Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019

ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 


                      ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

2 σχόλια:

Θανασης Κ είπε...

το μοντελο της Ιρλανδιας ουτε στα πιο τρελά μας όνειρα δεν θα το δούμε... ουτέ με Μητσοτάκη αλλά ουτε κ με Στ. Μανό για υπουργό Οικονομίας....κρίμα....

mixalis mixalios είπε...

και μετά από αυτό τι?

Δεν θα είναι υποψήφιος ο Δ.Σεβαστάκης
Απών από το ψηφοδέλτιο Σάμου αλλά παρών στις μάχες που θα δώσει ο ΣΥΡΙΖΑ δηλώνει ο μέχρι χθες βουλευτής του Δημήτρης Σεβαστάκης.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε σημειώνει μεταξύ άλλων: "οι κεντρικές επιλογές μου είναι η ζωγραφική, η τέχνη μου, το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, η συγγραφή. Οι πολιτικές απαντήσεις μπορούν να διατυπωθούν ευκρινέστερα και διαρκέστερα μέσα από την τέχνη, τη γλώσσα, τη διδακτική φυσικά και την πολιτική στράτευση.

Ιεραρχώντας έτσι, θεωρώ την υψηλή τιμή να περιλαμβάνομαι στα ψηφοδέλτια της νέας εκλογικής διαδικασίας, ως κάτι που ξεπερνάει τις σημερινές μου δυνατότητες.

Φυσικά θα συμμετέχω στην προεκλογική μάχη, στηρίζοντας την παράταξη, τις δυνάμεις της προόδου και της πολιτικής νηφαλιότητας και φυσικά θα είμαι σταθερά ενεργός και μετά τις εκλογές της 7ης Ιουλίου".

Πάντως πλάκα πλάκα ήταν από τους λίγους, ελάχιστους μετριοπαθείς του ΤΣΥΡΙΖΑ