Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Παρασκευή 2 Αυγούστου 2019

ΕΥΔΑΠ

X.A.A. LIVE 




                                                                          σχόλια για τη συνεδρίαση online

ΕΥΔΑΠ: ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ...

Η ανοδική διάσπαση της Χ100 στα 6,52 ευρώ, έδωσε μια εκπληκτική κίνηση στην μετοχή διάρκειας 9 εβδομάδων διασπώντας και την ζωνη Ε1-Ε3 και προσεγγίζοντας την ζώνη V100 [ 8.27-8.53].

O εβδομαδιαίος RSI 14 βρίσκεται  εδώ και καιρό στην υπεραγορασμένη ζώνη και προδιαθέτει για μια πιθανή αποθέρμανση.
Σε αυτή την περίπτωση η Ε1 -Ε3  ( 7,06-7,35) θα λειτουργήσει ως ισχυρή στήριξη, πριν την επάνοδο στα ψηλά και κυρίως πριν την απόπειρα καταγραφής των υψηλών του 2014 της Ε2  στα 9,95 ευρώ.

13 σχόλια:

michele είπε...

Καλημέρα, καλημέρα σε όλους :) Τελος εβδομαδας με χωσιμο κυριως λογω ξενων αγορων ( DAX -2,33%)

Παραμενει το 900 του δεικτη ανυπερβλητο.Ενδιαφερουσα η σημερινη συνεδριάση και τεχνικα καθως ανοιξαμε με καθοδικο gap

mixalis mixalios είπε...

Εγώ λέω ότι μάλλον καλά πάμε δεδομένων των συνθηκών. Βέβαια το κλείσιμο θα δείξει για να μην πω η Δευτέρα...

mixalis mixalios είπε...

Τι ωραίο χαρτί αυτός ο ΟΛΠ....

Λευτερης είπε...

Ταμείο θα κάνουμε στις 100 πρώτες μέρες περί τα μέσα Οκτωβρίου. Καλημέρα.

cornelsen είπε...

@mixalis mixalios
Η διόρθωση για τον αμερικάνο ήταν φυσιολογική στα ύψη που είχε φτάσει και δεν θα δημιουργούσε από μόνη της προβλήματα. Το κακό είναι ότι ο DAX μετά από 7μηνη άνοδο, και ενώ μεσομακροπρόθεσμα είναι καθοδικός, διορθώνει και μάλιστα άγαρμπα (μεγάλη ημερήσια πτώση, ημερήσιο πτωτικό χάσμα και διάσπαση γραμμής ανοδικού καναλιού https://tvc-invdn-com.akamaized.net/data/tvc_021a1273cc1b7b13ef842b1d08891d43.png )
Ο ΓΔ, ακολουθώντας τον DAX στο ράλι του τελευταίου 7μηνου, έχει καλύτερη μεσομακροπρόθεσμη εικόνα από αυτόν αλλά και καλύτερες προοπτικές λόγω πολιτικών δεδομένων. Η γνώμη μου είναι πως αν τα ξένα χρηματιστήρια κινηθούν με χαμηλές ταχύτητες το δικό μας θα καταφέρει να κρατηθεί.

mixalis mixalios είπε...

Οι ρυθμοί της Γερμανικής οικονομίας έχουν αρχίσει και πέφτουν, ο εμπορικός πόλεμος εστω προσωρινά οξύνεται ( έχουν και προεδρικές του χρόνου στις ΗΠΑ) οπότε δεν είναι παράλογη η υποχώρηση του dax. Και εδω Θα έρθει ο super Mario ( μεγάλη η χάρη του) να συγκρατήσει τη διολίσθηση και της γερμανικής οικονομίας και να βοηθήσει κι εμάς...

mixalis mixalios είπε...

Καλησπέρα Λευτέρη, έχουμε καθαρή τετραετία μπροστά μας, η αρχή είναι καλη, κάθε μέρα κρίνονται, αλλά στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό! Εγώ του δίνω τον πρώτο χρόνο ολόκληρο όπου ελπίζω να έχουμε δει πολλά...

Λευτερης είπε...

Καλησπέρα Μιχαλιό.

mixalis mixalios είπε...

Τούβλο στον Κόκκαλη...

mixalis mixalios είπε...

Είχαν βάλει 100Κ στο 1,14 αλλά το έφαγαν...

michele είπε...

Mαζεψε εδω η Γερμανια παραμένει κάτω, εδω ειναι Ελλάδα δεν ειναι παιξε-γέλασε χαχαχ

Lorac είπε...

Ωραίο το νεράκι, άριστο και το "παγουράκι" απ' τους πρώτους μήνες της πρώτης φοράς. Συμμετοχή από σήμερα στην προσπάθεια της "μαμάς" του ΧΑΑ να κόψει 0,11 από την αξία της υπέρ των μετόχων της.

michele είπε...

Bρε περιμενω πως και πως ποτε θα μου δωσει σημα να το σορταρω το νερακι