Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019

ΑΤΤ

X.A.A. LIVE 




                                                                          σχόλια για τη συνεδρίαση online

ΑΤΤ: ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ...

Ενα μεγάλο κλασσικό σχηματισμό τύπου pennant έχει δημιουργήσει η μετοχή το τελευταίο τρίμηνο Α1-Α2.

Με την συσσώρευση των τελευταίων ημερών και εντός του καναλιού των κινητών 20 ημ βρίσκεται προ των πυλών ανοδικής διαφυγής που εάν και εφ όσον επιβεβαιωθεί θα έχει ως μεσοπρόθεσμο στόχο το επίπεδο των 0,85 ευρώ. 

Αντιθέτως, αδυναμία διάσπασης της Α1  και διαφυγής, θα επαναφέρει πιέσεις των πωλητών , προς την κάτω πλευρά του τριγώνου προς τα 0,39 €.

Ο ταλαντωτής RSI 14 βρίσκεται στην ουδέτερη ζώνη στις 52 μονάδες. 

Αποτέλεσμα εικόνας για pennant technical analysis

53 σχόλια:

ArTaXiA είπε...

Πάτε ρε και τα βάζετε με το Γιάνη που είναι και μπίζνεσμαν κι έχει και τον τρόπο του και εισπράττει και τα μερίσματα του, και τον άλλον που τον έχουμε πρωθυπουργό και έχει κάτι παλιομερίδια αμοιβαίου της ΕΤΕ, μικρότερης αξίας από τη δική μου θέση μόνο στην ΙΝΤΕΡ το περνάτε ντούκου.

Τέτοιους πολιτικούς θέλουμε; Με γυναίκα πρώην στέλεχος επενδυτικού οίκου, που πάνε και βάζουν τα λεφτά τους στο ΔΗΛΟΣ;

Bonjour

μπαρμπαλιας είπε...

υποστηριζουμε το "ντόπιο"...

στην Ελβετια εχουνε παραδες,εδω υποφερουμε. κλμ σου

σσ χθες "η ππροχθες επισες κουβεντα με εναν "επενδυτη"....και σου εβαλε χερι ο ΟΠΛΑ αχαχαχααααα
πρεπει να ομολογησεις οτι την πατησες...

austin είπε...

Καλημέρα. Φίλτατε Αρταξία... Προσωπικά σιχαίνομαι τα κοστούμια. Θεωρώ ότι το κοστούμι είναι μέρος της σήψης της κοινωνίας διεθνώς, αφού κάτω από αυτό κρύβει πολύ υποκρισία, ψέμα και δηθενιά.

Βεβαίως σε όποιον δεν αρέσει και δεν το εκφράζει δεν το φορά.

Όταν όμως αποφασίσεις για παράδειγμα να δουλέψεις σε μία εταιρεία και θα πρέπει να συναντήσεις πελάτες, τότε θα πρέπει να βάλεις κοστούμι είτε σου αρέσει είτε όχι. Γιατί δεν εκπροσωπείς τον εαυτό σου, αλλά την εταιρεία.

Αν δεν σου αρέσει τότε απλά δεν συμμετέχεις στην εταιρεία αυτή. Δεν κάνεις τον καραγκιόζη για να αποδείξεις ότι πας δήθεν κόντρα.

Τον παραπάνω άνθρωπο δεν τον θέλω για πολιτικό. Ούτε για συνάδελφο.

Θα τον ήθελα πάρα πολύ να κάνω παρέα. Να πάμε να κάνουμε μία ΜΚΟ, να πάμε να κάνουμε μία συνεταιριστική επιχείρηση.

Βλέπεις όμως, όλα τα παραπάνω δεν βγάζουν τρελά φράγκα... Ενώ να κάνεις τον καραγκιόζη εκ του ασφαλούς και να πλασάρεις μία περίεργη περσόνα αρχής γενομένης από το Γιά-ν-ης μέχρι να κάθεται περίπου οκλαδόν στην βουλή, βγάζει πολύ χρήμα.

Και μαγκιά του! Σημασία έχει ότι από κάτω τσιμπάνε...Και ενώ εμείς εδώ περάσαμε μαύρα χρηματιστηριακά για παράδειγμα, αυτός έκανε πλάκα ότι "αγάπη μου έκλεισα τις τράπεζες"...Γιατί πολύ απλά την ίδια ώρα (έμμεσα και ως επένδυση) χεζόταν στο τάλιρο!

μπαρμπαλιας είπε...

θα συμφωνησω με τον Οστίν,γιατι απο τον Δεκεμβρη του 14 που ανοιξε το κωλοστομα του το ΧΑΑ πηγε κατα διαολου 'Η ΚΟΝΟΜΗΣΑΝ οσοι φιλοι γνωριζαν....

ριξτε μια ματια να θυμηθειτε το ξυλο που επεσε

ArTaXiA είπε...

Παιδιά, δικαίωμα, το να επιλέγετε τους φίλους σας με βάση των ρούχων που φορούν. Προσωπικώς, από έναν επαγγελματία πολιτικό, ο οποίος ποτέ του δεν δοκιμάστηκε σε κανέναν χώρο πλην της πολιτικής, προτιμώ έναν άνθρωπο της αγοράς, που εμφανίζει 340,000 το χρόνο εισοδήματα από επιχειρηματική δραστηριότητα, κάνει τις διαλέξεις του, έχει το χαρτοφυλάκιο του και στο κάτω-κάτω την περιουσία του την εμφανίζει στο πρόσωπο του, και δεν κρύβεται πίσω από υπεράκτιες της συζύγου, ούτε πάει να εισπράξει 5.000€ πράσινη επιδότηση για τις ελιές του στην Κρήτη, λες και του λείπουν.

austin είπε...

Από την άλλη λοιπόν (γιατί έχουμε και παρασκευή και με βρίσκεις ορεξάτο) έχουμε μία ακόμα περίεργη κατάσταση στην Ελλάδα...

Από τα γενοφάσκια μας, μέχρι τα βαθιά μας γεράματα, για δεκαετίες ολόκληρες η κοινωνία σε όλα τα επίπεδα γαλουχήθηκε με την παρακάτω γράση: " αν κάνεις κάτι που θέλω θα σου δώσω κάτι". Και αυτή η ανταλλαγή ήταν ανυπόστατη εντελώς.

Από μικρό παιδί ακούμε να λένε οι γονείς, πάρε γλειφιτζούρι για να φας μπάμιες.
Πάρε καλό βαθμό για να πάρεις δώρο
Πέτυχε στις πανελλαδικές για να πάρεις αυτοκίνητο
Ψήφισε με για να πάρεις επίδομα, να μην σου κόψω την σύνταξη κτλ κτλ που γνωρίζουμε.

Και έρχειται λοιπόν ένας άνθρωπος, που σου λέει πάλι ότι αν με ψηφίσεις θα κάνουμε παράλληλο πρόγραμμα και τίποτα δεν θα πληρώσεις (Γιάνης)

Και έρχεται ένας άλλος άνθρωπος και ενώ θα μπορούσε κάλλιστα να πει (αφού όλα αυτά είναι συμφωνημένα με τους ξένους) ότι θα μειώσω τον ένφια από φέτος, βγαίνει και το κάνει ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ αφότου εκλέχθηκε.

Και αυτή την στιγμή μιλάμε για οικογενειοκρατεία. Προσωπικά χέστηκα. Γιατί αν ένας της οικογενειοκρατίας (ειδικά με την ιστορία του γέρου που φώναζε για την μοίρα μας και ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΑΝ ΓΚΑΝΤΕΜΗ) προσπάθησε να σπάσει μάι νοοτροπία, ενώ όλοι οι σάπιοι της ΝΔ πίεζαν από κάτω για ταξίματα και επιδόματα προεκλογικά, τότε τον προτιμώ από κάθε αλλο που το παίζει ΔΗΘΕΝ και ΙΣΤΟΡΙΑ για να κονομάει ο ίδιος


Τα παραπάνω κάπως βιαστικά τα αποτύπωσα...έχομεν και δουλειές.χαχα

austin είπε...

Ε...Τόσο καθαρή η οικογένεια του η ευρύτερη είναι δλδ??? Κόβεις το κεφάλι σου?

Και δεν μίλησα για φίλους που φοράνε σαλβάρια ή κοστούμια.

Μίλησα για εκπροσώπηση χώρας. Αν διαφωνείς τράβα κάνε την δουλειά σου.

Αν όμως εκμεταλλευτείς την πολιτική με τρόπο πολύ πολύ ύποπτο, και βγάζεις τα λεφτά που λες (έμμεσα ή άμεσα) τότε νομίζω χρήζει μεγαλύτερης διερεύνησης από αυτή της Μαρέβας...

ArTaXiA είπε...

Ναι, ναι. Μόνο που ομιλούμε για το πόθεν έσχες του 2017. Και επίσης ομιλούμε για άνθρωπο που είχε υπουργική θέση πέντε μόνον μήνες. Τι μου λες τώρα; Πως έκανε τη μπάζα της ζωής του με εσωτερική πληροφόρηση στους πέντε μήνες που ήταν υπουργός;

Ενώ ας πούμε οι άλλοι που υπέγραφαν PSI, δεν έβαλαν το δάχτυλο στο μέλι, δεν ψώνισαν κανένα CDS, δεν σόρταραν τίποτα, σπίτι σχολείο κι εκκλησία.

Εντάξει παιδιά. Σας αφήνω τώρα, γιατί βλέπω έναν μονόκερω έξω από το παράθυρο.

ArTaXiA είπε...

Για πες Peter Vlaso, που εμφανίζεσαι όποτε λέμε κακή κουβέντα για την πρωθυπουργάρα μας, τι μυστικά γνωρίζεις κι εσύ; Πες μας να μαθαίνουμε για την Πειραϊκή Πατραϊκή που είναι απολύτως σχετικό θέμα με ένα πόθεν έσχες πολιτικού του 2017, και μετά έλα να μας πεις και τις σκανταλιές που έκανε στο σχολείο.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Για αλλον σου ειπε ο Μπαρμπας Αρταξια...
Για τον μεγαλο..τραπεζιτη...χαχαχα..
Και κατι αλλο..
Οποιος εχει κοτσια ας βγει σορτ...

michele είπε...

Ρε κουβέντα για τον τσαρλατάνο πρωι πρωι; οσο υπαρχουν χάπατα θα υπαρχουν και απατεώνες που πλουτίζουν πουλώντας παραμύθια

Καλημέρα, καλημέρα σε όλους

ArTaXiA είπε...

Οπλαρχηγέ ωραία προτροπή!

Θα την προσαρμόσω: ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΟΤΣΙΑ ΑΣ ΒΓΕΙ LONG.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Βρε σημερα σπαμε και το 875..που λεει και ο Μιχαλης...

ArTaXiA είπε...

Προσοχή μόνο μη χτυπήσετε από την πρόσκρουση στο σπάσιμο παιδιά.

Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα.

894,66 κλείσιμο 5/7/2019.

Αυτό παρέλαβε η αγορά. Και πού είμαστε τρισίμιση μήνες αργότερα; Στο "ελπίζουμε", στο "υπομονή" και στο "βάστα Κούλη".

Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

michele είπε...

Ευτυχως που καναμε ραλυ εξι μηνών απο την καταπληκτική διακυβερνηση των συριζαιων δεν λες; και εχουμε κερδη μπόλικα :))

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Και γιατι η αγορα να μην παρελαβε 1400 μον..Σαμαρα;
Καλα βρε...θα μας τρελανεις;
Η αγορα παιζει Μητσοτακη απο τον Γεναρη..το ειπαμε..

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Και στο σημειο αυτο θα πρεπει να σας παρουσιασω τιμες μετοχων στις αρχες της χρονιας..εως σημερα..μονο δωστε μου λιγο χρονο γιατι εχω και δουλειες αλλες..

ArTaXiA είπε...

Όταν βρεις χρόνο, ανέβασε μας και τις τιμές που είχαν το 2009, πριν έρθουν οι Σαμαροβενιζέλοι που έσωσαν τη χώρα με τα μνημόνια.


(Παίκτη μου, όσο ρίχνεις το επίπεδο, θα κατεβαίνουμε παρέα, μέχρι να κυλιστούμε στο βούρκο του βαθέος λαϊκισμού)

austin είπε...

Βεβαίως και χέστηκε στο τάλιρο Αρταξία στο πεντάμηνο. Δεν μπαίνω καν στην διαδικασία συνομωσιών ότι έπαιξε παιχνίδια με τις δηλώσεις.

Σκέψου μόνο την υπεραξία που πήρε από όλο αυτό το καραγκιοζιλίκι για τις μετέπειτα ομιλίες, ταινίες κτλ κτλ κτλ.

Εξού και είπα (ως επένδυση). Πλάσαρε τον εαυτό του και μαγκιά του.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Οταν δεν θες να καταλαβεις οτι η αγορα μεχρι τις εκλογες επαιζε αλλαγη κυβερνησηςεγω φταιω;
Εχεις πιασει την 7/7...και το λες καθε μερα..
Μην με στεναχωρεις πρωι πρωι..χαχα

michele είπε...

Οσο υπαρχουν ανθρωποι που πιστεύουν οτι καποιο νερακι θεραπευει τον καρκινο τοσο θα υπαρχουν και συγχρονοι "Καματεροί¨

για τους νεοτερους η ιστορια εδω :https://www.sansimera.gr/articles/16

austin είπε...

Σημασία έχει ότι ένας πλούσιος, με τα προβλήματα του λυμένα, το παίζει καμπόσος και αντιδραστικός.

Επειδή όπως έχω πει πολλάκις, έχω γνωρίσει ανθρώπους που πραγματικά πάνε κόντρα στο σύστημα είναι απολύτως βέβαιο ότι αυτός δεν πάει.

Απλά πουλάει παπάτζα, το παίζει αριστερός, ενώ δεν είναι. Γιατί αν ήταν αριστερός, η φιλανθρωπία θα έμμεση ή άμεση θα πήγαινε σύννεφο με τόσα λεφτά.

Εγώ τέτοιους ανθρώπους που απλά πουλάνε παραμύθια για να λένε στους άλλους ότι είναι σάπιου τους σιχαίνομαι.

Από την άλλη βέβαια, έχεις έναν μητσοτάκη που ποτέ δεν έκρυψε αυτό που είναι... Και δεν μιλάω για "δεν έχει λερωμένη πουθενά και ποτέ την γούνα του..."

Τέτοιους ανθρώπους συγκριτικά τους προτιμώ να κυβερνούν την χώρα. Γιατί να το πάμε και παρακάτω... Αν έκοβε το ΕΚΑΣ ο μητσοτάκης, θα μπορούσαμε να πούμε ότι Δεξιός φιλελευθερος είναι το έκανε. Ποια είναι η δικαιολογία του Τσίπρα που έκοψε το ΕΚΑΣ????

Και από την άλλη. Το γεγονός ότι επί "ανάλγητου φιλελε" οι καρκινοπαθείς παιρνουν τα φάρμακα από τοπικές κλινικές ενώ επί "καλού αριστερού που του την πέφτονυ όλοι" τα έπαιρναν από τα κεντρικά φαρμακεία του ΕοΠΥ , πως αξιολογείται??

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Κοντρα στο συστημα πηγε μονο ο Γιος του ΜΠΛΟΥΙ...για οσους ξερουν..που παρατησε την ωραια ζωη..και πηγε και πολεμησε με τους Σαντινιστας..και εχασε την ζωη του..

michele είπε...

Tου Μπλουη Διακακη;

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Ναι Μιχαλη...και πολυ Παναθας ο Μπλουις...

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Μεγαλη μορφη στο Τοπς στην πλατεια...
Της οικογενειας Μαυρολλεων βεβαιως βεβαιως...

michele είπε...

Και gentleman o Μπλούης, πως του την καρφωσε ετσι του γιου ρε γμτ

michele είπε...

Που το βρηκες ρε θηρίο; ειχαμε αναφερει και τοτε το Μπλουη, κατι θυμόμουνα
εκει στα χαμηλα ολων των εποχων τοτε χαχαχα

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Αρχειο..χαχα...

μπαρμπαλιας είπε...

ρε Πομποτακι αγαπη μου που εισαι; χαθηκες.
ελα κιαπο δω να δωσεις κανενα χαρτι να κανουμε καμμια αρπαχτη οπως εσυ, να βγαλω τα ξυλα για το χειμωνα ,πλ'ιιιιζζζ

michele είπε...

Στο 2,125% διαμορφώνεται το επιτόκιο στο ομόλογο 500 εκατ. ευρώ των ΕΛΠΕ με προσφορές 1,5 δισ.

Kαλά τα πήγε

μπαρμπαλιας είπε...

Μιχαλη ,φιλε μου, μη σβηνεις τον γνωστο-αγνωστο φιλο μας...ασε να παρουμε κανενα χαρτι ...για το χειμωνα πλίιιιζζζζζ

michele είπε...

Καλα ειναι και εκει στο συνονοματο Εκηβόλο Μπαρμπα μου :)

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Θεε μου δωστου φωτιση.

μπαρμπαλιας είπε...

αμην.

ρε παιδια με εκεινη τη φολα τον Καμμενο που δηλωνει οτι θελει,οπως και οποτε θελει...ΣΔΟΕ δεν υπαρχει;να του σκισει το κωλαρακι;
πανε οι καλες εποχες .........
ασ κανουμε μια ονειρικη υποθεση,αν ο μαλακας ηταν στο αμερκή θα τα εκανε αυτα;;;

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Βρε μπαρμπα...πηρε δανεικα απο την μαμα...(250.000)
Εδωκε κααι το αμαξι το παλιο(100.000)
Και τα κοκκορια του γεννανε..
Ολα δεξια του πανε..
Κερδος απο καζινο δηλωσε;
Ειναι ικανος μεχρι και τον ντιλερ να κερδισει..

michele είπε...

Δανεικα ειχε παρει και ο Ανδρεας απο τον Κατσιφαρα για το ..κωλοσπιτο

μπαρμπαλιας είπε...

κιαπο τον Παπουλια....
κιαπ τον Λιβανεζο τον εμπορο οπλων

michele είπε...

Τον Τζωρτζ Χάλακ χαχαχ

Βασίλης Πασπαλιάρης είπε...

Καλησπέρα σας,

Αυτή η ΒΙΟΧΛΚΟ τι έχει πάθει σήμερα και την ....

austin είπε...

Την αγορά κρατάει καθηλωμένη η Βιοχάλκο με τις απώλειες να ξεπερνούν το 5%, στα 3,67 ευρώ και περισσότερα από 250 χιλιάδες τεμάχια όγκο. Οι πωλήσεις σχεδόν αμετάβλητες στα 2,216 δισ. ευρώ, το αναπροσαρμοσμένο EBITDA στα 157 εκατ. ευρώ αυξημένο κατά 9% και τα κέρδη προ φόρων στα 17 εκατ. ευρώ από 46 εκατ. ευρώ. Τα καθαρά κέρδη στις 462 χιλ. ευρώ από 37,6 εκατ. ευρώ.

Και γενικά... Τα έξω χαίρονται και εμείς λέει ψάχνουμε εδώ την ζημιά του Thomas Crook που έκανε λογικά στις τράπεζες

austin είπε...

Οπλα τελικά από το σπάσιμο και το ζούμπηγμα των sort πάμε για σπάσιμο κάτω της γραμμούλας... Τα έξω βεβαίως χαίρονται και με εξαίρεση την ΕΤΕ οι υπόλοιπες βολοδέρνουν

michele είπε...

https://www.euro2day.gr/news/economy/article/1699879/etingker-mporei-kaneis-na-ependysei-sthn-ellada-ax.html

Θα ερθει επομενως και το Μητσοτακης trade να σταματησουμε την πολλη γκρινια χαχαχαχ

michele είπε...

Η τραπεζικη ειδηση της ημερας πάντως ειναι αυτη:

https://www.euro2day.gr/news/enterprises/article/1699793/epistrefei-stoys-mhhanikoys-h-trapeza-attikhs.html

austin είπε...

Μα το μόνο δεδομένο είναι ότι η αγορά θα ανέβει. Το θέμα είναι ότι όπως το καλοκαίρι, που από το 0,88 η ευρωβ πήγε στο 0,65 και τώρα πάλι στο 0,87... μπορεί απλά μέχρι τότε που θα ξεκινήσει η άνοδος να κάνουν και άλλα διάφορ για να μην αφήκουνε τιποτα όρθιο.

Lorac είπε...

500 εκατ. τα ΕΛΠΕ με επιτόκιο 2,125% πολύ καλά λοιπόν πήγε η έκδοση και είχαμε και ανακοινώσεις για έναρξη εργασιών σε δυτικό Πατραικο - Κυπαρισσιακό εντός του 2020. Επόμενο κομβικό σημείο το placement, που εκτιμώ δεν θα γίνει χαμηλότερα του BV και κατόπιν έχουμε μπροστά μας τις αλλαγές του IMO για το ναυτιλιακό καύσιμο, στο οποίο τα ΕΛΠΕ έχουν σωστή παραγωγική έκθεση και αναμένεται θετική επίδραση για την επόμενη χρονιά.

Lorac είπε...

Στις μπανκιες οι δηλώσεις IMF ίσως επιτρέψουν μια κάποια αποφόρτιση.

michele είπε...

Θα μας τρυπησουν εκει απεναντι τους κόλπους μας Lorac χεχε πολυ καλα πηγε το ομολογιακο να δουμε και τυχον placement τι discount κλπ

στις τραπεζες ηρθε λιγο το ιππικο να αποκαταστησει μια τάξη

austin είπε...

Να δούμε και κλείσιμο στο σεντρικ. Δεν τα κατάφερε παρά τον όγκο να σπάσει πάνω το 0,25 για την ώρα...

michele είπε...

Εντυπωσιακή κινηση του ΔΤΡ απο το -1,81% και με χαμηλό τζίρο στην μεγαλη ανοδο του και γυρισμα στο +1,03% στις 828,75

ΓΔ πανω απο το 868 ( 870,35) οδευει προς το σημαντικο 877

ΒΙΟ-ΜΥΤΙΛ-ΤΙΤC και ΟΠΑΠ οι αδυναμοι της ημερας οπως και η ΙΝΤΚΑ

michele είπε...

Ενας βαρετος αγωνας μπορει να ομορφύνει με 2 γκολακια απο το 85 ως το 90΄

Βασίλης Πασπαλιάρης είπε...

Δηλαδή Καζίνο το παίρνει η ΓΕΚΤΕΡΝΑ? :)

michele είπε...

Aυτο δεν το ξερουμε,τα αποτελέσματα της παντως ηταν πολυ καλα
την ανάρτησα προχτες πάντως :)