Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019

FTSE

Χ.Α.Α  LIVE 

               

                                       
                                                    Σχόλια για τη συνεδρίαση online 
FTSE: ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ...

Η μεγάλη και έντονη ανοδική "μετεκλογική" κίνηση, σταμάτησε στις 2136 μον πολύ κοντά στην αντίσταση Ζ των 2157 μον.

Στη συνέχεια ο μεγάλος δείκτης, κινήθηκε συσσωρεύοντας μετά την αποκόμιση κερδών και κράτησε την γραμμή τάσης Χ50 στο μέσον του καναλιού.

Αδυναμία επαναφοράς του δείκτη πάνω από το τοπικό υψηλό, θα επαναφέρει πιέσεις στις δεικτοβαρείς μετοχές που απαρτίζουν τον δείκτη, με αποτέλεσμα την καθοδική του πορεία προς τις 2030 μον της W, κλείνοντας έτσι και το μικρο gap ( 2039.91-2044.67) .
Aντίθετα, κίνηση προς την αντίσταση W θα επαναφέρει κλίμα ευφορίας στην αγορά εάν δεν επιτευχθεί υπέρβασή της επόμενος στόχος είναι οι 2225 μον του Μαΐου του 2018.
Ταλαντωτής RSI 14 ημ στις 65 μον. 

15 σχόλια:

Λευτερης είπε...

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλες-ους.
10 Ιουνίου.....αξέχαστη μέρα, κλείνει η αριστερή περιπέτεια της χώρας μας, της κοινωνίας μας και της οικονομίας μας.

Λευτερης είπε...

Κύπρος: Αποχώρησαν Νορβηγοί και Αμερικανοί εργαζόμενοι από το τουρκικό γεωτρύπανο «Πορθητής»

http://greekfinanceforum.com

michele είπε...

Καλημέρα,καλή εβδομάδα σε όλους :)

michele είπε...

Ξεκίνημα με δύναμη και προσπάθεια κινησης πανω απο τα υψηλα της περασμενης εβδομάδας

michele είπε...

Μεγάλωσε ξανα ο τζιρος, ο ΔΤΡ παλι κοντα στις 770 μον σημειο αξιόλογο.

Για όσους δεν μπηκαν το ΣΚ απολαμβάνοντας το καλοκαιράκι που έρχεται, προτείνω το άρθρο της Ευφροσυνης στην χθεσινή ανάρτηση που αναλύει τα εκλογικα αποτελέσματα των ευρωπαϊκών εκλογών.

Λευτερης είπε...

Καλή σας ημέρα κα Ευφροσύνη και σας ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση του Ευρωπαϊκού γίγνεσθαι.

michele είπε...

Ολοκληρώθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, η πώληση του μεριδίου 22,74% που κατέχει η Ελλάκτωρ στην εταιρεία Elpedison προς τα ΕΛΠΕ και την ιταλική Edison.

michele είπε...

Στις 3 Ιουνιου καναμε υψηλο 799,51 στον ΔΤΡ που αν το περασουμε εχουμε δυνατη κινηση, ηδη ειναι δυνατη η σημερινή
813 μον η πρώτη αντιστασούλα

ΕΛΣΤΡ και ΣΕΝΤΡ καλη διαγραμματική συμπεριφορα

michele είπε...

o One TV του Βαγγέλη Μαρινάκη αποκτά άδεια εθνικής εμβέλειας
Προσωρινή ανάδοχος της έκτης τηλεοπτικής άδειας ανακήρυξε, σύμφωνα με πληροφορίες, το ΕΣΡ την εταιρεία Alter Ego του Βαγγέλη Μαρινάκη.
Στο πλαίσιο αυτό, το Οne TV -που μέχρι σήμερα εκπέμπει διαδικτυακά και μέσα από τις συνδρομητικές πλατφόρμες- αποκτά πλέον άδεια εθνικής εμβέλειας.

Lorac είπε...

Ερε γλέντια αμα σήμερα έχει ζέστη το απόγευμα και το ραντεβού αναβληθεί για αύριο... Καλησπέρα σας! Πήρα την πρόγευση από την επόμενη κυβέρνηση και λέω για μερικές μέρες να χωνέψω το βουβάλι.

ΝίκοςΤ είπε...

Elementary, my dear Watson: Διώχνεις τον Ευάγγελο Βενιζέλο και προσλαμβάνεις τον Στάθη Πανακούλη και την Βάνα Μπάρμπα.Μία η άλλη dear Watson,γιατί είσαι αναιδής και δεν το παραδέχεσαι;
Στα σοβαρά τώρα.Μου έλεγε πριν λίγο ο γιός μου πως τον κοιτάνε οι άλλοι της επιστημονικής ομάδας που ανήκει, όταν τους λέει ότι έχει ταξιδέψει σε όλη την Ευρώπη μα απλή επίδειξη της ταυότητας ή του διαβατηρίου του χωρίς την ανάγκη έκδοσης βίζας.Οι Ινδοί,Ιρανοί,Κινέζοι συνεργάτες του τον μακαρίζουν. Και οι Έλληνες θα έπρεπε να ενθυμούμαστε καθημερινά Κωνσταντίνο Καραμανλή και Κωνσταντίνο Σημίτη για την Ευρωπαϊκή Ελλάδα.
Καλό σας βράδυ κύριοι.

michele είπε...

Lorac καλως αλλα μην βιαζομαστε, παντα με το δάχτυλο στην σκανδάλη

michele είπε...

Αγαπητέ δάσκαλε προκειται για μια συγκεκριμένη επιλογη υψηλού ρίσκου, καταδεικνύοντας και το ταυτοτικό πρόβλημα της σοσιαλδημοκρατίας στην Ευρώπη φυσικα εχει ενδημήσει και στην Ελλάδα στο ΠΑΣΟΚ το οποιο εχει αλλαξει τρια ονοματα τα τελευταία χρόνια αλλα δεν εχει βρει την πολιτική θέση του στα καινούργια δεδομένα

μπαρμπαλιας είπε...

στο προεδρο θα παει...φιλαρακια ειναι.αλλα μεχρι νακανει εκλογες ,να βγουνε αποτελεσματα και να αναλαβει -ΑΝ -....ασ φυλαμε τα κωλαρακια μας

michele είπε...

Μπα δεν βλέπω τετοιο σεναριο Μπάρμπα, καλος ο τζίρος σημερα 100 εκ καθαρα, οχι πολυ μεγαλος που σημαινει και ξεφόρτωμα

ΔΤΡ +6,04% στις 782μον μια χαρά