Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Παρασκευή 7 Ιουνίου 2019

ΠΛΑΘ

Χ.Α.Α  LIVE 

               

                                       
                                                    Σχόλια για τη συνεδρίαση online 
ΠΛΑΘ: ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ...

Η πτωτική διάσπαση της γραμμής τάσης ταυτόχρονα με την καθοδική διάσπαση των δυο κινητών 200 εβδομάδων, έφερε την μετοχή στην στήριξη V10 όπου και δημιουργήθηκε σχηματισμός διπλού πυθμένα που επισημαίνεται στο γράφημα.

  Ο τίτλος αντέδρασε ανοδικά και κινείται  προς την πολύ σημαντική γραμμή λαιμού Χ του σχηματισμού αντιστροφής.

Εκείνο είναι το επίπεδο που σηματοδοτεί την μεσοπρόθεσμη πορεία της μετοχής ,καθώς ανοδική του υπέρβαση θα προσδώσει ορμή στην μετοχή με αυξημένο όγκο συναλλαγών προς την περιοριστική C10 από τα υψηλά των 3,08€ του Σεπτεμβρίου του 2018.

Αντίθετα άρνηση υπέρβασης της Χ , μη ενεργοποιώντας τον διπλό πυθμένα,θα επαναφέρει τις πιέσεις των πωλητών και ενδεχομένως την εκ νέου καθοδική διάσπαση του συστήματος των κινητών με αποτέλεσμα την προσέγγιση την V10 των 1,78 για μια ακόμη φορά.
ΜΟΝΟ κάτω από αυτήν η διαγραμματική εξέλιξη θα είναι ιδιαιτέρως αρνητική με συνέχεια της πτωτικής κίνησης και επιβεβαίωση της καθοδικής τάσης.
Αντίθετα με υπέρβαση της περιοριστικής C10, η βραχυπρόθεσμη τάση θα μεατραπεί σε ανοδική με κινηση προς τα υψηλά των 3,08 σαν πρώτο στόχο.



16 σχόλια:

austin είπε...

Σελόντα: Στη ΓΣ της 27ης Ιουνίου η απόφαση για διανομή μερίσματος!!!!!!!!!!!

Και κάτι πιο σοβαρό αλλά και γλαφυρό...

https://www.mononews.gr/oikonomia/thewiseman/i-mistiki-sinantisi-ton-korifeon-diachiriston-sto-beau-rivage-olo-to-paraskinio

michele είπε...

Xρόνια πολλα Austin ( για χθες) εστω και καθυστερημενα ! Καλημέρα,καλημέρα σε όλους

Λευτερης είπε...

Πρόωρη αποπληρωμή του ομολόγου των 60 εκατ. από ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή

https://www.euro2day.gr/news/enterprises/article/1685237/se-proplhromh-omologion-prohora-h-terna-energeiakh.html

Καλημέρα

Λευτερης είπε...

Άλλη μια βιομηχανία φεύγει απο την Πάτρα.

https://www.euro2day.gr/news/enterprises/article/1685231/diakoptei-thn-paragogikh-ths-drasthriothta-sthn-ka.html

michele είπε...

Τα προβλήματα της frigo... Hσυχη συνεδρίαση προς το παρον Βyte εχει σημερα το μενου

austin είπε...

Σε ευχαριστώ Μιχάλη! Μεγαλώνουμε και μπαίνουν παραπάνω άγχη κάθε χρόνο. Εποχές τρεχάλας (παγκοσμίως). Νέα τάξη πραγμάτων. Θεωρώ την γενιά μου στην μετάβαση από έναν κόσμο "εν μέρει αυτοματοποιημένο" σε "πλήρως αυτοματοποιημένο" (ΑΙ δλδ στο περίπου).

Μέσα σε μία δεκαετία η δουλειά η ίδια, ο τρόπος κτλ κτλ, έχουν αλλάξει πολύ. Για τα ίδια λεφτά, παλιά δούλευες με άλλους όρους (όχι μόνο στο ελλάντα).

Ο Elon Musk είπε ότι του χρόνου σε κάποιες πολιτείες θα έχει robo taxi...Για σκεφτείτε!?!? Και συνέχισε σημειώνοντας ότι αυτό που αδυνατεί να κατανοήσει το μυαλό του άνθρωπου σήμερα είναι ότι τα πράγματα εξελίσονται με εκθετικό ρυθμό και όχι γραμμικό όπως μέχρι λίγα χρόνια πριν.

Κοίτα με ένα χρόνια πολλά τι άρχισα να σκέφτομαι... Αλλά πραγματικά, όταν είχα blackberry το 2008 με ιντερνετ και απλά κάναμε χαβαλέ με το bbm τώρα η blackberry επί της ουσίας δεν υπάρχει στα κινητά και μπορούμε να κάνουμε κυριολεκτικά τα πάντα από ένα smartphone.

Επόμενη στάση... να έχεις "κινητό τηλέφωνο" αλλά να μην έχεις συσκευή!

Θανασης Κ είπε...

..ειναι το ωραιο παίχνιδι των συγκριτικών αποτιμησεων...αφου αναβαίνει η μία....θα πρέπει να ανεβούν και οι υπολοιπες του κλάδου...

Θανασης Κ είπε...


...κάτι ανάλογο πήγε να γίνει και με την Μοτοδυναμική φαντάζομαι..αλλά κάποιος μεγάλος...είχε αντίθετη γνώμη πρός ώρας..

Andreas D. είπε...

Austin,

Πολύχρονος!!

Λευτερης είπε...

Χρόνια Καλά Γιώργο.

austin είπε...

Ευχαριστώ παιδιά! να είστε όλοι καλά!

Λευτερης είπε...

Η Ολομέλεια του ανωτάτου ακυρωιτκού δικαστηρίου δικαίωσε τον ΟΛΠ για το διαγωνισμό επέκτασης του επιβατικού λιμένα κρουαζιέρας του Πειραιά.

https://www.euro2day.gr/news/enterprises/article/1685296/apofash-ths-olomeleias-toy-ste-yper-toy-olp.html

michele είπε...

Αustin η 4η βιομηχανική επανασταση ερχεται και απο τους πολιτικους μονο ο Μητσοτακης ασχολειται ( συμπεριλαμβανομενου του κομματος του το λεω)
οι περισσοτεροι πολιτευονται με ορους του 80 και του 90

Συνεδρίαση ανευ ιδιαιτερης σημασιας, χαμηλου τζίρου και αναμονης για το roadshow της επόμενης εβδομαδας. Απο Δευτερα -Τρίτη ξεκιναει και η επισημη προεκλογική περίοδος

Γιατρός είπε...

Γεια σας σύντεκνοι. Ο Βελόπουλος λέει έβαλε τον Κατσανέβα στα ψηφοδέλτια. Κλαίω.

michele είπε...

Και η Βανα Μπαρμπα στο Κιναλ. Και ο αντισυστημικος libertarian Τακης Μιχας στο mera25 του Βαρουφάκη. Πολλοι οι λαλημένοι

michele είπε...

Oπως λεγαμε, 42 εκ καθαρίς τζίρος, "επαγγελματική" συνεδριαση χωρις ιδιαιτερα τεχνικα σήματα -0,12% ο ΓΔ +0,02% ο ΔΤΡ Αλφα+ΕΤΕ θετικες
ΕΥΡΩΒ και Πειρ αρνητικές