Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Πέμπτη 8 Αυγούστου 2019

ΜΥΤΙΛ

X.A.A. LIVE 




                                                                          σχόλια για τη συνεδρίαση online

ΜΥΤΙΛ: ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ...

Η γραμμή τάσης R1 ορίζει την ανοδική κίνηση της μετοχής από τις αρχές της χρονιάς και τα 7,25€.
Στο επίπεδο των 11.4 ευρώ, δημιουργήθηκε σχηματισμός αντιστροφής και η μετοχή έχει στόχο την Α20 στα 9,88 ευρώ. Στο ίδιο επίπεδο ( 9,95) κινείται και ο εκμο 100 ημ.
Αποτροπή αυτού σεναρίου, τουλάχιστον προσωρινή, θα σηματοδοτήσει η άμεση ανοδική αντίδραση του τίτλου, με κίνηση προς τα 10,90€ , σημείο ορόσημο, που αν υπερβληθεί θα επαναφέρει τη μετοχή στα πρόσφατα υψηλά.

Διαφορετικά, οι πιέσεις των πωλητών θα συνεχιστούν με μεγαλη στήριξη στην R1 που θα κρατήσει ανέπαφη την μεσοπρόθεσμη ανοδική τάση της μετοχής.

3 σχόλια:

Dow Jones vs Dax είπε...

https://www.capital.gr/oikonomia/3376033/ektoxeuthikan-kata-1-87-dis-euro-ta-xrei-megaloofeileton-ton-teleutaio-xrono

austin είπε...

Καλημέρα σε κολυμβητές των θαλασσών και πνιγμένων στο ΧΑΑ (πάλι καλά που είναι μόνο στο ΧΑΑ γιατί κάτι πνιγμούς έχουμε ακούσει σε πισίνες κτλ).

Αρχικά Μιχάλη αν όντως πατήσει στο 686 και γυρίσει τι να πω...

Όλη αυτή η κατάσταση (και μάλιστα καλοκαιριάτικα) δεν είναι ευχάριστη διεθνώς. Και πέρα από το ΧΑΑ, που έχουμε προφανές αντίκτυπο, αν γίνει στραβή διεθνώς χαλάει και το μίγμα του Μητσοτάκη και εν γένει της πολιτικής αλλαγής για να καταφέρουμε πράγματα.

Για σκεφτείτε να πάμε σε υφεση διεθνώς με εμπορικό πόλεμο κτλ τκλ, πως θα πετύχει χαμηλότερα πλεονάσματα για παράδειγμα...

Ας ελπίσουμε ότι λίαν συντόμως η ταλαιπωρία θα τελειώσει

Dow Jones vs Dax είπε...

Eurobank δεν κρατιέται .Την σορταρουν ή την παιζουν κατω για τα κομμάτια που λείπουν στο fairfax για το split.