Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τρίτη 6 Αυγούστου 2019

FTSE

X.A.A. LIVE 




                                                                          σχόλια για τη συνεδρίαση online
FTSE: ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ...

Η πτωτική διάσπαση του λευκού ανοδικού καναλιού κατά την χθεσινή συνεδρίαση ήταν άκρως αρνητική διαγραμματική εξέλιξη, που φυσικά είχε επισημανθεί στην παρουσίαση του εβδομαδιαίου γραφήματος μας εδώ : 18 ΙΟΥΛΙΟΥ
http://freeforumstocks.blogspot.com/2019/07/ftse_18.html#more

όπου και είχαμε επισημάνει Απο αυτό το σημείο φαίνεται μια προσπάθεια αντίδρασης  που όμως δεν έχει διαγραμματικό ενδιαφέρον σημαντικής αλλαγής επιπέδου όσο ο δείκτης ΔΕΝ υπερβαίνει τις 2240 μον."
και λιγο πιο κάτω :
" Στο αρνητικό σενάριο, η διόρθωση μπορεί να συνεχιστεί προς την γραμμή τάσης Χ1 προς το επίπεδο των 2000 μον , η οποία συνθέτει με την Β100 ένα ενδιαφέρον ανοδικό τρίγωνο που μένει να λυθει".

Πράγματι ο μεγάλος δείκτης δεν κατόρθωσε να υπερβεί τις 2240 μον ( υψηλό 2229,14) με αποτέλεσμα την ενεργοποίηση του αρνητικού σεναρίου:
1) η Χ50  στις 2085 μονάδες μπορεί να λειτουργήσει ως στήριξη, με τεχνική αντίδραση που όμως αν δεν έχει συνέχεια πάνω από τις 2180 μον το σενάριο εξακολουθεί να ισχύει.
2) Η κίνηση συνεχίζεται με καθοδική διάσπαση και της Χ50 και επόμενη σοβαρή στηριξη το σημείο σύγκλισης της γραμμής τάσης Χ1  και της G1  στις 2020 μονάδες. 






6 σχόλια:

Λευτερης είπε...

Οι επόμενες ημερομηνίες: 7/8: Ανακοίνωση των τριμηναίων αλλαγών του MSCI, 23/08: Πιστοληπτική αξιολόγηση Moody’s (“B1”, “Stable”), 28/08: Εφαρμογή των αλλαγών MSCI, 25/10: Πιστοληπτική αξιολόγηση S&P (“B+”, “Positive”). Από τον φίλο Θ Σταυρόπουλο. Καλημέρα

Paolo GG είπε...

day of Enola Gay today.
We don't forget.

Dow Jones vs Dax είπε...

Η πραγματικότητα είναι ότι το Lansdowne, η Blackrock, το Marshall και το Oceanwood είναι επενδυτές που έχουν ενεργές short θέσεις στο ελληνικό χρηματιστήριο.
Πλην της Blackrock που είναι από τα ισχυρότερα funds παγκοσμίως και συγκυριακά άνοιξε short θέσεις στην Alpha bank, το Lansdowne δεν είναι συγκυριακός επενδυτής short θέσεων – δηλαδή ανοικτών πωλήσεων στις τράπεζες αλλά στρατηγικός.
Το γεγονός ότι έχει ανοίξει short θέσεις σε Alpha, Πειραιώς, Eurobank και ΔΕΗ μόνο τυχαία εξέλιξη μπορεί να θεωρηθεί.

www.bankingnews.gr

μπαρμπαλιας είπε...

κιο Κόρδελος βρηκε πετρέλιο.

μεγας πομπαδορος ο ΔΝ...

Lorac είπε...

Μου φαίνεται λείπει ο μισελ και χορεύουν τα μ-ποντίκια χεχεχε


michele είπε...

Τα βλέπω ομως :))