Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019

CENER

X.A.A. LIVE 




                                                                          σχόλια για τη συνεδρίαση online

CENER: ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ...

Η μετοχή, από τα τέλη του προηγούμενου έτους κινείται σε πλαγιοανοδικό κανάλι Κ1-Κ2. Επισημαίνεται στο γράφημα οτι η Ε50 αποτελεί ισχυρή αντίσταση των τελευταίων 18 μηνων.
Για μια ακόμη φορά, ο τίτλος "σεβάστηκε" τον ακμο 30 εβδομάδων από τον οποίον αντέδρασε και πάλι.
Στόχος τα τοπικά υψηλά της Ε50 και κατόπιν η άνω πλευρά του καναλιού Κ1-Κ2.
Η μεσομακροπρόθεσμη τάση παραμένει ανοδική και θα τεθεί σε κίνδυνο, ΜΟΝΟ με την επιβεβαιωμένη καθοδική διάσπαση της Κ2.

7 σχόλια:

austin είπε...

https://www.mononews.gr/oikonomia/thewiseman/motor-oil-vs-elpe-i-sigkrisi-me-noumera-giati-o-chatzidakis-pai-stin-dikeosini-ti-rania-ekaterinari

ΝίκοςΤ είπε...

Προσπαθώ να φανταστώ πως πέρασε την χτεσινή νύχτα ο Λεώ μετά την αρχειοθέτηση των δημιουργημάτων του τότε κράτους, με τους μάρτυρες φαντάσματα και τους μάγιστρους της δικαιοσύνης που αφορούσαν τον κύριο Στουρνάρα.
Καλημέρα σας κύριοι.

austin είπε...

Καλημέρα σε όλους. Καλημέρα ΝικοΤ.

Δυστυχώς θα γίνω προς στιγμή υπερβολικός. Αν δεν μπει άμεσα, όχι μετά από 10 χρόνια όπως ο Τσοχατζόπουλος, άμεσα κάποιος από τους ζαίους φυλακή, η χώρα δεν θα δει προκοπή.

Όχι γιατί για όλα τα δεινά φταίνε οι ζαίοι...αλλά γιατί χρόνια τώρα ακούμε δήθεν σκάνδαλα της δεξιάς (προς θεού δεν λέω ότι είναι άγιοι), που ελάχιστα έχουν νομικά αποδειχθεί αλλά παρόλα αυτά όλος ο κόσμος θεωρεί ότι η δεξιά φταίει.

Ταυτόχρονα όλοι οι αριστεροί (δήθεν και πραγματικοί) πατάνε σε αυτή την παραπάνω ελληνική κοινωνική νόηση (ότι η καλύτερη δεξιά είναι χειρότεερη από την χειρότερη αριστερά) και οι αριστεροί κάνουν ΑΙΣΧΗ με αποδείξεις.

Έτσι λοιπόν, τώρα που τα πράγματα είναι φρέσκα, αν μπει όπως ο Τσοχατζόπουλος ένας, μόνο ένας φυλακή, τότε όπως το ΠΑΣΟΚ πήγε άμεσα στο 5% έτσι σε συνδυασμό με τις "λογικές κινήσεις" που θα πρέπει να συνεχίσει να κάνει η τωρινή κυβέρνηση, δεν θα μπορεί κανένας να λέει για μπούρδες.

Η απάντηση σε όλους θα είναι ότι στήθηκε σκευρία, μπήκαν φυλακή και αυτή είναι η αλήθεια. Όλα τα άλλα μπούρδες να λέμε συναμετάξυ μας.

Βασίλης Πασπαλιάρης είπε...

χμ τα πετρελαιάκια μου ... ευχαριστώ για την πηγή πληροφόρησης austin!

austin είπε...

Να σαι καλά βασίλη.

Τι γίνεται...wiseman διαβάζουν όλοι και αγοραζουν/πουλάνε? 2,22% πάνω η ΜΟΗ και 2,24% κάτω τα ΕΛΠΕ

michele είπε...

Καλο απόγευμα σε όλους, προσοχη στην διακράτηση των 860 μον και την κνηση του ΔΤΡ πανω απο 773 μον

michele είπε...

Tριτη συνεχομενη συνεδρίαση σαρωμα στο τέλος, τα παιδια επανήλθαν
επετεύχθησαν οι διαγραμματικοι στόχοι και στους τρεις μεγαλους δεικτες
καλο κλεισιμο εβδομαδας

και σχεδον εξανεμιστηκαν οι απώλειες του Αυγουστου

Η ΜΙΓ θελει πανω απο 0,1470 Μπαρμπα