Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τετάρτη 29 Μαΐου 2019

ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 





                                                                            ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

10 σχόλια:

michele είπε...

Split και δωρεάν μετοχές στους μετόχους από την Quest
Τη μείωσης της ονομαστικής αξίας της μετοχής από €0,30 σε €0,10 με ταυτόχρονη αύξηση του συνολικού αριθμού των μετοχών από 11.913.632 σε 35.740.896 κοινές ονομαστικές μετοχές (split) και διανομή δωρεάν μετοχών στους Μετόχους με αναλογία 3 νέες μετοχές προς 1 παλαιά, καλείται να αποφασίσει η ΓΣ.

https://www.euro2day.gr/news/enterprises/article/1683843/quest-stis-256-h-gs-gia-split-kai-dianomh-dorean-m.html

michele είπε...

Motor Oil: Ξεκινά η επένδυση 310 εκ. ευρω στα διυλιστήρια της Κορίνθου

https://www.euro2day.gr/news/enterprises/article/1683846/motor-oil-xekina-h-ependysh-310-ek-eyro-sta-diylis.html

mixalis mixalios είπε...

Πάει να μας χαλάσει τη σούπα η Αμερική....

michele είπε...

Και σημερα ολη μερα ο Γερμανος ηταν κατω, αλλα εμεις παρα τα μεγαλα κερδη των δυο προηγουμενων ημερων γυρισαμε κοντα στο μηδεν στα υψηλα ημερας

Δίκαιος είπε...

Αγαπητέ Μιχάλη θα ήθελα το σχόλιο σου για το θέμα του Αρείου Πάγου και αν μπορεί να κάνει κάτι ή σντιπολιτευση. Αν έχει δηλαδή κάποιο όπλο νομικό.

Lorac είπε...

Ε αύριο να απορροφήσουμε και λίγο τα κέρδη!! Το ερώτημα είναι αν θα κλείσουμε απλά τα γκαπ ή με αφορμή τις 5-10 μέρες παραπάνω προεκλογική περίοδο δούμε και χαμηλότερο χαμηλό από αυτό τις προηγούμενης εβδομάδας?

michele είπε...

Dικαιε, οχι δεν μπορει να κανει κατι, μονο να διαμαρτυρηθει, τυπικα θα μπορουσε να γινει,ουσιαστικα ομως προκειται για θεσμικο ατοπημα. Μονο ο ΠτΔ μπορει να μην υπογραψει, το εχει ξανακανει για παρόμοιο λογο.

Γιατρός είπε...

Αν δεν υπογράψει ο συντεκνος Πακης να υποθέσω ότι δεν προχωρούν οι αλλαγές καθώς ήδη θα είμαστε και επίσημα σε προεκλογική περίοδο?

michele είπε...

Οχι δεν προλαβαινουν χρονικα. Θελουν να ελεγξουν πραγματα στην επομενη φαση δικαστικης φυσεως

Γιατρός είπε...

Άρα δεν υπογράφει και κακαρος ο Τσιπρας. Ίσως γιαυτό από την ΝΔ μετά τη πρώτη αντίδραση δεν το συνέχισαν.