Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019

ΤΕΝΕΡΓ

X.A.A. LIVE 




                                                                          σχόλια για τη συνεδρίαση online
ΤΕΝΕΡΓ: ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ...

Απο τα τέλη του 2018 η μετοχή κινήθηκε σε ένα πλαγιοανοδικό κανάλι, από τα χαμηλά των 5,20€ έως τα υψηλά των 7,87€ της 2ας Σεπτεμβρίου.

Το κανάλι των κινητών 50ημ όπως διακρίνεται στο γράφημα λειτούργησε ως στήριξη αρκετές φορές.  Η διόρθωση και με μεγάλο όγκο συναλλαγών κατά την χθεσινή συνεδρίαση, έφερε τον τίτλο για ακόμα μια φορά εντος του καναλιού.

Μια άμεση τεχνική αντίδραση από αυτό το σημείο, μέχρι την Ε1 των 7,47 € είναι πολύ πιθανή, αλλα εφ όσον δεν την υπερβεί, θα παραμείνει ως τέτοια με αποτέλεσμα την επαναφορά της μετοχής προς το επίπεδο στήριξης D50 στα 7,04 ευρώ.
Απώλεια της D50 θα αυξήσει τις πιέσεις στη μετοχή, με στόχο πλέον το ισχυρό επίπεδο στήριξης που συνθέτουν η γραμμή τάσης Ζ2 και η D100 στη ζώνη των 6,75 ευρώ.
Αντιθέτως, υπέρβαση της Ε1 των 7,47€ θα επαναφέρει τη μετοχή σε τροχιά καινούργιου τοπικού υψηλού στα όρια της άνω γραμμής του καναλιού Ζ1.

43 σχόλια:

austin είπε...

Την καλημέρα μου!

Και για να συνεχίσουμε λίγο το χαβάλε...Οι επενδυτάς περιμένουν την δευτέρα παρουσία για να ανεβάσουν το ΧΑΑ. Μέχρι στιγμής το μοτίβο είναι ένα:

Ανεβάζουν μία μετοχή και μετά την τσακίζουν απότομα. (ξαναλέω, τουλάχιστον αυτό βλέπω εγώ)

Σήμερα τα ΕΛΠΕ και επισυνάπτω ξανά τι γράφτηκε τέλος Αυγούστου από ντον WIseman...

Φυσικά, όλοι ξεχνούν ότι ούτε μια δεσμευτική προσφορά δεν κατατέθηκε στον τελευταίο διαγωνισμό. Εμείς έχουμε την αίσθηση ότι την Πέμπτη που ανακοινώνουν αποτελέσματα τα ΕΛΠΕ δεν θα είναι καλά. Πέρσι, για να ξέρετε στο Β’ τρίμηνο τα ΕΛΠΕ είχαν βγάλει 307 εκ ευρώ EBITDA και κέρδη 151 εκ ευρώ. Για να δούμε τι θα δούμε φέτος, λέτε να έχουμε κανένα καλοκαιρινό σκωτσέζικο ντους και από 151 εκ ευρώ τα κέρδη να πέσουν κάτω από 40 εκ ευρώ; Επειδή το 2020 θα βγάλουν δυνατά νούμερα αυτό δεν σημαίνει ότι ο αγοραστής πρέπει να πληρώσει 10€ και πάνω για να αποκτήσει το 51% των ΕΛΠΕ. Αυτό είναι ευσεβείς πόθοι συγκεκριμένων κύκλων…. Δυστυχώς για αυτούς, τα περιθώρια διύλισης από το 2021 και μετά προβλέπεται να είναι χαμηλά. Άρα, ο οποιοσδήποτε αγοραστής θα είναι πολύ επιφυλακτικός και πολύ συντηρητικός με το τίμημα

Για να δούμε, το τελευταίο (για την ώρα) χαρτί που θα το τσακίσουν θα είναι η ΔΕΗ...(?)

austin είπε...

Που σαι Μπάρμπα και αρταξία!

Όταν τα έξω έπεφταν, εμείς εδώ πιστεύαμε ότι πέφτουμε εξαιτίας τους.

Όταν τα έξω ανεβαίνουν όπως σήμερα, εμείς αγκομαχάμε. Ψάχνουν επενδυτές και χρηματιστές λόγο που συνεβαινει αυτό. Μα λόγος δεν υπάρχει πέρα ότι μας βρήκαν μπανανία και κάνουν ότι γουστάρουν.

Μέχρι να γίνουμε σοβαρή αγορά και να πέφτουν οι καμπάνες και οι φυλακές σύννεφο (βλέπε ΦΟλι Φολι) ο σκοπός του χρηματιστηρίου αθηνών θα είναι η αδιάκοπη προσπάθεια μεταφοράς χρημάτων από τους έλληνες στους ξένους.

Αυτά έτσι για να ανάψω λίγο τα αίματα

michele είπε...

Να προσφερω κατι στην αεναη συζήτηση , το ΧΑΑ ειναι πρωτο σε αποδοση εντος του 2019 παγκοσμιως, καλημερα :))

ArTaXiA είπε...

Bonjour.

Τώρα ρε συ Austin, τι περιμένεις να σου πω εγώ; Πως υπάρχει θέμα; Δεν το βλέπεις; Όλοι το βλέπουν, αλλά σε τούτο δω το forum δεν υπάρχει ουδεμία περίπτωση να το παραδεχτούν. Σου λένε, "κοίτα το δεκαετές, είναι στο 1.65%. Θρίαμβος!" Όταν η χώρα βγήκε και δανείστηκε την άνοιξη, οι ίδιοι άνθρωποι στο φτερό, είπαν πως το 3,375% του Ιανουαρίου ήταν άθλιο, απέναντι στο κόστος δανεισμού της Πορτογαλίας. Διότι αίφνης, θυμήθηκαν την Πορτογαλία. Σήμερα λοιπόν που η Πορτογαλία είναι στο 0,65% απόδοση και το ελληνικό δεκαετές στο 1,65%, δυόμιση φορές επάνω, βλέπουμε μόνο το "σε ιστορικό χαμηλό οι αποδόσεις των ελληνικών τίτλων". Δεν βλέπουμε τίποτα άλλο. Δεν βλέπουμε τίποτα κακό στη χώρα πλέον. Δεν βάζουμε Παυλακούδη και Τσιντσίνη κάθε Κυριακή να θάβει τα κακώς κείμενα, διότι πλέον τα κακώς κείμενα είναι υπόθεση των ημετέρων και τους ημέτερους δεν θέλουμε να τους ενοχλήσουμε.

Στο καπάκι πετάμε και μομφές διότι "νταξ' τι να λέει που ο Μαργαρίτης ο Σχοινάς είναι ο Καραμπογιάς της Ε.Ε." Γι αυτό κρίνεται; Αλίμονο. Ο κ. Σχοινάς είναι πλέον επίτροπος του "Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής". Γαμάτο; Ξέρει κάποιος να μας εξηγήσει πως ορίζεται ο "Ευρωπαϊκός Τρόπος Ζωής"; Δηλαδή, με ποιον τρόπο π.χ. διαχωρίζεται από τον Αμερικανικό Τρόπο Ζωής;

Αυτό, ωστόσο δεν είναι δική τους δουλειά. Εμείς οφείλουμε να μορφωθούμε. Διότι, όπως με εγκάλεσαν χθες, το γεγονός πως εγώ δεν γνωρίζω το βιογραφικό και την πορεία του κ. Σχοινά, είναι δική μου αμέλεια και όνειδος. Όχι δική του, που δεν φρόντισε ποτέ, άνθρωποι σαν κι εμένα να μάθουν ποιος ήταν και τι έκανε και πως εν τέλει έπιασαν τόπο οι εισφορές των Ευρωπαίων φορολογούμενων που πληρώνουν επιτρόπους. Εμείς οφείλουμε να πληροφορηθούμε τι κάνουν. Όχι εκείνοι να μας πληροφορήσουν.

michele είπε...

Eγω βαζω Παυλακουδη και Τσιντσινη μπας και διαβασετε τιποτα σοβαρο και καλογραμμένο, εσεις ασχοληθειτε με το αν ο Σχοινας βαφει τα μαλλιά του
μετα σας πειραζει το "μυρωδιαδες"
Κριμα που καθε επιτροπος και καθε εκπροσωπος τυπου της Κομισιον δεν στέλνει απευθειας στη ηλεκτρονικη σας διευθυνση με τα πεπραγμένα ωστε να ενημερωνεστε
Ανάλγητοι ειναι!

ArTaXiA είπε...

Και όντως ο ΓΔ είναι πρώτος σε απόδοση στο εξάμηνο με 22,00%. Ποιος δείκτης είναι ο δεύτερος σε απόδοση; Ο ρωσικός RTX. Δεν το έγραψε κανείς όμως. Ούτε κάποιος εκθείασε τον Putin γι αυτό. Μια σκέψη κάνω.

michele είπε...

Τι κριμα που δεν ασχοληθηκαμε με τον δευτερο RTX του συντροφου Putin

austin είπε...

Καλά, εγώ με βαμμένα μαλλιά δεν ασχολούμαι πλέον. Αλλαξα αντικείμενο. Έτσι για να συνεχίσω το προβοκάρισμα...

Όταν μία αγορά έχει την υψηλότερη απόδοση μέσα σε ένα έτος, αυτό πρέπει να συνάδει και με νέα υψηλά...

Εδώ έχουμε σχεδόν όλες τις μετοχές (πέραν της ΛΑΜΔΑ ης ΜΠΕΛΑ και της ΤΕΝΕΡΓ και κανενός μικρού) που βρίσκονται κάμποσο κάτω από τα υψηλά τους.

Άρα υψηλότερη απόδοση μόνο για όσους επέλεξαν τ0 να επενδύσουν για πρώτη φορά στο ΧΑΑ. Αλλιώς ψιλοπκουβά είναι η κατάσταση.

Τώρα αν μέσα στα επόμενα δύο χρόνια ανέβει, δεν αντιλέγω καθόλου

austin είπε...

Παντως αρταξία, πέραν του όποιου πειράγματος-προβοκαρίσματος...

Καμία σχέση ο μητσοτάκης με τον τσίπρα. ήδη τα δείγματα γραφής είναι σε άλλο επίπεδο. Οι άνθρωποι έχουν στοχοπροσύληωση, δεν είναι καραγκιόζηδες και με φανφάρες.

Και για πρώτη φορά στα χρονικά έσπασε ο σάπιος κρίκος της αλυσίδας της ελληνικής κοινωνίας που ξεκινάει από τα 5 μας έτη και τελειώνει στα βαθειά γηρατειά.

Σου δίνω γλειφτζούρι για να φάς μπάμιες
Σου παίρνω κινητό ή δώρο για να πάρεις 20 σον έλεγχο.
ΣΟυ δίνω επίδομα ή δουλειά για να με ψηφίσεις
Δεν σου κόβω την σύνταξη για να μου δώσεις αυτοδυναμία.
Κτλ κτλ κτλ.

Αυτή την φορά, ενώ θα μπορούσε, δεν το είπε πριν αλλά μετά την εκλογή του ότι θα μειώσει από φέτος τον ένφια.

Αυτές είναι εξωφρενικές αλλαγές για την ελλαδα, ειδικά αν σκεφτούμε σε τι επίπεδο λειτουργούσε και λειτουργεί το παραπάνω, που ο Καραμανλής το χρησιμοποίησε ως όπλο για να ξεφύγει τότε...Είπε να μαζευτούμε. Μαύρο ΑΜΕΣΑ.

Αν δεν μπορείς να το αναγνωρίσεις εσύ, που είσαι φυσιολογικός σε σχέση με τα λιμοτάγαρα που λέει και ο Μιχάλης, τότε υπάρχιε πρόβλημα στην χώρα...Δεν θα πάμε ποτέ μπροστά και θα μείνουμε στην λάσπη του βαψομαλλιά, του γκαντέμη κοκ

ArTaXiA είπε...

Αντί δικής μου απάντησης, ορίστε φρέσκο σχόλιο για την άποψη που έχει πλέον το κοινό:

"Είναι ανοίκειο ο Υπουργός να βγαίνει δημόσια και να λέει ότι θα πουλήσει την τάδε ή την δείνα εισηγμένη εταιρεία να να λέει ακόμα χειρότερα ότι δεν έχει τα φόντα να επιβιώσει
σε δύσκολους χρηματιστηριακούς καιρούς και στα χάλια της ελληνικής οικονομίας σήμερα
αυτά είναι απαράδεκτα
εκτός αν θέλουν να πάνε τα χαρτιά στα τάρταρα και να τις πουλήσουν τζάμπα !
αν είχαν κάτι συγκεκριμένο έπρεπε πρώτα να βγάλουν τη μετοχή από το ταμπλό & αφού καταλήξουν στην πώληση τότε να βγει και να ενημερώσει
ΟΧΙ ΤΩΡΑ !
τη θεωρία της καμένης γης την έχει πληρώσει αρκετά ο Ελληνικός λαός
αν δεν μπορείτε να κτίσετε ΜΗ γκρεμίζετε."

austin είπε...

Στο μεσοδιάστημα όσο έγραφα, 1% έγραψε ο Γερμανός, τώρα 0,89 εμείς πάμε πάλι για 1% κάτω.

michele είπε...

Δεν μας ενδιαφέρει η αποψη του κοινου, ας ελθει εδω να μας τα πει οποιος θελει ελευθερο ειναι το forum

αν καποιος πρωθυπουργος δεν χρησιμοποιησε το "καμενη γη" αυτος ειναι ο Μητσοτακης και το ανεφερα και στο αρθρακι μου, οποτε το επιχειρημα δεν στεκει

Τωρα αν καποιος δεν πιστευει οτι η ΔΕΗ παραδοθηκε σε ΜΑΥΡΑ χάλια, ή δεν βλεπει οτι σε 2,5 μηνες το χαρτι εκανε 130% με την προσδοκια διασωσης τον αφηνουμε να πιστευει ο,τι θελει.
Δεν ειναι η δουλεια μας να σωσουμε τον κόσμο

Ειναι να προσπαθούμε να συνδέουμε με επιχειρήματα πολιτική-οικονομια-χρηματιστηριο.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Όταν εγώ λέω ότι όταν σκάει μύτη ο Αρταξιας...είναι ώρα για σορτ..δεν με ακούτε. .
Καλημέρα παίχτες μου..
Όσοι παίζεται βραχυ...μια ταλαιπωρία υπάρχει. .για τους άλλους πού βλέπουν μακριά υπομονή και αν έχουν κάνα μανυ περίσσευμα ας φτιάξουν τις τιμουλες τους . μπροστά τούς θα τα βρουν με τόκο. .
Καλημέρα και πάλι. .

michele είπε...

Και δηλ τωρα που σε 25 λεπτα απο κει που πηγαινε για -1% πηγε +0,10% τι πρεπει να πουμε Αustin?

ArTaXiA είπε...

Οπλαρχηγέ θα σου προσάψω ένα καλό κι ένα όχι και τόσο καλό. Ενώ έχεις παρατηρητικότητα, δεν συνδιάζεις. Ας πούμε παρατηρείς πως όταν σκάω μύτη, παίζει πτώση τιμών. Αυτό όμως δεν είναι κάποιο μεταφυσικό φαινόμενο. Όταν τα πράγματα πάνε long, δεν υπάρχει χρεία παραμονής μου πάνω από το πληκτρολόγιο, το πολύ πολύ να πιαστεί κάποιος στόχος και να γίνει πώληση. Όταν με βλέπεις ενεργό, είναι είτε επειδή έχω short θέσεις, οπότε απαιτείται στενή παρακολούθηση, είτε μου ανατρέπεται κάποιο σενάριο και ψάχνω για επιβεβαιώσεις στο ticker. Οπότε ναι, όταν με βλέπεις με καμιά δεκαριά σχόλια στη μέρα, κάτι θα παίζει.

Μη δίνεις όμως σημασία. Υπάρχουν τόσοι γκουρούδες πλέον να ακούσεις που πέφτουν και μέσα απ' ότι λένε.

Λευτερης είπε...

Έως το τέλος του χρόνου θα ολοκληρωθεί η διαδικασία εθελούσιας εξόδου από για 2.000 εργαζομένους στη ΔΕΗ.

https://banks.com.gr/ethelousia-gia-2-000-ergazomenous-sti-dei/

michele είπε...

Mπερδευτηκα τωρα ρε συ ΑRT εχεις κανει τοσα σχολια και η αγορα ειναι θετικη και στα ψηλα ημερας
τι μας κρύβετε;

ArTaXiA είπε...

Τα σχόλια τα έκανα όταν ήταν στα χαμηλά της ημέρας. ;)

michele είπε...

Βρε εισαι λατρεία τι να λεμε :))

Λευτερης είπε...

Διανύουμε φάση συσσώρευσης και αναμονής, η οποία είναι ζήτημα χρόνου να φέρει μια ανοδική αντίδραση του ΧΑ. Μόλις παρουσιαστεί ισχυρός καταλύτης το κλίμα και το πρόσημο στις συνεδριάσεις θα περάσουν σε θετική τροχιά.
Έχουμε μπροστά μας σημαντικές θεσμικές και επιχειρηματικές εξελίξεις, οι οποίες αργά ή γρήγορα θα διαμορφώσουν τη νέα εικόνα.

…Σε επίπεδο θεσμικό περιμένουμε τον Οκτώβριο να πάει στη Βουλή το νομοσχέδιο για τα Asset Protection Scheme (ΑP S).
…Ο ΟΔΔΗΧ σχεδιάζει το επόμενο βήμα για έξοδο στις αγορές.
…Τα κέρδη από ομόλογα των κεντρικών τραπεζών που οδηγεί σε μείωση των στόχων για τα πρωτογενή πλεονάσματα.
…Έκδοση μεγάλου κοινοπρακτικού δανείου για το Ελληνικό, ενώ υπάρχει σενάριο ενδεχόμενης αύξησης κεφαλαίου και στη ΛΑΜΔΑ.
…Συμφωνία Pimco-Eurobank.
…ALPHA BANK σε ανάλογη συμφωνία για NPLs ύψους 10 δισ. ευρώ.
…Η Πειραιώς ετοιμάζεται να τρέξει νέα διαδικασία για το ΝΤΥΝΑΝ.
…Η Εθνική για την Ασφαλιστική.
…θα ενεργοποιηθεί και ο νέος προγραμματισμός για τις ιδιωτικοποιήσεις (Εγνατία, ΔΕΠΑ κλπ).
…Ο ΟΤΕ είναι στην τελική ευθεία να αφήσει πίσω του τη Ρουμανία.
…Αναχρηματοδότησης της MIG από Farallon/Oak Hill.
…Το Δημόσιο θα κάνει placement μέρους της συμμετοχής του στα ΕΛΠΕ.
…Στις 4 Οκτωβρίου κατατίθενται οι προτάσεις για το καζίνο στο Ελληνικό.
…Σειρά deals που καθυστέρησαν υπερβολικά. Τα παραδείγματα ξεκινούν από ΝΗΡΕΑ/ΣΕΛΟΝΤΑ και φτάνουν ως τη Forthnet και την απορρόφηση της Μπήτρος από τη ΣΙΔΜΑ.

Black Box

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Αρταξια..Έχω Χίλια κακά αλλά έχω και κάποια καλά. ..
Ένα από τα καλά πού νομίζω πως έχω είναι ότι πάντα ακούω και μετά μιλάω. .
Και ακούω τούς πάντες. ..χωρίς να σημαίνει ότι συμφωνώ μαζί τούς. ..για να καταλάβεις...πριν μέρες βρήκα κάποιον στο φβ..πού έλεγε ότι είναι διαχειριστής κεφαλαίων στο Αμερικα.. (ωραία δουλειά )τον είχα για μια ώρα στην κουβέντα. ..όχι για να μου πει τι θα κάνουν οι αγορές. ..αλλά για να διαπιστώσω αν ήξερε κάτι παραπάνω από αυτά που γνωρίζω εγω..Έτσι λοιπόν και με σένα. ..Μπορεί να διαφωνήσω στα πολιτικά αλλά στα της αγοράς ακούω τι λες..
Και ενώ δεν μπορώ να σού προσφέρω κάτι πάνω στην αγορά γιατί είσαι γνωστης...στα πολιτικά σε κοντράρω μήπως και μπορέσω να σε τουμπαρω..χαχα..
Οπότε συμπέρασμα. ..γενικό. .όπως εγώ σε ακούω. ..και εσύ θα με ακούς στα πολιτικά. ..ξέρεις γιατί φίλε. ..γιατί δεν πιστεύω σε κόμματα και τέτοια. ..πιστεύω μόνο σε αυτούς που μπορούν να κάνουν την δουλειά όπως εγώ θέλω. .
Για να καταλάβεις. ..ενώ είμαι δεξιός. ..Έχω ψηφίσει όλα τα κόμματα κατά καιρούς. ..όλα. .και αυτό δεν έχει να κάνει με τον χαρακτήρα μου..

Λευτερης είπε...

Υπολογίζεται ότι οι επενδύσεις σε ΗΠΑ και Εύβοια θα αυξήσουν κατά 70 με 80 εκατ τα EBITDA της Τέρνα Ενεργειακή σε ετήσια βάση

http://worldenergynews.gr/index.php?id=37381

michele είπε...

Το ποσό των 812,5 εκατ. ευρώ άντλησε το Ελληνικό Δημόσιο από τη σημερινή δημοπρασία εντόκων γραμματίων 52 εβδομάδων.

Το επιτόκιο διαμορφώθηκε στο 0,29% από 0,47% που ήταν στην προηγούμενη αντίστοιχη δημοπρασία, ενώ η έκδοση υπερκαλύφθηκε κατά 1,59 φορές από 2,27 φορές στην προηγούμενη δημοπρασία.

austin είπε...

Για να μην νομίζετε ότι υπεκφεύγω, έπεσε δουλειά ξαφνική και η ώρα του παιδιού προσωρινά τελειώσε. χαχα.

Τι να πω Μιχάλη...Συνεχίζει το σενάριο καψίματος χρημάτων/να μείνουν απέξω οι επενδυτές (τώρα το βάζω αυτό που πρασίνισε. χαχα).

Πέραν της πλάκας, αν δεν πάνε κοντά στις ΑΜΚ οι τιμές των τραπεζών, κάτι συμβαίνει. Το τι...δεν το γνωρίζω θα δείξει. Μπορεί απλά να είναι σπάσιμο νεύρων.

Andreas D. είπε...

http://worldenergynews.gr/index.php?id=37362

michele είπε...

Δεν μας λεει ομως σε ποια μετοχη μεταινηθηκαν χαχα

Andreas D. είπε...

μάλλον στην ΕΛΣΤΡ Μιχάλη...!!

αχαχαχα

Andreas D. είπε...

https://www.mononews.gr/agores/metoxes/pano-apo-2-evro-to-kerdos-gia-tous-vasikous-metochous-tis-profile-apo-ta-paketa

michele είπε...

Mην μου πειραζες τον Καλπίνη!

Andreas D. είπε...

Μιχάλη,
κάθε άλλο...

μπήκα στο 1,51 στις 06/09...
έπρεπε όμως να βγώ στο 1,67 ο πρωί...!!

χαχαχα

Andreas D. είπε...

http://www.bankingnews.gr/index.php?id=458917

austin είπε...

Τώρα?? Που με τόση αγωνία ανέβηκε και μέσα σε λιγα λεπτά πάλι πέριξ του μηδενός.

Απλά έχω όρεξη...μην δίνετε σημασία!

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Austin τι σου θυμιζει αυτο;..( οτι ανεβηκε και τωρα γυρναει)..δεν τσιμπαμε βρε..ειμαστε εκπαιδευμενοι...

michele είπε...

Διαπιστώνω σεξιστικά σχόλια ΟΠΛΑ χαχα

ΝίκοςΤ είπε...

Για να σοβαρευόμαστε παρακαλώ.Ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν.
Ερωτώ και αναμένω εκτιμήσεις.Με τα σημερινά δεδομένα ποιά θα είναι η τιμή της δημόσιας προσφοράς για τα ΕΛΠΕ;
Και ναι μεν ο ΟΠΛΑ μίλησε για παιχνίδι μεγάλων παιδιών όμως πιστεύω ότι μεγαλώσαμε και εμείς,τουλάχιστον ηλικιακά.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Κυριε Νικο 7 ευρω δεν ειπαν;...
Κυριε Μιχαλη..εχετε πολυ πνηρο μυαλο...χαχα..

michele είπε...

Η τιμη που ανεφερθη στο διαδικτυο μου φαινεται χαμηλη για τα σημερινα δεδομένα. Παρ ολα αυτα δεν μπορω να υπολογισω μια τιμη δεδομενου οτι δεν απτεται μονο των θεμελιωδων μεγεθων αλλα και αλλων δεδομενων

michele είπε...

H αναφορά περι ενδεχόμενης προσωρινης αναστολης διαπραγματευσης δεν χρειαζοταν. Φαουλ και κιτρινη

Ανώνυμος είπε...

--
Πέραν της πλάκας, αν δεν πάνε κοντά στις ΑΜΚ οι τιμές των τραπεζών, κάτι συμβαίνει. Το τι...δεν το γνωρίζω θα δείξει. Μπορεί απλά να είναι σπάσιμο νεύρων.
--
Χαμηλά επιτόκια συμβαίνει. Οι τράπεζες παγκοσμίως έχουν προβλήματα με τα αρνητικά επιτόκια.

Βέβαια άκουσα από την Blackrock χθες στο Λονδίνο για επενδύσεις σε Ελληνικές τράπεζες λόγω της ανόδου των ακινήτων και δεν μπορούν να τα βάλουν αλλού (π.χ. ΑΕΕΑΠ) λόγω χαμηλών market cap και daily transaction. Έχουν minimum $1M / day transaction limit. Δεν ξέρω αν με βρίσκει σύμφωνο αλλά η Ελληνική αγορά και οι τράπεζες είναι στα ρανταρ των επενδυτών πλέον για διαφορετικούς λόγους από ότι παλαιότερα.

michele είπε...

Συμφωνω κ. Κωνσταντινίδη. Η λυση του προβλήματος των μη εξυπηρετουμενων δανείων φαινεται οτι εχει δρομολογηθεί και επομενως μια αυξηση των χορηγησεων θα αυξησει τα λειτουργικα κέρδη.
Ισως και αυτο συναινει στο να αρχισουν να τις βλέπουν με διαφορετικό ματι

michele είπε...

Τι έγινε, εμεις +0,88% και ο Γερμανος 0,70%; χαχα

δειγμα του ποσο ανίερες και εν πολλοις αστοχες ειναι μερικές συγκρισεις σε μικρο χρονοπλαίσιο

Αμα ειναι βεβαια το πρωι να πεφτει γκρινια και μετα να κλεινουμε ετσι
μαζι σας κι εγω :))

Θανασης Κ είπε...

Συμφωνω Μιχαλη...φιλια στην ομορφη παρεα..

michele είπε...

Ετσι ειναι Θανάση, ειδικα σημερα μια χαρά πηγε η γκρίνια χαχ

57εκ με +0,88% ο ΓΔ +2,69% ο ΔΤΡ στις 789,4 μον στα ορια και ο ΓΔ λιγο κατω απο 860 που ειναι σηματωρος για τη συνεχεια

Αυριο εξαρτωμεθα απο τον DRAGHI προφανως στην τελευταια συνεδριαση του