Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2019

ΕΛΛΑΚΤΩΡ

X.A.A. LIVE 




                                                                          σχόλια για τη συνεδρίαση online

ΕΛΛΑΚΤΩΡ: ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ...

Στα επίπεδα του περσινού Ιουλίου έφθασε η μετοχή, μετά τον διπλό πυθμένα στην ζώνη των 1,20€ τον Ιανουάριο του 2019.

Ο τίτλος επιβεβαίωσε την ανοδική διάσπαση της Ζ στα 1,50 ευρώ, ταυτόχρονα με την διάσπαση του ακμο 50 εβδομάδων και προσέγγισε την ισχυρή ζώνη W2-W (1,95-2,05 €)  που οριοθετεί ένα πυθμένα 4 ετών.

Ανοδική λύση του πυθμένα θα προσδώσει μεγαλύτερη ορμή στην μετοχή, με στόχο:
1) Την R στα 2,50 ευρώ
2) την περιοριστική ανερχόμενη V

Σε περίπτωση αδυναμίας υπέρβασης της W2-W η μετοχή χωρίς να μεταβάλλει την μεσοπρόθεσμη τάση της μπορεί να προσεγγίσει την E1  στα 1,81 €
Αρνητική διαγραμματική εξέλιξη θα σημάνει η καθοδική διάσπαση της Ε1 με στόχο το κλείσιμο του gap της 27ης Μαΐου και της Ζ στα 1,50€.

38 σχόλια:

Paolo GG είπε...

καλημέρα,
αγαπημένος όμιλος, (ξανα)βρίσκει το βηματισμό του, προσβλέπει και στην ανάπτυξη = αύξηση μεταφορών, διόδια, αύξηση αποριμμάτων, κλπ μεγάλη διαφοροποίηση, τεράστια τεχνογνωσία.
λόγω 161,8 fibo τον βλέπω στο 2,77 όχι πολύ αργά.

ArTaXiA είπε...

Bonjour Παίκτε μου.

Για την αγορά δεν θα το ξαναπώ, οι συνετοί ομιλούν άπαξ. Θα αφήσω όμως αυτό εδώ το σχόλιο, προς ενδοσκόπηση και περισυλλογή:

"Η κυβέρνηση ανακοίνωσε χθες τους 28 γενικούς και ειδικούς γραμματείς των υπουργείων. Στον κατάλογο των ονομάτων ξεχωρίζει ο πρώην αρχηγός της Αστυνομίας την εποχή που έγινε η εκατόμβη στο Μάτι ο οποίος δήλωνε τότε υπερήφανος για τον τρόπο που χειρίστηκε η υπηρεσία του την πυρκαγιά, καθώς και ο πρώην βουλευτής του Ποταμιού Γιώργος Μαυρωτάς που ψήφισε υπέρ της επαίσχυντης συμφωνίας των Πρεσπών στη Βουλή μαζί με τους άλλους «πρόθυμους» συνοδοιπόρους που είχε καταφέρει να εξασφαλίσει ο Τσίπρας προκειμένου να ολοκληρώσει την προδοσία της Μακεδονίας.

Επειδή στην περίπτωση του πρώτου ατόμου μπορεί να πει κανείς ότι τα λάθη είναι ανθρώπινα και όλοι δικαιούνται μια δεύτερη ευκαιρία, θα σταθώ στο δεύτερο άτομο στην περίπτωση του οποίου τίθεται σαφέστατα ζήτημα ηθικής τάξης. Αναρωτιέμαι ποια πρεμούρα είχε ο Μητσοτάκης να ανταμείψει έναν πολιτικό ο οποίος πήρε μια τόσο κατάφωρα αντεθνική θέση στο μείζον ζήτημα της Μακεδονίας, τη στιγμή μάλιστα που σύσσωμη η Νέα Δημοκρατία ξιφουλκούσε στη Βουλή εναντίον της συμφωνίας των Πρεσπών χαρακτηρίζοντάς την απολύτως εσφαλμένη και προβληματική. Όλοι θυμόμαστε ότι η στάση που θα κρατούσε το Ποτάμι στην κρίσιμη ψηφοφορία της 25ης Ιανουαρίου 2019 είχε διχάσει βαθειά το κόμμα, με τον Αμυρά και τον Ψαριανό να διαφοροποιούνται και να αποχωρούν, ενώ ο Θεοδωράκης και ο Μαυρωτάς πρωτοστατούσαν υπέρ του «ναι». Οι άνθρωποι που στήριξαν με την ψήφο τους την προδοσία της Μακεδονίας είναι καταγεγραμμένοι για πάντα στη συλλογική μνήμη του ελληνικού λαού και δεν πρόκειται να απαλλαχθούν ποτέ από το άγος της πράξης τους.

Είναι λοιπόν άξιο απορίας γιατί επέλεξε ο Μητσοτάκης να ορίσει ως γενικό γραμματέα του υπουργείου Πολιτισμού τον άνθρωπο που έγραψε στα παλιά του τα παπούτσια τα απαράγραπτα ιστορικά δικαιώματα της Ελλάδας στη Μακεδονία, και τα χάρισε με περισσή ευκολία και ύποπτη επιμονή στους Σκοπιανούς ελεεινούς πλαστογράφους της Ιστορίας. Δεν είχε άραγε άλλους άξιους και ακέραιους χαρακτήρες η Νέα Δημοκρατία να αξιοποιήσει στη συγκεκριμένη θέση; Έπρεπε σώνει και καλά να προωθηθεί ο Ποταμίσιος «μακεδονοκλάστης» Μαυρωτάς; Δεν αντιλαμβάνεται ο πρωθυπουργός ότι με τον τρόπο αυτό προκαλεί το πατριωτικό αίσθημα των ψηφοφόρων του, πολλοί από τους οποίους συμμετείχαν στα μαζικά συλλαλητήρια για τη Μακεδονία όταν οι διάφοροι Μαυρωτάδες ήταν συνειδητά απέναντί τους, τους λοιδορούσαν και τους περιφρονούσαν και δεν δίστασαν να ψηφίσουν σε ένα μείζον εθνικό θέμα ενάντια στην εκπεφρασμένη βούληση του ελληνικού λαού; Άραγε ποια άλλα δεκανίκια του Τσίπρα που τώρα είναι στα αζήτητα θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε να ανταμείβονται με καλοπληρωμένες δημόσιες θέσεις από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας στο όνομα της δήθεν διεύρυνσης; Τον Καμμένο, τον Κουίκ και τον Δανέλλη; Αυτό ψήφισαν οι άνθρωποι που εμπιστεύτηκαν τη Νέα Δημοκρατία;

Πολύ φοβάμαι ότι δεν αρχίζει καλά ο Μητσοτάκης την πρωθυπουργική του θητεία. Θέλω να πιστεύω ότι η επιλογή του Μαυρωτά υπήρξε απλώς μια αστοχία κρίσης, και ότι δεν θα επιβεβαιωθούν τελικά όλοι εκείνοι που προεκλογικά ήταν εξαιρετικά επιφυλακτικοί απέναντι στον Μητσοτάκη και έλεγαν πως θα αποτελέσει κι αυτός μια ανούσια επανάληψη του «ολίγιστου» Κώστα Καραμανλή."

Δεν ξεκινήσαμε καλά, όντως!

michele είπε...

Καλημέρα, καλημέρα σε όλους :)

Γιατρός είπε...

Σύντεκνε Αρταξία ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ κρίνονται. Οι προηγούμενοι κρίθηκαν. Σε 4 χρόνια θα κριθούν και οι τωρινοί. Το να βγάζουμε συμπεράσματα σε 1,5 εβδομάδα είναι άτοπο.

austin είπε...

Καλημέρα σε όλους και όλες!

Σχόλια υπέρ του Αρταξία...

1) Για την αγορά, το λιγότερο που έπρεπε να κάνει ο Μητσοτάκης (τα παμε αλλά τα ξαναλέμε) ήταν να βάλει όλους αυτούς που κίνησαν την αγορά προηγουμένως (και όσοι γνωρίζουν, γνωρίζουν και ποιοι ήσαντο) να την κρατήσουν (όχι να ανέβει) γιατί όπως είπαμε δίνουν δικαιώματα όταν με το καλημέρα τρώει ένα 6% κάτω για πλάκα.
2) Θα συμφωνήσω με τα σχόλια το παραπάνω του Αρταξία. Δεν είναι ορθολογικό αυτό που έκανε, και παρόλο που πολλές κινήσεις του μέχρι τώρα είναι ορθολογικές, αυτό σίγουρα δεν χρειαζόταν. Και αυτό γιατί αφενώς όντως δείχνει ασυμδωνία λεγομένων και αφετέρου γιατί θα βρεθούν πάλι κάποιοι Συριζαίοι να κοπανάνε και δεν πρέπει να ξεχνάνε ποτέ το 32% που πήρε.

Σχόλιο κατά του Αρταξία και άλλων που κάνουν την σωστή (κατ'εμέ) κριτική.

-Αν γινόταν αυτή η κριτική, με τόση λεπτομέρεια για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι δεδομένο ότι δεν θα έβγαινε.

Και παρόλο που καταλαβαίνω και κάπως ξέρω τον Αρταξία, αλλά όλοι οι άλλοι, που πετάνε τις κορωνίδες και όταν ο ΣΥΡΙΖΑ ερχόταν το έπαιζαν ανήξεροι και άκριτα πλάσματα, με ξεπερνά.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Καλημέρα. ..
Έχω την εντύπωση Πώς δεν ενοχλεί και πολύ Πώς λέγονται τα Σκόπια. ..
Ο Τσιπρας έπεσε στην παγίδα πού πήγε να στήσει στον Μητσοτάκη. .
Μεγάλη χάρη τού έκανε τού Μητσοτάκη με το θέμα αυτο..δεν ξέρω με τι αντάλλαγμα.

Γιατρός είπε...

ΠουΧου θα μπορούσα να αναφέρω την άμεση αντιμετώπιση από την κυβέρνηση των καταστροφών σε Χαλκιδική και Αχαϊα (όπου στην Αχαϊα κράτησε την έδρα ο Τσίπρας αλλά δεν φιλοτιμήθηκε να πάει απο κοντά να δει τι έγινε), τις άμεσες παρεμβάσεις του Υπουργού Υγείας σε ελλείψεις που παρουσιάζονται σε νοσοκομεία ανά την χώρα (ο προηγούμενος την έβγαζε στο γραφείο του κάτω από την αφίσα του Αρη) την άμεση αποδέσμευση εκκρεμών συντάξεων χηρείας από τον Βρούτση και άλλα πολλά που έγιναν σε 1,5 εβδομάδα μόνο...

μπαρμπαλιας είπε...

Αταραξι μου συμφωνω απολυτα.
καλα δεν εχει η νδ ανθρωπους που περιμενουν χρονια δικαιωση;;;
απορω .και τι περιμενει απο δαυτον;

ο ΔΝ παλι σημερα με μοδαμπανιο και ιντέρτεκ και ακολουθουν τα μλάρια ....μπαστα ρεεε

michele είπε...

Oσον αφορα το σχόλιο που παρεθεσε ο Art. Σχόλιο ανωνυμου αναγνωστη capital λολ

Nα πω οτι εγω προσωπικα, ΔΕΝ θα επελεγα ουτε τον ενα ουτε τον αλλο.
Ειδικα η επιλογη του αρχηγου της Αστυνομιας, παρ οτι μπορει να ειναι εξαιρετος αξιωματικος (τον επελεξαν οι Χρυσοχοϊδης -Οικονομου) επειδη συνεδεσε το ονομα του με το Ματι δεν θα τον επελεγα με τιποτα.

Ο Μαυρωτας Ολυμπιονικης και πανεπιστημιακος ειναι βεβαια, ανεξαρτητα με την θεση του υπερ της συμφωνιας των Πρεσπων,ενας ανθρωπος ταυτισμενος με τον αθλητισμο. Μπορει και να μην υπηρχε καλυτερος για το ποστο αυτο.

Φυσικα ο σχολιαστης δεν ειδε τιποτα αλλο απο την κυβερνηση των 10 ημερων, δεν ειδε βιογραφικα των υπολοιπων 26 γενικων γραμματεων, δεν ειδε υπουργους κλπ

Φερε μου τον κι αυτον. Κριτικη ναι, αξιολογικες κρισεις για ενα -δυο ονοματα στο πρωτο δεκαημερο απο ΜΥΡΩΔΙΑΔΕΣ δεν αγοραζουμε

#ase-mas_koyklitsa-moy

Γιατρός είπε...

Του λόγου μου θα σας αφήσω άρθρο το οποίο με αντιπροσωπεύει κατά 90%:

https://www.euro2day.gr/newdeal/article-blog-newdeal/1690035/kyvernhsh-h-epelash-ton-viografikon-kai-h-tehnh-to.html

michele είπε...

Ρε συ Austin τι ακριβως λες; "Να ..βαλει ο Μητσοτακης τους ανθρωπους που κινησαν την αγορα να..την κρατησουν..."

ΒΡΕ ΛΑΛΗΣΑΤΕ ; Επειδη καποιοι επαιξαν το τελευταιο τριημερο τον προσωπικο τους τζογο ; μα η αγορα δεν ειναι γι αυτους, αυτους τους στέλνει αδιαβαστους

μπαρμπαλιας είπε...

δλδ Μικε ,μονο ο Μαυρωτας-ποταμισιος ,ειναι Ολυμπιονικης και γνωριζει τα του αθλητισμου;
και μονο οτι ψηφισε τη Μακεδονια του Αλεξη θελει φτυσιμο.
και προς ολους...
δλδ οτι κανει ο Μητσό ειναι ανευ κριτικης;δεν το καταλαβα ουτε δινω ανοχη για επιλογη τσιπραιων "η συμπαθουντων σφουγγοκωλαριων

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Μου εξηγεις λιγο βρε austin..πως η αγορα επεσε 6%;με την ελευση Μητσοτακη;
Η Αγορα παιζει Μητσοτακη απο τον Γεναρη..ομολογα και μετοχες..θα τρελαθουμε...

Paolo GG είπε...

φρονώ οτι έτσι μας θέλουν
να τσακωνόμαστε για τα μικρά και τ ασήμαντα

δεν μου άρεσε η συμφωνία των Πρεσπών ΑΛΛΑ κάποτε έπρεπε να υπάρξει . Όπως και κάποτε πρέπει να βγεί η χώρα απ τη ζητιανιά και να ορθοποδήσει. Με συνεχή γκρίνια δεν το πετυζαίνεις αυτό τη στιγμή που είσαι χρεωκοπημένος, όσο δίκιο και νάχεις.

έχουμε δεί πολλούς ΓΓ Αθλητισμού. Διαμάντια όλοι τους, έδιωξαν τους χουλιγκάνους, έκαναν τον κόσμο να ξαναφέρει τα παιδιά του στα γήπεδα, διέδωσαν τον ερασιτ. αθλητισμό στις λαικές μάζες, έκαναν σωστό προγραμματισμό, τσάκισαν τον παραγοντισμό, αναβίωσαν τα ζομπι σταδια του 2004, κλπ κλπ . Τιτάνιο έργο.

Ας δούμε κι αυτόν που έχει την έξωθεν καλή μαρτυρία και ΔΕΝ είναι πεινασμένος ούτε δογματικός . σε 2-3 χρόνια τον κρίνουμε .

michele είπε...

Μπαρμπα μου εγω εγραψα καθαρα οτι ουτε εγω θα τους επελεγα. Το κατεστησα σαφες αυτο. Και ποιος ειπε να μην γινεται κριτικη;

αλλα σχολια μακρυναρια αξιολογικης κρισης για το κυβερνητικο εργο απο 2 ατομα με κανουν και γελαω

ειδικα οταν εχουμε ζησει τα τελευταια 4 χρονια τα αισχη του αιωνα

Γιατρός είπε...

https://www.newmoney.gr/roh/palmos-oikonomias/oikonomia/giati-paratinoun-tin-paramoni-stin-athina-i-thesmi/

austin είπε...

Η αγορά από ότι εγώ μαθαίνω τουλάχιστον, ανέβηκε από εγχώριες δυνάμεις, μπορεί να κάνω λάθος, αλλά εγώ αυτά μάθαινα από διάφορους.

Αυτό εννοώ και δεν λαλήσαμε, απλά να τρώει ξύλο η αγορά και με δυσκολία ανακάμπτει είναι περίεργο.Τώρα, απλά να θυμίσω ότι όλοι στην αγορά θεωρούσαν πρόσκαιρη την πρώτη πτώση. Και ουδείς περίμενε συνέχεια της πτώσης.

Ο έλληνας θέλει ακόμα σανό. Και σε πρώτη φάση τουλάχιστον στην εικόνα της οικονομίας θα έπρεπε να κάνουν τα πάντα για να μην φάει η αγορά 6% κάτω για πλάκα. Όταν με το καλό θα πάει στο ουσιαστικό έργο, τότε να μην χρειάζονται οι κινήσεις "σανού" πουθενά. Ακόμα όμως δεν είμαστε σε αυτή την φάση.

Δεν έχετε καταλάβει τόσες μέρες το point μου. Αν η αγορά στεκόταν και σιγά σιγά διόρθωνε και έφτανε σε αυτά τα επίπεδα θα που είαμστε σήμερα δεν θα ήταν θέμα κανένα.

Να βγαίνει η κυβέρνηση με αυτοδυναμία και να τρώει ξύλο λες και έγινε κάτι κακό στην χώρα δεν έχει νοήμα, λογική και δεν είναι ωραία εικόνα. Ελπίζω να μην διαφωνούμε σε αυτό...
Τέλος από ότι πάλι μαθαίνω, μπόλικοι ή ήταν αγορασμένοι ή αγόραζαν καθόλη την διάρκεια της πτώσης γιατί δεν πίστευαν αυτό το πράγμα.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Και για να μιλαμε με ακριβια...δεν πευτει6%
Austin μηπως δεν καταλαβαινω;
Μια χαρα παιζει η αγορα..

austin είπε...

Βασικά το ζήτημα της διαφωνίας μου είναι το εξής.

Οι μεν είναι μάγκες στην προπαγάνδα, οι δε χρειάζονται πολύ κόπο για να επιτύχουν αυτή.

Οι μεν είναι άσχετοι και επειδή στηρίζεται και ο κόσμος στην ασχετοσύνη εν γένει, βρίσκει κάτι προσφιλές να ακούει κάτι τύπου ατάκες "είχαμε αυταπάες". Οι δε, επειδή είναι της πιάτσας θεωρούνται και κατάπτιστοι.

Άρα μέχρι το έργο να υλοποιηθεί και από την στιγμή που δεν το χεις με το σανό (και καλά κάνεις) προσέχεις τις λεπτομέρειες

ΝίκοςΤ είπε...

Καλησπέρα σας κύριοι
Οι διαμαρτυρόμενοι για τις επιλογές ΝΔκράτες ας θυμηθούν ότι πολλοί απόαυτούς τους δεν περίμεναν να εκλεγεί πρόεδρος ο Κυριάκος αντί του Ευάγγελου που είχε την ευχή του Κώστα και στην συνέχεια κανένας τους δεν περίμενε να γίνει πρωθυπουργός ο Κυριάκος που και οι ίδιοι Κούλη τον ανέβαζαν,Κούλη τον κατέβαζαν.Σήμερα ο Κυριάκος κατέλαβε την θέση του πρωθυπουργού.
Ο Αλέξης κατάλαβε την αιτία της ήττας του ,ας μην το ομολόγησε δημόσια και γιαυτό κινείται όπως κινείται πλέον τώρα.Ανέκαθεν πρωθυπουργός γίνεται αυτός που θα εμπνεύσει ελπίδα στην σιωπηρή μεσαία τάξη ,αυτό κατάφερε ο Κυριάκος και αυτό θα προσπαθήσει να διατηρήσει με την επιλογές του,μην διαφεύγει ότι κράτησε τον ορισθέντα από τον ΣΥΡΙΖΑ γενικό γραμματέα διαχείρισης ιδιωτικού χρέους.Γιαυτό όρισε τον Μαυρωτά αν και εγώ σε αυτήν την σελίδα είχα γράψει ότι η συμφωνία των Πρεσπών ήταν παράδοση ιερών και οσίων.
Αγαπητοί ΝΔκράτες ο Βαγγέλης είναι στην Ευρωβουλή ,ο Κυριάκος στο έδρανο του πρωθυπουργού.
Αγαπητοί Συριζαίοι θα σας βόλευε ο Βαγγέλης στην αντιπολίτευση,σήμερα πρέπει να κάνετε εσείς αντιπολίτευση με αντίπαλο αυτόν που κατάλαβε ότι οι κραυγές δεν κερδίζουν πάντα,υπάρχουν και οι εποχές των ψιθύρων.

michele είπε...

Φωνη λογικής το σχόλιο σου δάσκαλε

Andreas D. είπε...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΡΟΦ!!

michele είπε...

Οπως βλεπετε και οπως εχουμε πει εδω και μερες το 860 αναδεικνύεται κομβικο σημείο

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Το σπάμε και προχωράμε. .

Γιατρός είπε...

https://tomanifesto.gr/i-kyvernisi-den-tsoyvaliazei-anthropoys/

austin είπε...

Προσωπικά αυτό που με νοιάζει είναι να υπάρχει μία λογική...

Τα περισσότερα που κάνει ο Κυριάκος έχουν λογική εξού και μου αρέσουν. Απλά όταν έλεγες για κατάπτυστες συμφωνίες και για καιροσκοπική κυβέρνηση, τότε καλό θα ήταν να μην το αναιρείς έστω και μερικώς μέσα σε λίγες μέρες.

Τον Μαυρωτά τον γνωρίζω, έχουμε μιλήσει κάμποσες φορές, μια χαρά είναι ο άνθρωπος. Απλά οι άλλοι υπερέβαλλαν και με την κίνηση αυτή δείχνουν (εν μέρει) ότι το έκαναν για ψήφους και όχι για την ουσία της συμφωνίας (και βγάζουν έμμεσα το πουλητάρι, τον Τσίπρα δλδ, δικαιωμένο που έλεγε όλα αυτά που έλεγε)

Όπλα, κάτσε μην το σπάσουμε κάτω και τελικά δεν θα πάμε πουθενά...

austin είπε...

Τελικώς προχωράμε... χαχα

michele είπε...

Για ενα περιεργο λογο βλεπω μεσα οτι ανεβασα ενα σχολιο του master
που δεν φαινεται εδω:

οποτε το γραφω μονος μου εδω μην νομιζει ο master οτι δεν το ανεβασα επι τουτου

" Και αφού είναι έτσι δηλαδη του στυλ μου κάνει και τον βάζω ΓΓ τον Μαυρωτα κι ας λετε οτι θέτε,ή τον Στρατηγό της Αστυνομίας ή τον Χρυσοχοϊδη που δεν διάβασε το μνημόνιο,τότε αφου καθορίσαμε με την ψηφο μας τα ποσοστα των κομμάτων ας γίνει μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας με βάση αυτα τα ποσοστά και με Πρωθυπουργόή τον κο Μητσοτάκη ή τον Τσίπρα ή τον Βαρβιτσιώτη ήκάποιον άλλον την Νόνη Δούνια ας πούμε ( φοβερή πρόταση εκ μέρους του Προέδρου η συμμετοχή της ως υποψήφιας) και να βαδίσει προς τα μπρος; η Χώρα.Ε, γιατι όχι."

michele είπε...

Τι γινεται οταν σπάμε το 860 το είδαμε ετσι;

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Εγώ θέλω 870 κλείσιμο σήμερα.

michele είπε...

Εισαι βιαστικος παίκτης εσυ, οχι οτι δεν μπορει να το πιάσει.Αλλα βασικη τεχνικα η διάσπαση του 860

μπαρμπαλιας είπε...

ο ΔουΝου εδωσε τα ΠΛΑΘ σαν καργα υποτιμημενη (σωστα)...αλλα δεν του παει μεχρι τωρα τουλαχιστον ...σε αντιθεση με τα τσοκαρα που δινει
τυπου μοντα

michele είπε...

Τα τσοκαρα τα παιζουν συγκεκριμενοι που γνωριζονται μεταξυ τους( οπως και το ΠΕΡΦ που σου εγραψα προχτες την κινησή του) αυτη βεβαια μπορει να ειναι και καλη εταιρεια

Τα ΠΛΑΘ αντιθετως εχουν βάθος και θεσμικους και ειναι αλλη φαση

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Ειναι κατι πολυξεριαδηδες...που πουλαγανε...και τωρα τρεχουν..μαλιστα λενε οτι στο 868 θα κοψει για να παει 840...εντομεταξυ...πριν λιγεςς μερες μας λεγανε για 830...κυμα του 3 ...810μον..και αλλα τετοια..
Ξερω τι λεω..παρακαλω μην παιρνουν κοσμο στον λαιμο τους..
Το ωραιο ειναι ..μολις σπασουμε το 868..και παμε πιο πανω..θα λενε παλι τα ιδια..
Δηλαδη μπουρδες.

Andreas D. είπε...

Μιχάλη με βλέπεις ?

(στο ταμπλό)

αχαχαχαχα

michele είπε...

Oχι, μπορει να εισαι οπουδηποτε. Το γνωστο με τα 3 γραμματα;

Andreas D. είπε...

ΝΑΙ ΝΑΙ !!

αχαχαχα

Andreas D. είπε...

πακέτο 2.000.000 τμχ ΙΑΤΡ Χ 2,25