοδο, το οποίο πέρα από αντιαισθητικό, ήταν και πιθανότατα παράνομο. Και λέω πιθανότατα, διότι αναρωτώμενος γιατί με τόσα στρέμματα οικόπεδο δεν βάζει τη φρουρά μέσα στην ιδιοκτησία του, αλλά καταλαμβάνει δημόσιο χώρο ως άλλος υψηλόβαθμος αξιωματούχος, συνέταξα μία ωραιότατη καταγγελία και την πρωτοκόλλησα στον δήμο ΒΒΒ. Αφού με αγνόησαν για αρκετούς μήνες (μήπως επειδή ήταν ο Παναγόπουλος), έπειτα από σχεδόν εβδομαδιαίες οχλήσεις μου απάντησαν πως το κουβούκλιο ήταν νόμιμο. Βεβαίως, γνωρίζω πως δεν μπορεί κανείς να καταλάβει τμήμα του δρόμου για την προσωπική του φρουρά, γνωρίζω αρκετούς που θα το ήθελαν για μούρη, η άδεια εκδόθηκε σε μεταγενέστερο χρόνο από την καταγγελία μου. Επίσης τους κώνους, δεν τους είδε κανείς. Ήταν αόρατοι τόσο στην άμεσο δράση, όσο και στους υπαλλήλους του δήμου.

Τότε, κατάλαβα πως ο Παναγόπουλος σίγουρα δεν ήταν οπαδός Κούλη.

michele είπε...

Tωρα ενταξει καποιοι εκτιθενται,σφουγγοκωλαριοι και τσακανογλυφτες του Τσιπρα, εσυ γιατι να εκτιθεσαι; Δεν το καταλαβαινω.

Και δεν νομιζω οτι ειμαι μειωμένης ευφυίας. Παρ ολα αυτα ειμαι γενναιοδωρος σήμερα και δεν απαντω επι της ουσιας, ισως μια αλλη ημερα.

ΥΓ Εν τελει "επανασταση" ηταν του Λενιν, δεν ήταν πραξικόπημα;

ArTaXiA είπε...

Όχι, ήταν επανάσταση, διότι ο στρατός ήταν από την άλλη πλευρά.

michele είπε...

Θυμιζω οτι αναπτυχθηκαν τρομοκρατικες ενεργειες νωριτερα ( εναντιον του τσαρου Αλεξανδρου του Β) και βεβαια αργοτερα το 1905 νομιζω αναπτυχθηκαν ΣΤΑΣΕΙΣ στρατιωτικες που τελικα δεν τελεσφορησαν εις βαρος του Τσαρου.

Και βεβαια και το 1917 υπηρξαν επαναστατημένοι στρατιώτες που απεκρουσαν επιθέσεις της κυβερνησης

Αλλα ας τα αφησουμε τωρα γιατι καποιες κουβεντες εχουν πολυ ψωμι..

ΝίκοςΤ είπε...

Ας θυμηθώ φίλο χρηματιστή πουέφυγε νωρίς:"Αν μια μετοχή σου έχει δώσει καλά κέρδη ,την εκτιμάς και την προσέχεις..."Έτσι είναι,για την ΔΕΗ ομιλώ.Έχοντας πια το 8% του χαρτοφυλακίου σε αυτήν προεσθάνομαι ανταμοιβή.Είδομεν.
Στο ερώτημα :"Γιατί κάτι βγαίνει στην φόρα τώρα...." η απάντηση μου είναι:Προφανώς υπάρχει σκοπιμότητα,αν όμως το κάτι είναι αληθές τότε σημασία έχει η πράξη και όχι ο χρόνος που αποκαλύπτεται.Δεν ζούμε σε ιδανικούς καιρούς. Να ερωτήσω λοιπόν και εγώ.Γιατί δεν προχωράει η δίωξη ή η αρχειοθέτηση ευθυνών πολιτικών προσώπων για το περιβόητο σκάνδαλο του αιώνα; Είχε προαναγγελθείότι θα έχει γίνει εδώ και κάποιες εβδομάδες.

michele είπε...

Γιατι αγαπητε δασκαλε, ΟΛΗ αυτη η δουλεια με τα πολιτικα πρόσωπα ειναι μια σκευωρια για να κρατανε ομήρους ( νομιζουν) τους πολιτικους τους αντιπαλους

Οταν ομως οι θιγομενοι τους πανε σε δευτερο χρονο κωλοφεράντζα θα οδυρονται για δηθεν πολιτικη διωξη.

Οταν γράφω εμετός, το εννοώ κιόλας.