Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Δευτέρα 12 Αυγούστου 2019

ΓΔ

X.A.A. LIVE 






                                                                          σχόλια για τη συνεδρίαση online

ΓΔ: ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ...


Εντος της ζώνης V100 - S1 ( 900-838 μον) συνεχίζει να κινείται ο γενικός δείκτης, έχοντας δημιουργήσει διπλή κορυφή στην V100.
Ενδεχόμενη ενεργοποίηση του σχηματισμού, εχει στόχο τις 776 μον της Χ50, αλλα παρεμβάλλονται πολλές αξιόλογες στηρίξεις.
Η S2 των 825 μον, που πρέπει να δώσει άμεση αντίδραση και επαναφορά πάνω απο την S1 των 838 μονάδων
Η  S3 των 808 μον που θα επιβεβαιώσει την ενεργοποίηση του σχηματισμού και κυρίως η μεγάλη γραμμή τάσης R1 απο τα χαμηλά των 597 μον του Δεκεμβρίου.

Στο θετικό σενάριο, η γραμμή S1 δεν θα παραβιαστεί επιβεβαιωμένα και ο δείκτης θα επιστρέψει σε ανοδική τροχιά ,επαναλαμβάνοντας την κίνηση προς τα υψηλά των 900 μον.

Ειναι σαφές πως ανοδική διάσπαση της V100 θα προσδώσει καινούργια ορμή στον δείκτη, με αύξηση του όγκου συναλλαγών και στόχο υψηλότερα επίπεδα.

10 σχόλια:

Jim. είπε...

Καλή μέρα στην παρέα και καλό καλοκαίρι! Είμαι ο αχαρτος που περιδιαβαινω τα blogs και γράφω ότι μου κατέβει! Είχα γράψει λοιπόν πριν 15 ημέρες ότι δεν Μ αρέσει που οι τράπεζες συγκεντρωνονται στην ίδια τιμή! Ταβάνι δηλαδή! Κάποιοι είχαν απάντησει Μ απαξίωση! Πάρτε τες !

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Καλημέρα. .
Τιμές πτώχευσης. .

michele είπε...

Καλό μεσημερι σε όλους! Κακη εξελιξη η απωλεια των 838 μον να δουμε το 825 στο κλείσιμο αν θα κρατησει
Τα σημεία εχουν περιγραφει πιστευω ειναι ευκρινη

μπαρμπαλιας είπε...

μπραβο Τζιμακι...εσυ ταλεγες αλλα ποιος σε ακουγε;.
τραβα να κανεις καμμια βουτια σε καμια κοσμοπολιτικη παραλια ,να απολαυσεις τα υπερκερδη σου.τι ασχολεισαι με τους αλλους;γιατι υπαρχουν και πολλοι που εχουν πονδαρει Μητσο αλλα δεν τους βγαινει ακομη ,γιατι η ΑΡΑΜΚΟ δεν εχει υπερκερδη.....

φιλικα ε!!!

μπαρμπαλιας είπε...

αξεπεραστο καστρο οι 900μ.και τουμπα με 8 συνεχεις καθοδικες και γκαπια και χαμπερια ....με το φιλτατο Μητσο να ξεπερναει τον μικρο επαναστατι τσε σε δωροεπιταγες και χαρισματα και επιδοματα νωρις νωρις.ηλπιζα σε συμμαζεμα ,αλλα θα την πληρωσουν παλι οσοι κρατανε την πραγματικη οικονομια και αδυνατουν να φοροδιαφυγουν στο ελαχιστο.
τωρα λεει θα εχει νεες διασταυρωσεις στις αγορες πωλησεις των "περιπτερων",αλλα και οριο στις συνταξεις κοντα στα 5 χιλιαρικα.ποιος γερος σαν εμενα ρε Μητσο θελει 5 χιλιαρικα
"η μηπως πρεπει να καλοπλερωθουν οι αλβάνο γενικων υπηρεσιων;

Dell είπε...

τι γνωμη εχετε για την μιγ

Jim. είπε...

Πάντως αφού οι αγορές ανεβαίνουν τον τοίχο του φόβου αύριο π είναι τρίτη κ 13 εγώ θ τοποθετηθω!

michele είπε...

Οταν δεν ανεβαζω αναρτηση, σημαινει οτι εχω γυρισει μετα τις 5 αγαπητοι μου φίλοι και αδυνατω :))

Η αγορα ακολουθει το κατω σεναριο, ολα τα δειχνουν οι γραμμουλες

Καλημερα σε ολους :)

austin είπε...

Όμορφες εικόνες στο ΧΑΑ.

Εδώ και πολύ καιρό λέω ότι το χαα και ειδικά οι τράπεζες είναι μηχανή καψίματος χρήματος. Καλοκαιριάτικα να το πηγαίνει ασαλιωτο, και με την μεγαλύτερη πτώση από γερμανό και αμερικανό κτλ

Βασίλης Πασπαλιάρης είπε...

Είχε κάποιες διακυμάνσεις σήμερα :)
Οπότε αν ψώνιζε κανείς κοντά στα χαμηλά θα μπορούσε να έχει ένα μικρό κέρδος στο κλείσιμο που μαζευτικαν αρκετά!
Μια και είμαι αισιόδοξος πιστεύω ότι θα έχει ένα ανεβασματάκι μέχρι τέλος Αυγούστου δηλ θα ξαναπιάσει 860 μονάδες.
Για να ειδούμε.