Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Παρασκευή 26 Ιουλίου 2019

ΦΡΛΚ

X.A.A. LIVE 




                                                                          σχόλια για τη συνεδρίαση online

ΦΡΛΚ: ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ...

Εντυπωσιακή κίνηση από τα μέσα Ιανουαρίου και τα χαμηλά των 3,775 € με υψηλό στα 5,66 ευρώ και διόρθωση ακριβώς πάνω στον κμο 30 εβδ είχε η μετοχή, που δημιούργησε την ανοδική γραμμή τάσης V.

Από το σημείο εκείνο, η μετοχή ξεκίνησε μια δεύτερη ανοδική φάση κινούμενη προς τον στόχο των 6,10 ευρώ που όπως επισημαίνεται στο γράφημα αποτελεί ισχυρή μακροπροθεσμη αντίσταση.

Σε περίπτωση άρνησης υπέρβασης  των 6,10 και υποχώρηση του τίτλου, η γραμμη τάσης V καθώς και η Κ20 στα 5,20 ευρώ, είναι οι σημαντικότερες στηρίξεις.

6 σχόλια:

junk04 είπε...

Καλημερα και ευχαριστω Μιχαλη να σαι καλα...

austin είπε...

Καλημέρα.

Θυμάμαι που έλεγες για τα τρία Φ (ΦΡΛΚ, ΦΦΓΚΡΠ σε λιγο θα ξεχάσουμε και το τικερ σε αυτό και το ΦΡΙΓΟ).

Φοβερό ότι έμεινε μόνο ένα! Αν και μαθαίνω ότι κάτι μπίζνες που επέλξαν να κάνουν σε κάτι που δεν είχαμε πριν κάμποσο καιρό και έχει μπει σε αρκετές πόλεις πλέον, δεν πηγαίνουν και τόσο καλά. Βέβαια, δεν τον πολυ επηρρεάζει από ότι φαίνεται.

michele είπε...

Καλημέρα, καλημερα σε όλους.Οντως εμεινε μονο ενα Φ

Andreas D. είπε...

Υπάρχει και η Φιερατέξ...!!

michele είπε...

Στο 50% σημερα ο τζιρος των τραπεζων σε σχεση με το συνολικο τζιρο

michele είπε...

Διαχειριστικη συνεδρίαση υπνου η σημερινή..