Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2019

ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 


                      ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

6 σχόλια:

michele είπε...

Πρόκειται για την πρώτη πόντιση καλωδίου Υπερυψηλής Τάσης 400 kV στον ελλαδικό χώρο.

Η υποβρύχια διασύνδεση στο Ρίο-Αντίρριο αποτελεί ένα εμβληματικό έργο για τις ηλεκτρικές διασυνδέσεις της χώρας, καθώς συνδέει το Κέντρο Υπερυψηλής Τάσης της Μεγαλόπολης με τη γραμμή μεταφοράς Αχελώου-Διστόμου. Εντάσσεται στον «Δυτικό Διάδρομο», ένα ιδιαίτερα κρίσιμο έργο συνολικού προϋπολογισμού 105 εκατ. ευρώ, το οποίο θα αυξήσει την ικανότητα μεταφοράς ρεύματος από και προς την Πελοπόννησο και θα ανοίξει τον δρόμο για περαιτέρω ανάπτυξη των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας στην περιοχή.

Η επέκταση και αναβάθμιση του Συστήματος 400 kV στην Πελοπόννησο θα ολοκληρωθεί με τον «Ανατολικό Διάδρομο» που περιλαμβάνει τη διασύνδεση της Μεγαλόπολης με την Κόρινθο και την Αττική. Τα έργα αυτά θα αυξήσουν δραστικά την ικανότητα μεταφοράς ρεύματος από και προς την Πελοπόννησο και θα επιτρέψουν την περαιτέρω ανάπτυξη των ΑΠΕ στην περιοχή, θωρακίζοντας την ευστάθεια τάσεων του Νότιου Συστήματος.

Lorac είπε...

Έργο προς τη σωστή κατεύθυνση. Ακολουθούν και οι τορναδώροι!!

mixalis mixalios είπε...

Δεν ξέρω τι λες εσύ αφεντικό για το Ρίο εγώ βλέπω το Βραζιλία Ελλάδα με την ελπίδα να κερδίσουμε...

mixalis mixalios είπε...

Ε κερδίζουμε 40-23....δεν μπορεί να χάσουμε!

mixalis mixalios είπε...

Καλά αυτοί σκίζουν....

Phoenix Capital: Η αγορά ομολόγων προοιωνίζει κατάρρευση στη Wall Street

mixalis mixalios είπε...

Συνάντηση Μητσοτάκη - Wilbur Ross στο Μαξίμου στις 5/9 - Στο επίκεντρο ο ενεργειακός κλάδος

Να μην είχαμε τον Φλαμπουράρη με τα business plan του να πάμε μπροστά...