Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Πέμπτη 4 Ιουλίου 2019

FTSE

X.A.A. LIVE 




                                                                          σχόλια για τη συνεδρίαση online

FTSE: ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ  ΓΡΑΦΗΜΑ...

Η τετραετία Σύριζα.

Η Β100 στις 2240 μον είναι το σημαντικότερο σημείο της τετραετίας, όπως επισημαίνεται στο γράφημα.
Ο μεγάλος δείκτης διέσπασε ανοδικά την εβδομάδα των ευρωεκλογών τον εκμο 200 ημ  και βρίσκεται οριακά πάνω από την αντίσταση B100 προετοιμάζοντας την ανοδική κίνηση που είναι άμεσα συνδεδεμένη με τις πολιτικές εξελίξεις.
Σε περίπτωση ισχυρής εντολής πολιτική αλλαγης, που θα συνδυαστεί με επιβεβαίωση της ανοδικής διάσπασης των 2240 μον, επόμενοι στόχοι είναι οι 2580 μον της C και οι 2830 μον της S.
Eνδεχόμενη αρνητική εξέλιξη θα επαναφέρει τον δείκτη προς τον εκμο 200 ημ και πάντως στην ανοδική γραμμή τάσης Χ1, που ορίζει την κίνηση από τον Δεκέμβριο του 2018.
Το εξάμηνο που προεξοφλεί τις εξελίξεις .

11 σχόλια:

Harry είπε...

Βεβαίως, δεξιοτέχνης Δεξιοτέχνης όμως μιας τέχνης που τελειώνει μαζί με την κρίση που την καθιέρωσε. Ένας μασίστας της επικοινωνίας που μασάει σίδερα, λυγίζει πέταλα και σπάει τάβλες με το κεφάλι. Αλλά το κοινό είναι πια αλλού. Η παρένθεση που αποθέωσε το άγριο θέαμα -αυτό το χάσμα στην μεταπολιτευτική συνέχεια- κλείνει. Ήταν μεγάλη. Αλλά ήταν παρένθεση.

Μιχάλης Τσιντσίνης

Καλημέρα σας!!!!

Γιατρός είπε...

Καλημέρα κοπέλια. Όντως μεγάλο φάουλ του Παπαδημητρίου το χθεσινό. Εγώ δεν τον πάω και χθες με επιβεβαίωσε. Πάντως ο Κυριάκος σε ερώτηση δημοσιογράφου χθες (με τους 11 απέναντι του στον Alpha) ήταν ξεκάθαρος. Είπε ΟΧΙ και το είπε εμφατικά. Μάλλον ο ψυχικά διαταραγμένος νεαρός σήμερα στον ΑΝΤ1 δεν ήταν ενημερωμένος ότι ήδη υπάρχει τέτοια δήλωση.

Γιατρός είπε...

Χθες, για όποιον άκουσε την ομιλία Αδωνι στο Μαρούσι, βγήκε είδηση βόμβα. Είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε την αναθεώρηση του Συντάγματος για έναν μόνο λόγο. Να μπλοκάρουν την αναθεώρηση του άρθρου 16 (ίδρυση ιδιωτικών Πανεπιστημίων) από τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Αυτό το είχε αναφέρει ο Κατρούγκαλος θεωρώντας τότε ότι δεν γράφει η κάμερα η μαγνητοφωνάκι.

Η είδηση βόμβα του Αδωνι είναι πως η Νέα Δημοκρατία έχει σχέδιο για αυτό και όπως τους έπιασαν στον ύπνο με το θέμα της εκλογής του ΠτΔ (άρθρο 132) έτσι τους έχουν πιάσει και σε αυτό και δεν το γνωρίζουν ακόμα. Δεν το πήραν χαμπάρι. Θα το δούμε μετά τις εκλογές πως και τι.

michele είπε...

Σωστα τα λεει ο Τσιντσίνης Harry. Kαλημέρα, καλημέρα σε όλους !

michele είπε...

Παρα το βαρος του ΟΤΕ και κυριως της ΕΕΕ η αγορα παραμενει καλή αν σπασει και το 885 μια κινηση την εχουμε

michele είπε...

Αυτο και εγινε, σιγα-σιγα βεβαια ολα αυτα, περασε το 885 και κινειται πλαγιοανοδικα
δυνάμωσε ο ΔΤΡ

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Σήμερα πιάνει τις 900.

michele είπε...

Δεν βιαζόμαστε, ομαλή κίνηση θελουμε :))

michele είπε...

Με -6,24% η ΕΕΕ και -1,39% τον ΟΤΕ ,να ειμαστε θετικοι ή στο μηδεν μαγκιά το βλεπω χαχα

michele είπε...

Παμε για θετικό κλείσιμο

michele είπε...

Και βέβαια ηρθε στο +0,18% με μαζεμα της ΕΕΕ αλλα και του ΟΤΕ αλκα και καλό κλείσιμο του ΔΤΡ στις 830 μον +1,57% που εκανε το 39% περίπου του συνολικού τζίρου
Ο καθαρός τζίρος επίσης καλός στα 78 εκ ευρώ