Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τρίτη 30 Ιουλίου 2019

ΠΕΙΡ

X.A.A. LIVE 




                                                                          σχόλια για τη συνεδρίαση online

ΠΕΙΡ: ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ...

Διπλή κορυφή στην G και διπλός πυθμένας στην L50 στα 2,55€ ειναι οι δυο βασικοί σχηματισμοί της τελευταίας κίνησης της μετοχής.

Ο τίτλος "λειτούργησε" και τον εκμο 50 ημ ο οποίος αποδεικνύεται αξιόπιστος σε βάθος χρόνου και φαίνεται υπερβαίνοντας την D των 2,82 ευρώ, να ακυρώνει τον σχηματισμό διπλής κορυφής ,αλλα ταυτόχρονα να ενεργοποιεί και τον μικρό double bottom στοχεύοντας τα 3,20€ της  G.

Η αντίσταση αυτή είναι πολύ σημαντική καθώς υπέρβασή της θα δώσει αύξηση του όγκου συναλλαγών και κίνηση προς τα υψηλά του Μαΐου του 2018  στα 3,5640 που επισημαίνονται στο γράφημα.

Η γραμμή θετικής απόκλισης τάσης  D ορίζει την ανοδική κίνηση και αποτελεί ισχυρή στήριξη. Ενδεχόμενη καθοδική διάσπασή της αλλα και πτωτική διάσπαση της L50 στα 2,55€ θα μεταβάλλει την βραχυπρόθεσμη τάση σε καθοδική ,επαναφέροντας τις πωλήσεις στον τίτλο.

14 σχόλια:

michele είπε...

Καλημέρα, καλημέρα σε όλους:) ΑΛΦΑ στο σημαντικο 1.72

Jim. είπε...

Καλημέρα στην παρέα! Λοιπόν έχουμε και λέμε! Δεν Μ αρέσει ότι στοιχίζονται οι τιμές των δημοφιλών μετοχών στην ίδια πάνω κάτω τιμή! Λίγο κάτω από τα τρία ευρώ! Μου θυμίζει ταβάνι όπου από εκεί θ αρχίσει πυρ ομάδων από τους σορτακιδες!Μακάρι ν έχω λάθος!

Jim. είπε...

Αυτό πιστεύω ότι είναι το νόημα της ανόδου των τραπεζών! Ν πάρουν φορά για γκρεμό τσάκισμα!

ΝίκοςΤ είπε...

Καλησπέρα σας κύριοι.Με αυτοπεποίθηση και αυτοσυγκέντρωση συνεχίζουμε. Βεβαίως δεν δίνουμε σημασία στην μιζέρια που αναδύεται από γραπτά άχαρτων παντογνωστών που συχνάζουν σε πολυπληθείς και όζουσες σελίδες.
Καλή συνέχεια αγαπητοί.

μπαρμπαλιας είπε...

ρε Τζι...πικραγκουρια εισαι.
οι αλλοι εχουν ξεσκιστει 27000 μον
και εδω μολις το δουμε απανω ,αρχιζουμε ευχελαια

austin είπε...

Καλημέρα.

Πάνω που πάει να πάρει ανάσα το μαγαζί ο Γερμανός είναι 2% κάτω...

austin είπε...

Πρόσκαιη χαρά στους επενδυτάς ότι σπάμε για τα καλά πάνω. Πάλι οδεύοουμε προς το 773

michele είπε...

Aνυπόμονους σας βλέπω μερικους, καντε καμια βουτιά και ολα θα στρώσουν :)

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Πεστα βρε Μιχάλη γιατί θα σπάσουν τα νεύρα μου..
Σε πάω γιατί δεν αγχώνεις τον κόσμο.
Βλέπεις την μεγάλη εικόνα. .
Είναι κάποιοι πού κάθε μία ώρα μας πετάνε γραμμές νούμερα και θεωρίες τού στυλ. .θα πάμε εκεί αλλά αν δεν πάμε θα πάμε αλλού..και το κακό είναι ότι δεν ξέρουν την τυφλά τούς. .
Ένας δεν είδα να λέει τι όφελος θα έχουν με το νέο φορολογικό οι εταιρείες και πόσο θα επηρεαστούν τα κέρδη τούς και τα p/e. τούς με ότι έρθει. .
Λίγο μυαλό βρεε..

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Και φυσικά θα συμφωνήσω και με το σχόλιο τού ΝικοςΤ...1:09μμ..
Με κάλυψε απόλυτα.

Lorac είπε...

Καλησπέρα παίκτεε. Ημέρα ωρίμανσης σήμερα. Τυχεροί όσοι κάθονται στο ανάκλιντρο και παρακολουθούν ήρεμα τα τεκταινόμενα. Αύριο ημέρα ομολόγων δημοσίου, επομένως θα φτάσουμε στις 2/8 ήρεμα και ωραία!

michele είπε...

Ο δείκτης οικονομικού κλίματος στην Ελλάδα που καταρτίζεται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, επηρέασε σημαντικά τον μέσο όρο της Ευρωζώνης για πρώτη φορά μετά από 5 περίπου χρόνια και διαμορφώθηκε στο 105,3 τον περασμένο Ιούλιο έναντι 102,7 που ήταν ο μέσος όρος της Ευρωζώνης.

https://www.capital.gr/oikonomia/3374518/sto-105-3-skarfalose-o-deiktis-oikonomikou-klimatos-stin-ellada?fbclid=IwAR0olfYfF5-hf_u-7tY9XVLY7-cUcU_0qGXQ4MWSiibnBgsaBTwzAtwPA7U

michele είπε...

Πως σας φανηκε ο ΔΤΡ απο το -2,6% στο +0,08% σε 11 λεπτα; χαχαα

mixalis mixalios είπε...

Μόνο πάνω λέμε....ωραία κράτησε και το προηγούμενο υψηλό της ΔΕΗ στα 2.58...