Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019

ΔΤΡ

X.A.A. LIVE 




                                                                          σχόλια για τη συνεδρίαση online

ΔΤΡ : ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ...

τύπου line ( μόνο κλεισίματα). Η σημαντική κατερχόμενη που επισημαίνεται στο γράφημα G100 από τα υψηλά του Ιουλίου του 2017 και περιορίζει την κίνηση του δείκτη, έχει διασπαστεί ανοδικά.

Απαιτείται άμεση συνέχιση της κίνησης με επόμενο στόχο τα ενδοσυνεδριακά υψηλά των 848 μονάδων και των 870 της Κ1 με απώτερο στόχο τις 1010 μονάδες του Απριλίου του 2018.
Ειναι πάντως πιθανή μια επιβεβαίωση ( retest) της διάσπασης με στήριξη και στην Α1 των 785 μον. ΜΟΝΟ διάσπαση της Α1  θα καθυστερήσει την ανοδική κίνηση, καθώς  η επόμενη σοβαρή στήριξη, εντοπίζεται στην Α2  στις 731 μον.

Ο εβδομαδιαίος ταλαντωτής RSI 14 στις 60 μονάδες απέχει από την υπεραγορασμένη ζώνη, καταδεικνύοντας το περιθώριο της συνέχειας της ανοδικής κίνησης.

19 σχόλια:

Draghi Chernobyl είπε...

https://www.mikrometoxos.gr/ch-a-me-tetoies-yaines-anamesa-toy-kai-pali-kala-na-leme/
Αναρωτιέται ο κράχτης γιατί πουλάνε οι θεσμικοί τα μικρά.... Τα λομπάκια του δεν πουλάνε ποτέ.... πήγε στο νησί κ άγιασε...

Αν δεν δώσουν τώρα τα μικρα που εσύ και τα παρεάκιαναστήσατε, πότε θα τα δώσουν ?
Κάτσε να χαλάσει λίγο το κλίμα (λέμε τώρα....) να αρχίσουν οι εκροές στο ΚΚΚ....

Το αφεντικό στο καραβάκι ή των μαρμάρων που ξεφόρτωσαν... μάλλον το κάνουν για να αυξηθεί η εμπορευσιμότητα....

Γράφει και βιβλίο... υποθέτω για τις δικά του "φοιτητικά χρόνια" θα αρκεστεί να πει "υπήρξα κ εγώ χρηματιστής...."

https://www.mikrometoxos.gr/ch-a-epiloges-kai-scholia-gia-ependytes-30-9-a/

Για το φίλο που ενθουσιάστηκε με το κλωστήριο,
του εύχομαι να πάει γρήγορα στο 100ευρω η κάθε μετοχή.

michele είπε...

Καλημέρα, καλη εβδομάδα σε όλους:) Πολυ δηκτικο σε βλέπω Draghi :)

Draghi Chernobyl είπε...

Βαρέθηκα τους Άγιους κ αυτούς που παλεύουν να δώσουν λεφτά στον κόσμο ενάντια στο κακό σύστημα που παίζει μόνο τράπεζες κ είχε εγκλωβίσει κόσμο που έχασε το 99,9% των χρημάτων του επειδή ήταν αδιάβαστοι ή έπαιζαν μάρτζιν και τους έφταιγαν πάντοτε οι άλλοι.

Πόσο μάλλον όταν αυτοί, έχουν πάρει το ρόλο που είχαν οι χρωματιστές σελίδες 20 χρόνια πριν και πλέον έχοντας μεταννοήσει για το ένδοξο παρελθόν τους (υποθέτω χαρίζοντας όλα κέρδη σε ιδρύματα) θέλουν μόνο να βοηθήσουν τη νέα γενιά προβάτων που ήρθε και πιθανώς δεν ξέρει τι είχε γίνει τότε ή απλά νομίζει ότι είναι πιο έξυπνοι.

Προς το παρόν είμαστε στο στάδιο της ανάπτυξηες, το τάϊσμα ακολουθςεί η πάχυνση και τα καλύτερα έρχονται μετά....



Υγ. Ορίστε κε ΑΡΤΑΧΙΑ σας έδωσα την πρώτη παράγραφο στο επόμενο πόνημα...

michele είπε...

Καπως ετσι ειναι, πάντως θα βοηθούσα ( αν και τσακωθηκα καποια στιγμη μαζι του) να βοηθησω τον Μπίλαρο στη συγγραφη βιβλίου :))

Η αγορα εμπεριέχει ενα ολόκληρο συστημα, αρκετοι ειναι φίλοι, παρακαθήμενοι κάποτε, δεν εχεις και πολυ άδικο σε καποια σημεία, θέτεις οντως ενα θέμα Draghi

αλλα ο Art μου φαίνεται οτι βαριέται, τζάμπα το προμοτάρισμα που του κάνουμε

μπαρμπαλιας είπε...

για το φιλο ΔΝ ταχω γραψει παλαιοτερα ....
σημερα παει την ΕΥΠΙΚ...
θα γραψει και βιβλιο να διαβαζει η ποπολαρια

ArTaXiA είπε...

Challenge Accepted Mr. Draghi

Bonjour.

Lorac είπε...

Επιθετικά βλέπω ξεκινάει η εβδομάδα! Σε λίγο μπαίνει και ο -κόκκινος- Οκτώβρης.
Πάντως ο κ.Draghi έχει δίκαιο για την κριτική του, αλλά έχει και άδικο ταυτόχρονα, καθώς η "πληροφορία" που δίνει ο καθένας έχει αξία ανάλογη με τον τρόπο εκμετάλλευσης της. Για παράδειγμα ο μικρομέτοχος έχει στρέψει πολλές φορές τα φώτα σε μικρά και ενδιαφέροντα του ΧΑΑ, που σε άλλες περιπτώσεις θα τα προσπερνούσε κάποιος αδιάφορα, αλλά ο εμπειροπόλεμος επενδυτής θα στάθμιζε και τον χρονισμό παροχής της πληροφορίας, πριν προβεί σε αγορές σε κάποια που τελικά του κινεί το ενδιαφέρον ή που προσφέρεται για ανάληψη λελογισμένου ρίσκου.
Πάντως το σημαντικότερο είναι η πρόσληψη διαφορετικών και πολλές φορές αντικρουόμενων απόψεων και η ανάπτυξη της ικανότητας φιλτραρίσματος αυτών, με ορατό αποτέλεσμα, πιο άλλο, το σχετικό/απόλυτο κέρδος.

michele είπε...

Ετσι ακριβώς.Ποσες φορες δεν εχουε γράψει για φιλτράρισμα Lorac. Αλλα βλέπεις αυτο απαιτει κόπο και χρονο και πολλοι τα θελουν ετοιμα στο πιατο. Οκ αλλα αν ειναι μπαρούφα θα μπορουν να βριζουν το διακινητη της και οχι τον εαυτο τους που "τσίμπησε"

ArTaXiA είπε...

Κι επειδή σας βλέπω λίγο κοιμήσηδες, πάρτε κειμενάκι για ενδοσκόπηση, διότι απ' ότι είδα, το ενδιαφέρον σας για το κλίμα ξεκινά και τελειώνει στη Γκρέτα.


«Αλλάζουμε τον κόσμο», είπε χθες βράδυ (τοπική ώρα) η Γκρέτα Τούνμπεργκ σε διαδήλωση στο Μόντρεαλ στην οποία συμμετείχαν εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι, σε μια νέα «παγκόσμια απεργία για το κλίμα».

«Είμαστε τουλάχιστον 500.000», είπε η Τούνμπεργκ: «Μπορείτε να είστε περήφανοι για τον εαυτό σας!»

Τι βλέπει ο Έλληνας μαλάκας: ναι, αλλά η Γκρέτα είναι άρρωστη, είναι cyborg, είναι βαλτή από το σύστημα, είναι εξωγήινη, απευθύνεται σε ηλίθιους, είναι πιόνι των εταιριών, η Γη δεν έχει κανένα πρόβλημα, σπέρνει τον φόβο, είναι υστερική, είναι κακό παράδειγμα, κοίτα το τρελό βλέμμα της, πείθει μόνο τα γίδια, είναι πράκτορας, ανήκει σε αίρεση, είναι επικίνδυνη.....

michele είπε...

Γι αυτο φιλοξενήσαμε στην αναρτηση του Σαββάτου ενα εξαίρετο αρθρο της Ευφροσυνης σχετικα με τους προβληματισμους σου, προνοώντας..:)

austin είπε...

Πρέπει να είναι η πιο υποδειγματική σφήνα στον Τραπεζικό. Και το θέμα είναι ότι όσο μένει μέσα και δεν την ακυρώνει πάνω, τόσο πιο πιθανό είναι να φάμε ξύλο.

Αδυναμία και στα μικρά (βλέπε Σεντρικ) που για 3 φορά δεν κατάφερε να σπασει πάνω.

Καλησπε΄ρα

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Αυτό με την αλλαγή κλίματος παίζει να είναι και η μπούρδα του αιώνα. .
Φαντάζομαι πριν χιλιάδες χρόνια πού έκανε σεισμούς...πλημμύρες. ..καταποντισμους...τέτοιες μπούρδες να μην τις έλεγαν. ..
Καλή μέρα σας...

Lorac είπε...

Έχεις δει κανα άγαλμα αρχαίου Έλληνα με μπουφάν ή κασκόλ? Το κλίμα έχει κυκλικά στοιχεία και τώρα με καταλύτη την ανθρώπινη συμπεριφορά οδεύουμε σε μια αλλαγή, που αφορά ΚΑΙ το κλίμα.

Lorac είπε...

Δείτε και εδώ … https://climate.nasa.gov/evidence/

το λινκ μου το έστειλε μια αντωνοπουλου που εργάζεται εκεί :-))

mixalis mixalios είπε...

Ξεκίνησε η αντεπιθεσις η απογευματινή....είναι και κλείσιμο 9μηνου!

michele είπε...

Παλι window dressing δηλ; χαχα

michele είπε...

1,0894 το $ φτηναινουν οι ελληνικες μετοχες χεχε

austin είπε...

Ειδικά εκεί στο κοκαλισταν, όσο έχουν το σακάκι την ινλοτ, μόνιμες εκπτώσεις στην ιντκα.
Δεν την κλείνει ο σωκρατες για να πάει παρακάτω η ιντκα?

michele είπε...

Ναι το προβλημα εκει ( ποσες φορες το εχουμε πει) το σαπακι η ΙΝΛΟΤ προκαλει τα προβλήματα
Καλο βεβαια το γυρισμα των τραπεζων, απο το -1,61% στο +0,17%
κρατησε με τα πολλα και πανω απο 868 μοναδες