Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019

ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 


                      ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

5 σχόλια:

mixalis mixalios είπε...

Βλέπω λοιπόν σε ένα επαρχιακό κανάλι την ανάλυση του Βαρουφάκη σε πολίτες της Κορίνθου όπου τους λέει τις γνωστές αρλούμπες....έχει αρκετό κόσμο ¨καμμένων" που νομίζουν ότι βρήκαν τον Αντι-Τσίπρα και όσο μιλάει τόσο ενθουσιάζονται αυτοί! Τον έχουν αποκλείσει τα κανάλια λέει τα οποία ζουν από τα λεφτά της Τρόικα και για αυτό τον έχουν αποκλείσει!

Ψάχνοντας γενικώς για επενδυτικές ευκαιρίες διάβασα στην Καθημερινή ότι οι βασικοί μέτοχοι πουλάνε τη Μινέρβα έναντι 40 εκατ ευρω. Πάω να δω την κεφαλαιοποίηση της στο ΧΑΑ και βλέπω σκάρτα 2 εκατομμύρια. Όπα λέω θα γίνω πλούσιος και θα είμαι και ο μόνος! Μετά σκέφτηκα ότι μπορεί η ΜΙΝΕΡΒΑ του ΧΑΑ να μην πουλάει λάδι αλλά σώβρακα....Θα ψάξω αλλού για ευκαιρίες...

mixalis mixalios είπε...

Το 2015, για πέντε μήνες, η Ευρώπη όλη μύρισε Ελληνική Άνοιξη. Η σιδηρόφρακτη ευρωπαϊκή και ελληνική ολιγαρχία όμως, όπως αναμενόταν, αντέδρασαν πραξικοπηματικά. Δυστυχώς, η ηγεσία απεδείχθη ανεπαρκής. Η πλειοψηφία των ελλήνων λοιδωρήθηκε επειδή τόλμησε να τους πει «Όχι». Η χρεοδουλοπαροικία της χώρας βάθυνε. Ο χειμώνας του εθνικισμού, του Brexit, της απολυταρχίας, της ξενοφοβίας, της παράλυσης σκέπασε την Ευρώπη.

Aυτά....

mixalis mixalios είπε...

Νομίζω πάλι καλά.....


https://www.euro2day.gr/news/enterprises/article/1688298/zhmies-205-ekat-eyro-gia-th-deh-to-q1.html

mixalis mixalios είπε...

Ωχ αυτό δεν το είχα δει...

"Σημειώνεται ότι για λόγους συγκρισιμότητας, η παρουσίαση και ο σχολιασμός έλαβε χώρα επί των αποτελεσμάτων από συνεχιζόμενες δραστηριότητες, δηλαδή χωρίς τα αποτελέσματα των προς πώληση εταιρειών Λιγνιτική Μελίτης Α.Ε. και Λιγνιτική Μεγαλόπολης Α.Ε. για το α΄ τρίμηνο 2018 και το α΄ τρίμηνο 2019".

mixalis mixalios είπε...

window dressing και στην Αμερική...μια χαρα