Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Παρασκευή 16 Αυγούστου 2019

ΔΤΡ

X.A.A. LIVE 




                                                                          σχόλια για τη συνεδρίαση online
ΔΤΡ: ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ...

Η καθοδική λύση του σχηματισμού αντιστροφής με την διάσπαση της Τ2 ανέπτυξε τις δυνάμεις των πωλητών με αυξημένους όγκους στις τραπεζικές μετοχές με συνέπεια και την πτωτική διάσπαση της F στις 660 μονάδες.
Η συνεδρίαση της Τετάρτης, σταμάτησε στον εκμο 200 ημ αλλα είναι πιθανή μια συνέχεια της κίνησης προς την Χ100 των 590 μον, λόγω της δυναμικής που έχει αναπτυχθεί.
Ηδη ο ταλαντωτής RSI 14  έχει εισέλθει στην υπερπουλημένη ζώνη για πρώτη φορά εντός του 2019.
Η περιοχή των 590 μον, είναι ιδιαιτέρως πιθανόν να δώσει κίνηση αντιστροφής με τεχνική αντίδραση με αντιστάσεις την F  και την Τ2.
Ομως μόνο πάνω από την Τ2 ο δείκτης θα δώσει ώθηση στους αγοραστές ακυρώνοντας τον σχηματισμό αντιστροφής και αναπτύσσοντας δυναμική για να τμησει ανοδικά και την R1 επαναφέροντας τον δείκτη στα υψηλά έτους.

8 σχόλια:

austin είπε...

https://www.mononews.gr/oikonomia/thewiseman/pio-ine-to-apolito-chrimatistiriako-play-ke-giati-erchete-skotodini-sti-dei

Καλημέρα!

mixalis mixalios είπε...

Καλά όλα αυτά για τη ΔΕΗ, το θέμα είναι η ΕΚΤ θα μου αγοράζει ΦΡΙΓΟ?

Ανώνυμος είπε...

Δεν ισχύει austin αυτο.

Με τόσο χαμηλά θα πάει για ομολογιακό.

ΝίκοςΤ είπε...

Φίλε Austin ο κύριος Τάκης ο Μορφονιός έχει απαντήσει προ εβδομάδων απορρίπτοντας αυτήν την πιθανότητα. Και ως γνωστόν ο Τάκαρος σπανίως λανθάνει.
Καλημέρα σας αγαπητοί.Ρίξτε τις τελευταίες σας βουτιές οι εγαζόμενοι,οι συνταξιούχοι ας επανεκτιμήσουν τις κινήσεις τους.

Jim. είπε...

Βαστατε τα ταμπουρια λέμε! Η την ΔΕΗ σιγά μην το πιστέψω ότι έρχεται σκοτάδι!

Jim. είπε...

Όσο για την έναρξη της επίθεσης των ταύρων η εθνικαρα εχιμιξε πρώτη εχθές αλλά μάλλον πάμε για ποιο κάτω!

austin είπε...

Φίλε ΝίκοΤ, ως γνωστό έχω πολύ λιγότερη εμπειρία από εσένα και πολλούς άλλους εδώ. Για δυο λόγους δίνω πιθανότητες ισχύς αυτού του σεναρίου

1) Γιατί οι ξένοι και ειδικά οι Γερμανοί, μετά τον ΟΤΕ τίποτα δεν έχουν πάρει πλέον "ακριβα" και πριν το παρουν εχει με φιαφορουσ τρππους εξευτελιστει το τιμημα.

2) Γιατί βλέπω μια διαρκή προσπάθεια, σε μια ρηχή αγορά, εδώ και πολλά χρόνια (όχι μόνο του ΣΥΡΙΖΑ και των μνημονίων εν γενει) να βουτάνε τα λεφτά μέσω χρηματιστηρίου. Πολλά τα παραδείγματα, που ακόμα και με λογική σκέψη και δομημένη πολλές φορές γινεται το ακραίο που δεν φαντάζεται κανείς.

Τα παραδείγματα για τα παραπάνω, είναι δυστυχώς πολλά και μόνο κάποιες σοβαρές εταιρείες και σοβαροί άνθρωποι που τις διοικούν ξεφεύγουν από τον όρο "Μπανανία".

Εύχομαι να μην γίνει για το καλό του μέτοχο που έχει χτυπηθεί και αυτός ποικιλοτροπως

austin είπε...

Βέβαια, και εξαιρώντας τα παραπάνω, λεφτά πως θα βρει για να κάνει επενδύσεις σε ΑΠΕ. Μπορεί να μείνει όπως είναι η ΔΕΗ? Αναρωτιεμαι...δεν ξερω